10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO, Galerie foto) Nadiris a lansat piesa “Perfecți”

(VIDEO, Galerie foto) Nadiris a lansat piesa “Perfecți”

https://www.youtube.com/watch?v=TWXBSfe-iNU

Nadiris continuă seria melodiilor de dragoste. După “Alinare”, tânăra a lansat luni piesa “Perfecți“, compusă și produsă de către DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia) si Mango Records. Videoclipul a fost filmat într-o sală de teatru din București și într-un parc din centrul Capitalei.
“Noi, oamenii întotdeauna încercăm să găsim piesele potrivite pentru a construi un puzzle perfect. Omul perfect, relația perfectă, locul de muncă perfect. Acest puzzle reprezintă viața în sine. Se poate întâmpla să nu avem mereu cele mai perfecte alegeri, se poate întâmpla să dăm greș uneori. De ce? Pentru că nu suntem perfecți! Imperfecţiunile ne individualizează şi ne conferă unicitate. O relaţie nu va fi niciodată perfectă, însă este de ajuns să existe două persoane ce refuză să renunţe una la cealaltă, în ciuda imperfecțiunilor lor. Adevărata iubire constă în acceptarea defectelor omului de lângă tine și recunoașterea calităților sale”, a declarat emoționată artista.

Noua piesă are două videoclipuri

Nadiris a filmat două clipuri pentru această piesă. Perfecționistă și devotată carierei, tânăra solistă a simțit că videoclipul nu transmite același lucru ca și versurile și a preferat să o ia de la capăt.
“Inițial clipul avea cu totul altă poveste, una care nu se potrivea atât de bine cu piesa. În acel moment am decis că este mai bine să filmăm din nou și să transpunem tipuri de relații, de persoane care să ilustreze ce reprezintă această piesă de fapt. Îmi doresc să evoluez de la o piesă la alta. Întotdeauna mi-a plăcut să lansez muzică pentru suflete, din care fiecare om să aibă ceva de învățat sau în care fiecare om să se regăsească câtuși de puțin”, a completat artista.
Nadiris a avut mult de furcă cu coafura
Solista a povestit că filmările nu au fost doar lungi, ci și solicitante. Look-ul pe care Nadiris a vrut să-l păstreze pe toată durata filmărilor le-a cam dat bătăi de cap celor din echipa ei de știliști. “În permanență am fost desculță și având un wet look, părul era mereu ud și se usca destul de repede. Ne-a dat puține bătăi de cap. De styling s-a ocupat Andreea Iftincă, iar de make- up – Andreea Popeanu”, a adăugat Nadiris.
Clipul a fost filmat și regizat de către Daniel Libeg.

https://www.youtube.com/watch?v=TWXBSfe-iNU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS