21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Un mare noroc vă apare în cale prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că vă rezolvaţi ca prin farmec una din marile probleme actuale, dar deschideți o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care vă preocupă.

Taur
Nu puneţi la suflet replicile dure pe care vi le mai aruncă unii în faţă. Ei nu ştiu să se comporte, asta e tot, dar s-ar putea ca mesajul lor să aibă sens şi chiar să vă fie de folos, dacă treceţi peste tonul agresiv cu care vi se adresează. O discuţie în contradictoriu începută azi se va dovedi a fi scânteia perfectă pentru a lua măsuri mai drastice în viaţa dumneavoastră.

Gemeni
Familia e locul celui mai minunat schimb de emoţii, de vorbe frumoase, de daruri de suflet, de aceea nu vreţi nimic altceva decât să vă petreceţi timpul cu cei dragi. Copiii au atât de multe de oferit cu drăgălăşenia şi veselia lor, şi vă dedicaţi lor cu aceeaşi energie.

Rac
Aşteptaţi de undeva un miracol care să vă scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la dumneavoastră. De multe ori priviţi lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să vă abată gândurile de la temerile proprii. Aveţi noroc!

Leu
Azi sunteţi în centrul atenţiei unui grup mai amplu de persoane care vă laudă sincer pentru un succes pentru care aţi muncit serios. Aţi ajuns la capătul unui efort şi culegeţi roadele, dar ar trebui să recunoaşteţi faptul că au participat şi alţii la acest succes.

Fecioară
Vă aflaţi într-un mediu populat, agitat, zgomotos, dar nu vă deranjează deloc această animaţie! Chiar aveaţi nevoie de ceva care să vă scoată din rutină sau linişte, pentru că prea nu se mai întâmpla nimic nou în preajma dumneavoastră.

Balanţă
Aşteptaţi de undeva scânteia care să vă dea impulsul să porniţi o acţiune nouă, de la care aveţi mari speranţe. Doar de atât mai aveţi nevoie: de start, pentru a construi apoi totul cu succes, etapă cu etapă. Vestea poate sosi chiar acum, după care lucrurile vor evolua ca la carte, cu şansa de a ajunge la roadele visate mult mai repede decât aţi fi sperat.

Scorpion
Nu vă aşteptaţi ca lucrurile să meargă atât de uşor, fără să le împingeţi cumva de la spate, ca atare acceptaţi faptul că e nevoie să puneţi serios umărul la treabă. Aţi putea primi suficiente oferte să fiţi ajutat, susţinut, completat, şi chiar dacă orgoliul vă spune să nu primiţi ajutor de la alţii, ar fi bine să-l acceptaţi.

Săgetător
Există o vorbă: dacă tăceai, filosof rămâneai! Iar asta vi se aplică astăzi. Deşi ar fi mai bine să vă abţineţi să vă daţi cu părerea despre o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, nu puteţi să tăceţi, însă, din păcate, ceea ce spuneţi nu e chiar ceea ce trebuie.

Capricorn
Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptatea e la el. Cineva trebuie să intervină în această luptă pentru a restabili echilibrul. Drept urmare, s-ar putea ca dumneavoastră să fiţi cel care judecă la rece situaţia şi extrage o concluzie finală.

Vărsător
Sunteţi un pic indus în eroare de o situaţie ce pare mult mai frumoasă decât este în realitate şi, dacă nu vă treziţi la timp, aţi putea consuma inutil timp preţios. Deschideţi bine ochii, înainte de a fi dus prea departe această iluzie.

Peşti
Sunt mulţi care ar vrea să vă ţină companie şi să vă ridice moralul, dar vă refugiaţi într-o zonă sumbră, care nu vă face bine. Chiar dacă familia vă înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu vă găsiţi locul nici măcar acasă. Planează o tensiune, vă simţiţi singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS