10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Relaţiile cu străinătatea se pot solda cu afaceri bănoase, mai ales dacă i-aţi cunoscut pe parteneri prin prietenii voştri. Anulaţi problemele psihologice nerezolvate, care se pot transforma în boli fizice, făcând o importantă curăţenie în psihic, prin alimentarea onestităţii faţă de voi înşivă.

Taur
Primiți venituri suplimentare care vor acoperi dorinţele voastre de a vă achiziţiona o locuinţă nouă. Odihna şi îngrijirea corporală dau rezultate foarte bune, este bine să vă luaţi un concediu de odihnă şi să mergeţi într-o staţiune montana.

Gemeni
Fiţi deschişi la posibilitatea de a reacţiona rapid la ocazii ce apar pe neaşteptate, ca să vă bucuraţi de câştiguri importante. Ziua este favorabilă pentru a vă trata de afecţiunile cronice: armonizarea glandelor endocrine, mobilitatea şi flexibilitatea articulaţiilor, funcţionarea corectă a pancreasului.

Rac
O deschidere în afaceri poate influenţa în bine în mod imprevizibil. Faceţi tot posibilul să vă relaxaţi în linişte, vă veți regla funcţiile organismului. Celibatari sau în cuplu, veţi avea suficiente ocazii care să vă confirme puterea de seducţie. Veţi cunoaşte o lume nouă, veţi avea ocazia să vă consolidaţi colaborările în plan profesional.

Leu
Aveţi ocazia să câştigați sume mari de bani şi să vă consolidaţi situaţia financiară, care vă ajută să vă asiguraţi confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viaţă. Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient.

Fecioară
Ar trebui să aveţi în atenţie preocuparea de a câştiga bani din activitatea pe care v-aţi propus să o demaraţi astăzi. În plan sentimental, veştile sunt bune, căci romantismul şi intensitatea pasională îşi dau mâna.

Balanţă
Toate tranzacţiile financiare se desfăşoară într-o manieră cât mai transparentă şi mai oficială. Feriţi-vă de băuturi reci şi de plimbări la munte. Sunt favorizate cuplurile nou-formate şi cele cu convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruşte de a se căsători.

Scorpion
Venitul dumneavoastră va creşte brusc, favorizat de o situaţie norocoasă, ivită din senin. Sunt favorizate relaţiile, întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten. Cei care se apucă să facă o recapitulare a unor cunoştinţe de bază în domeniul în care lucrează s-ar putea să fie surprinşi de utilitatea acestui proces.

Săgetător
Sunteţi într-o formă bună, mintea vă funcţionează la cote maxime, iar ochii văd numai părţile frumoase ale existenţei. Petreceţi o zi de neuitat alături de partenerul care are nevoie de prezenţa dumneavoastră afectivă. La locul de muncă, se poate dovedi oportună reluarea unei iniţiative şi examinarea aspiraţiilor legate de viitorul vostru în carieră.

Capricorn
A început procesul de transformare a statutului dumneavoastră financiar, vi se vor suplimenta veniturile. Libertatea şi individualitatea pe care le-aţi preţuit atâta în anii din urmă vor fi înlocuite acum de o nevoie imperioasă de apartenenţă, de renunţare la sine, pentru a trăi prin aproapele vostru.

Vărsător
Astăzi vă veţi bucura de sprijinul financiar discret al unei persoane care preferă să rămână în culise şi să urmarească atent destinaţia banilor donaţi. Nu vă vor lipsi tenacitatea, încrederea şi voinţa de a reuşi în viaţă, de a găsi un nou serviciu.

Peşti
O zi ideală pentru câştiguri materiale şi băneşti. Veţi visa uniunea profundă cu celălalt, veţi dori să aparţineţi cuiva anume, să vă contopiţi într-o dragoste mare. Ezitările de a ieşi mai tare în faţă sunt justificate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS