24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Un anumit capitol mai puțin fericit e pe cale să se încheie, prilej numai bun să priviți viața dintr-un alt unghi decât până acum. Climatul familial dă semne de îmbunătățire în prima parte a săptămânii. Ce-i drept, rămân conturi de reglat cu părinții sau figurile autoritare din viață, dar parcă nu ca altădată.

Taur
Depuneţi eforturi pentru a vă crea în jur o atmosferă liniștită și armonioasă. Se pot îndulci anumite nepotriviri de caracter dintre voi și partener cu care deși v-aţi obișnuit, nu înseamnă totuși că v-au deranjat mai puțin. În weekend consolidați aceste progrese atâta timp cât comunicați la timp ce anume vă necăjește unul la celălalt.

Gemeni
Treceţi printr-o perioadă mai aglomerată, dar cândva s-ar putea să culegeţi roadele muncii depuse în ultimul timp. Viața sentimentală se animă simțitor. Dispoziția ludică vă conferă trecere chiar și-n rândul celor mici, deci n-ar strica să plănuiţi activități de timp liber alături de partener și/sau copii.

Rac
Se observă o schimbare în bine în starea de spirit în prima parte a săptămânii, fapt care nu trece neobservat de apropiați. Nu-i de mirare dacă vă alegeţi cu câțiva admiratori, deși nu căutaţi neapărat atenția lor. Evitaţi să vă aruncaţi cu capul înainte într-o relație dacă sunteţi liber. Bucuraţi-vă de perioada de burlăcie!

Leu
Ar putea avea loc evenimente în plan personal sau familial care vă eliberează de dubii, neliniști sau temeri care v-au de furcă în ultima perioadă. Primiţi vești despre însănătoșirea cuiva drag, sosesc analize medicale care arată că totul este în ordine sau doar se liniștesc apele în viața voastră. Implicaţi-vă activ în ședințele de la muncă.

Fecioară
Evitaţi să vă disipaţi energia în mai multe direcții. În cea mai mare parte a săptămânii, vă bucuraţi de prezența oamenilor dragi. Probabil vă vedeţi mai des cu prietenii ori vă sunaţi mai mult decât până acum cu rudele apropiate, ceea ce înseamnă că poticnelile pe partea de relaționare încep să nu mai constituie o problemă.

Balanţă
Nimeni și nimic nu pare să vă intre în grații, fapt care nu vă permite să vă bucuraţi de oportunitățile ce vă ies în cale. Pe tot parcursul săptămânii se întrevăd mici progrese pe plan profesional și financiar. Șarmul și carisma de care dispuneţi vă scot basma curată din situațiile tensionate, mai ales în plan sentimental.

Scorpion
Va fi mai dificil ca de obicei să vă regăsiţi liniștea interioară. Deși nu vă simţiți pregătit pentru mai multe responsabilități, apar situații menite să vă demonstreze că sunteţi mai capabil decât credeţi. Weekendul vă surprinde ceva mai sociabil, dar evitaţi compania persoanelor cu care puteți intra în conflicte de orgolii.

Săgetător
Sunteți melancolic, poate chiar negativist, consideraţi că nu dispuneţi de energia necesară pentru a ieși din acest con de umbră. Faceţi un efort să vă schimbaţi optica. Sunteţi mai capabil decât credeţi să faceţi aceasta. Interacționați cu aceia care au pasiuni, idealuri și crezuri în comun cu voi.

Capricorn
Unele întâmplări sunt sortite să se întâmple, nu pot fi controlate și tot ce puteți face e să le luaţi așa cum sunt și să mergeţi mai departe. Sarcinile profesionale primite vă pot permite să dețineţi mai mult control asupra modului în care sunt îndeplinite ori a instrumentelor utilizate.

Vărsător
Poate că nu vă simțiţi încă suficient de apreciat, dar cel puțin primiţi sarcini care se potrivesc cu nivelul vostru de pregătire. Creșteţi în ochii superiorilor simțitor dacă abordaţi sarcinile primite cu profesionalism și dedicare. Continuaţi să faceţi o treabă bună și puteți fi propus pentru o promovare!

Peşti
Reinstauraţi ordinea în stilul vostru de viață dacă credeţi că v-ați permis cam multe în ultima vreme. Făceţi-o însă treptat, fără să vă impuneţi restricții prea mari încă de la început. Tehnica pașilor mărunți dă mereu rezultatele scontate. Dacă nu sunteți implicat într-o relație, aveţi șansa de a cunoaște pe cineva special.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS