17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Contextul astral de astăzi vă va crea efecte în relaţiile sentimentale şi în cele cu copiii. Se poate contura la orizont o iubire nouă, care să aducă şi un copil. Pe de altă parte ar fi bine să vă orientaţi gândurile şi eforturile către dezvoltarea unui hobby, pentru că are toate şansele să devină ceva mai târziu o adevărată profesie.

Taur
Zi importantă la capitolul relaţii familiale şi spaţiu locativ. Sunt momente bune pentru a trasa fie planuri mari legate de îmbunătăţirea condiţiilor de trai, fie cumpărături de anvergură pentru casă. Există tensiuni între voi şi ceilalţi membri ai familiei, de aceea fiţi prudent.

Gemeni
O întâlnire neaşteptată cu un prieten vechi sau cu o rudă vă va pune pe gânduri. Vin către voi informaţii diverse, dar care nu toate vă sunt de folos. Mentalul este confuz și cu greu puteți lua decizii. Evitaţi dialogurile importante şi fiţi cât mai discret.

Rac
Se deschid noi culoare de câştig din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Însă există şi varianta să începeţi să câştigaţi bani dintr-un hobby. Recomandabil este să vă reorganizaţi planurile de viitor şi să vă gândiţi sincer ce anume v-ar plăcea să lucraţi, dar să vă şi asumaţi responsabilitatea pentru acestea.

Leu
O zi deosebită pentru voi. Sunt momente favorabile pentru a vă croi planuri noi, ce vor avea repercusiuni pentru multă vreme de acum încolo. Detaşaţi-vă de tot şi toate. Fiţi cât mai discret şi evitaţi să vă implicaţi în treburile altora.

Fecioară
O zi cu stări contradictorii. Sunt posibile insomnii, vise şi viziuni premonitorii, dar benefice, pentru că vă oferă informaţii preţioase legate de oamenii şi evenimentele din viaţa voastră. Recomandabil ar fi să vă luaţi liber şi să vă ocupaţi pe îndelete de sufletul vostru.

Balanţă
Vin în preajmă prieteni şi susţinători noi. Vă sunt favorizate dialogurile şi întâlnirile cu persoane interesante, de bună calitate, persoane care vă pot rămâne alături multă vreme de acum încolo. Însă sunteţi destul de introvertit şi asta vă poate frâna toate relaţiile. Fiţi prudent, mai ales în relaţiile cu femeile, deoarece au interese ascunse, total diferite de ale voastre.

Scorpion
Se conturează noutăţi legate de domeniul socio-profesional şi de imagine personală în ochii celorlalţi. Prezentaţi-vă cum se cuvine, pentru că astfel vă puteţi crea noi culoare de dezvoltare profesională şi susţinere socială din partea altora.

Săgetător
Dorinţa de elevare spirituală poate fi încununată de succes. Pe de altă parte, demersurile legate de călătorii în străinătate sau de abordarea unor studii pe termen lung vor începe să dea roade. Sunt momente bune pentru a vă alcătui planuri noi de călătorii.

Capricorn
Se conturează oportunități de câştig de la şi prin alţii. Ceva vreme de acum încolo veţi beneficia de ajutor material fie din moşteniri, fie de pe urma partenerului de viaţă sau a unei colaborări. În cazul unui divorţ se vor lămuri lucrurile, iar partajul va se desfăşura mai uşor.

Vărsător
Zi favorabilă relaţiilor parteneriale. Este posibil să stabiliţi noi colaborări cu oameni valoroşi. Însă nu toată lumea din preajmă, care doreşte să vă fie alături, este bine intenţionată. Deocamdată prospectaţi piaţa şi lăsaţi deciziile importante pentru zilele următoare.

Peşti
Ziua vă aduce răsturnări de situaţie la serviciu. Se deschid culoare profesionale noi, fie prin îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, fie prin diversificarea activităţii profesionale. Fiţi prudent şi bazaţi-vă mai mult pe forţele voastre. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS