13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinApple a lansat marți 3 gadgeturi: desktop, laptop și iPad

Apple a lansat marți 3 gadgeturi: desktop, laptop și iPad

Apple, prima companie care a sărit de valoarea de 1000 de miliarde de dolari, a lansat marți, la New York, versiuni îmbunătățite pentru 3 produse care au consacrat-o: calculatorul desktop Mac mini, laptop-ul MacBook Air și tableta iPad Pro, scrie stratupcafe.

Upgrade-ul Mac mini este primul după versiunea acestui calculator lansată în anul 2014, populară în rândul programatorilor de aplicații. Noua versiune este de 5 ori mai puternică decât precedenta, este echipată cu procesor quad-core sau 6-core, memorie de 64GB și memorie flash de maximum 2 TB, potrivit Apple.

Computerul este închis într-o carcasă din aluminiu reciclat. Fără monitor, tastatură și mouse, această unitate pleacă de la un preț de 799 de dolari.

Noul laptop MacBook Air, un display Retina de 13,3 inchi, Touch ID, tastatură nouă şi procesor Intel Core i5. Versiunea nouă este cu 17% mai mică decât modelul anterior și cântărește 1,2 kilograme. Preţurile pleacă de la 1.199 de dolari, Apple țintind cumpărătorii care nu dispun neapărat de bugete mari, după standardele americane.

Thumbnail
În fine, tableta iPad Pro lansată marți este disponibilă în versiunea de 11 inchi și 12,9 inchi. Acestea au ecran Liquid Retina, procesor A12X Bionic Chip, identificare Face ID pentru siguranță, un nou conector USB-C , memorie de 1 TB. Tabletele iPad Pro au fost până acum populare în rândul designerilor și graficienilor, iar noua versiune a tabletei este proiectată pentru a scoate tot ce e mai bun din noua generație de aplicații din AppStore , ca Photoshop CC, pe care Adobe o va lansa în 2019, potrivit Apple. Prețurile noului iPad Pro pornesc de la 3 praguri, în fincție de variante: 799 de dolari, 949 de dolari și 1.149 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS