11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Cântăreşte cu sinceritate resursele de care dispuneţi în faţa unei noi provocări ce vi se deschide înainte. Fiţi corect în aprecieri, nu supraestimaţi, dar nici nu subestima ceea ce puteţi face, ca să nu treziţi mai târziu în faţa unui impas. Primul pas pentru a porni în această nouă direcţie ar fi să aruncaţi o privire foarte clară asupra paşilor parcurşi anterior.

Taur
Nu trebuie să excludeţi pe cineva din grupul de prieteni doar pentru că nu credeţi în principiile sale de viaţă. Toţi sunteţi diferiţi, în felul vostru, dar oamenii pot convieţui perfect şi aşa, în unicitatea şi originalitatea lor. Există domenii care nu se discută, pentru că pot naşte neînţelegeri.

Gemeni
Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru că nu aveţi parte de tovarăşi prea deschişi la propunerile voastre. Sunt încăpăţânaţi, închişi, nu au chef de discuţii şi parcă v-aţi lovi de un zid de răceală şi indiferenţă la orice tentativă de a vă apropia.

Rac
Deşi nu este o zi deosebită prin preocupările asupra cărora vă aplecaţi, este totuşi o zi plină de piedici. Multe şi mărunte, nesemnificative în fond, dar devine enervant să le descoperiţi la fiecare pas. Faceţi totul cu răbdare, nu încercaţi să săriţi peste etapele care vi se par pe moment neimportante.

Leu
Porniţi o activitate nouă care cere mult de la voi, nu neapărat un efort fizic, ci mai degrabă unul mental, pentru că vă confruntaţi cu principii noi, cu un domeniu necunoscut încă sau cu o viziune complet diferită faţă de cea după care v-aţi ghidat înainte.

Fecioară
Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă sunteţi supus unei judecăţi, s-ar putea să vi se arunce în cârcă o mulţime de erori de care vă faceţi sau nu vinovat, dar trebuie să găsiţi imediat dovezile care vă pot scoate din impas.

Balanţă
Degajaţi o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu vă miraţi că, dintr-o dată, sunteţi mult mai căutat şi mai solicitat de prieteni. Unii chiar vă pot face declaraţii de dragoste sau de prietenie la care nici nu vă aşteptaţi, dar responsabil pentru această popularitate neaşteptată este entuziasmul tău molipsitor.

Scorpion
Fiţi atent cum vă purtaţi azi în faţa unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea voastră, are chiar puterea de a vă sancţiona aspru. Nu aţi dori să atrageţi replici severe la adresa voastră, ca atare tăceţi şi suportaţi o situaţie chiar dacă nu sunteţi deloc de acord cu ea.

Săgetător
Cariera este în centrul atenţiei, de parcă a sosit un moment decisiv pentru viitorul vostru profesional. V-aţi pregătit puternic, aţi studiat, v-aţi făcut temele cât aţi putut de bine, iar acum vă prezentaţi cu încredere în faţa unei comisii care are rolul de a vă verifica atent cunoştinţele acumulate.

Capricorn
Nu ştiţi cum să reacţionaţi în situaţia de faţă: să vă bucuraţi că vi se acordă o şansă atât de bună şi să profitaţi de ea sau să fiţi mai circumspect şi să mai aşteptaţi detalii. O fire optimistă ca voi ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor care se petrec sub ochii voştri, dar intuiţia vă spune să mai staţi, să nu spuneţi hop până nu săriţi.

Vărsător
Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu vă deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca voi. Ştiţi să profitaţi de răgazul pe care îl aveţi la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită în detaliu, cu calm şi răbdare.

Peşti
Sunteţi în faţa unui nou proiect, dar porniţi totul cu o oarecare nesiguranţă, pentru că se ivesc o mulţime de oponenţi care nu sunt de acord cu voi. Nu toate începuturile sunt line şi simple, deci înarmaţi-vă cu multă răbdare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS