16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vi se pare că vă aflați la o răscruce, dar este, de fapt, doar o abatere de la rutină. Indiferent unde vă îndreptați, veți ajunge pe un drum care vă împiedică să mergeți, la nesfârșit, în aceeași direcție. Nu înseamnă ca viața dumneavoastră se va schimba treptat, ci cu timpul și vor fi doar modificări în bine.

Taur
Oamenii vă calcă pe coadă astăzi, dar este important să nu reacţionați pentru că altfel veți stârni conflicte pe care le veți stăpâni cu greu. S-ar putea ca acesta să fie singurul mod în care ei ştiu să reacţioneze şi să nu aibă nicio legătură cu dumneavoastră.

Gemeni
Este o zi fantastică, în care merită să sărbătoriți. Sunteți în centrul atenţiei şi pare că toată lumea se uită cu admiraţie la dumneavoastră. Ceilalţi vă respectă şi vor să se lase conduşi. Fiți încrezător şi exprimați-vă din inimă. Nu aveți cum să dați greş cu sinceritatea.

Rac
Ceva vă scoate din sărite. Oamenii sunt impulsivi şi auziți opiniile lor puternice în dreapta şi în stânga. Încercați să nu vă loviți de detalii şi să vedeți imaginea de ansamblu. Căutaţi mai multă atenţie de la ceilalţi, mai ales când vine vorba de nevoia de iubire.

Leu
Este indicat să cooperați cu toată lumea, chiar dacă nu vreți să faceți asta. Oamenii sunt impulsivi şi concentraţi pe ei înşişi, trebuie să îi lăsați în pace. Nu strică să mai fie şi altcineva în lumina reflectoarelor. Veți avea de transmis un mesaj foarte important, asigurați-vă că vă faceți auzit.

Fecioară
Aveți o dorinţă nebună să vă exprimați sentimentele. Simţiți nevoia să primiți aprecieri şi să vă fie recunoscute meritele, dar ţineți cont că nu întotdeauna primiți ce căutaţi. V-ar fi mai uşor dacă ați vorbi mai deschis despre nemulţumirile avute.

Balanţă
Sunteți foarte energic şi vi se pare că nici un obstacol nu vă stă în cale. Aveți gânduri puternice şi emoţii intense, iar asta vă face să vă asumați riscuri care vă vor duce mai aproape de ce vă doriți. Discutați cu colegii de muncă şi spuneți-le ideile, le vor aprecia.

Scorpion
Fiți atent la emoţii şi aveți mai multă grijă de dumneavoastră. Aveți mai multă încredere şi gândiți-vă că veți reuşi să realizați tot ce vă propuneți. Sunteți foarte norocos în privinţa banilor. S-ar putea să primiți o sumă pe care o aşteptaţi demult sau să aveți ocazia să obţineți un venit suplimentar.

Săgetător
Oamenii vă calcă pe nervi şi vă vine să țipați la toată lumea. Sunteți preocupat de binele comun şi nu înţelegeți de ce restul lumii dă dovadă de atâta egoism. Rămâneți fidel principiilor şi acţionați cu încredere în orice situaţie. O experienţă spirituală vă va face să vă schimbați modul în care priviți lucrurile.

Capricorn
Lăsaţi emoţiile să iasă la suprafaţă şi nu vă mai faceți griji de ce ar putea gândi ceilalţi. Dansați ca şi cum nimeni nu se uită! Nu uitați că pasiunea este cheia îndeplinirii oricărui vis. Este o zi potrivită să aveți curaj şi să faceți ceva pentru împlinirea dorinţelor. Înainte să trageți concluzii în orice situaţie, puneţi-vă la bătaie şi raţiunea.

Vărsător
Emoţiile sunt în armonie cu natura exterioară şi veți primi mai multă atenţie din partea celorlalţi. Plănuiți o activitate cu copiii, faceți ceva care să vă scoată din rutină. Veți afla veşti interesante prin intermediul unui prieten sau al unui grup.

Peşti
Încercați să nu fiți arogant sau încăpăţânat. Nu este timpul să fiți melancolic, ci să reacţionați. Aveți toate informaţiile de care aveți nevoie. Asigurați-vă că primiți atenţia de care aveți nevoie şi cereți ajutorul celorlalţi, dacă aveți nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS