Acasă Magazin Reţeta Zilei: Vinete umplute cu cușcuș

Reţeta Zilei: Vinete umplute cu cușcuș

Ingrediente pentru 4 porții: 2 vinete, 100 g cușcuș, 2 linguri ulei, 2 roșii, câteva fire de pătrunjel, 1 ceapă, 200 g măsline fără sâmburi, sare, piper.
Mod de preparare
Tai vinetele în două și le scobești astfel încât să rămână doar puțin miez pe fundul fiecărei bucăți de vânătă. Prepari cușcușul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Toci ceapa și o călești în ulei. Adaugi pulpa de vinete mărunțită, roșiile tăiate cubulețe, cușcușul, măslinele tăiate rondele și firele de pătrunjel tocate. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Umpli vinetele cu această compoziție. Le pui într-o tavă pe care o dai la cuptor ul încins 30 de minute.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version