Horoscopul de weekend

Autori


Berbec

Urmează o săptămână în care pot fi mai multe tensiuni sau ocazii de dispute sau opoziţii, deci e bine să ştiţi cum să le evitaţi. Conflictele principale vor fi în jurul casei, familiei sau vecinilor. Aşteptaţi-vă și la câteva bucurii, mai ales personale, care vor avea un impact semnificativ asupra viitorului vostru sau este vorba de un final de succes pentru un eveniment important.

Taur

În faţă aveţi o săptămână în care experienţele romantice pot avea o altă turnură decât ce vă aşteptaţi, cu provocări spre binele vostru, deşi sufletul sensibil poate suporta dificil o dezvoltare diferită a relaţiei. Unele planuri pot avea legătură cu rude ce trăiesc în alt oraş sau ţară. Veţi fi interesat să rezolvaţi probleme de familie pentru care nu aţi avut până acum suficient timp sau resurse.

Gemeni

Veți avea o săptămână cu multă acţiune financiară: primire de bani sau costuri mai ridicate. Multe dintre ele au legătură cu copiii sau cu membrii mai tineri de familie. Fiţi atent pentru că nu este o săptămână bună pentru un nou început sau mari schimbări. Pe durata saptămânii, veţi avea mai multe ocazii de întâlniri de familie sau momente speciale cu cei dragi.

Rac

În față aveţi o săptămână în care vreți să reconciliaţi oameni care au relaţii problematice. Poate fi vorba chiar despre copiii voştri, părinţi, fraţi sau surori. De asemenea, acum vă veţi bucura de câştiguri bune din muncă sau din vânzări mai bune sau mai mulţi clienţi ai afacerii. Un client sau şef ori colaborator vă va ajuta să reuşiţi sau veţi avea beneficii comune din acţiunile voastre.

Leu

Aveți parte de beneficii interesante şi folositoare pentru voi. Veţi putea rezolva uşor probleme ce ţin de casă şi proprietate. Poate fi o problemă financiară sau o cheltuială ce va avea legătură cu o acţiune sau un eveniment din viaţa unui barbat. Săptămâna vă poate surprinde neplăcut din pricina unei intrigi sau bârfe, poate legate de voi, care poate crea confuzie până decideţi cum să reacţionaţi.

Fecioară

Urmează o săptămână în care veţi experimenta sau revizita vechi amintiri sau situaţii pe care le credeaţi trecute și care au lăsat în urmă anumite distrugeri. Veţi realiza că aceste evenimente au făcut loc pentru lucruri mai bune şi oameni mai buni în viaţa voastră. Nu răspundeți la conflicte ce au legătură cu experienţe din trecut.

Balanţă


Vă veţi focusa să finalizaţi afaceri financiare amânate sau abandonate. Este posibil să vă implicaţi în alte angajamente legate de bani. În casă vor fi situaţii ce pot crea disconfort emoţional. Cauza poate avea legătură cu anumite veşti care vă vor dezamăgi. Va trebui să faceţi schimbări la întâlniri deja planificate. Poate că veţi avea o dezamăgire, dar daţi dovadă de flexibilitate.

Scorpion

Trebuie să vă concentraţi mai mult pe buna organizare a planurilor ce au legătură cu cariera sau munca. Este bine să vă implicaţi în semnarea oricărui contract sau înţelegere. Săptămâna poate aduce un decalaj sau obstacol în a primi bani de la job sau bancă sau instituţie de stat. Acţiunile sau omisiunile unei rude pot fi motiv de preocupare sau tensiune în familie.

Săgetător

Urmează evenimente ce vă vor umple de optimism. Veţi primi diferite oferte şi veţi avea oportunitatea să realizaţi schimbări noi şi favorabile. O informaţie importantă poate veni de la cineva apropiat. Unele din aşteptările acestei săptămâni au legătură cu o întâlnire importantă, conversaţie sau reuniune. Pe durata săptămânii, este posibil să primiţi bani sau să stabiliţi un document financiar important.

Capricorn

Reevaluați acţiunile şi realizările de până acum şi trageţi concluzii la rece. Vorbiţi cu oamenii care sunt importanţi pentru planurile voastre şi nu le neglijaţi opinia sau sfatul. Pe durata săptămânii, veţi experimenta şi evenimente plăcute legate de un copil. În unele cazuri, vă veţi implica cu cadouri sau cu bani. La muncă, presiunea este în creştere.

Vărsător

Urmează o săptămână de succes din multe puncte de vedere. Desigur, totul depinde şi de munca investită de voi până acum sau de rezultatele obţinute. Va fi o săptămână bună pentru dezvoltarea contactelor personale şi profesionale. Pentru mulţi, săptămâna aduce bani neaşteptaţi sau noi oportunităţi pentru noi câştiguri. Este important să aveţi întâlniri romantice, corespondenţă sau contacte virtuale cu persoane din alte oraşe sau chiar ţări.

Peşti

Puteţi avea mai multe cheltuieli decât aţi planificat. Puteţi trăi o perioadă de instabilitate financiară şi de tensiuni, dar le puteţi evita dacă nu lăsaţi tensiunea să se instaleze în relaţia cu alţi oameni. Cei de sex opus pot încerca să vă manipuleze, să vă ascundă un anumit adevăr sau intrigă.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 21 septembrie 2018

Actualitate

» Noile telefoane iPhone vor fi comercializate în România, în scurt timp. De unde şi de când vor putea fi cumpărate
» Un microbuz din România s-a lovit cu un camion în Slovacia. Cel puţin cinci cetăţeni români sunt răniţi
» Vreți alegeri locale în două tururi la Craiova? Vă costă doar o semnătură
» Alunecări de teren în Filipine: 29 de morţi şi cel puţin 60 de dispăruţi
» Şefii Jandarmeriei sunt urmăriţi penal în dosarul mitingului din 10 august. Acuzaţiile procurorilor: s-au făcut presiuni asupra prefectului. Ordinul de evacuare, emis ilegal
» Atac armat la Londra. Două persoane au fost rănite
» Mehedinţi: A şasea ediţie a Campaniei naţionale pentru siguranţa copiilor “Verde la educaţie pentru circulaţie”
» Colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în dosarul violenţelor din 10 august
» Peste 8.500 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 3.000.000 de lei
» Lansare sesiuni pentru transport public cu autovehicule electrice și stații de reîncărcare și publicare liste dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus
» Vine toamna! Vremea se răceşte accentuat
» Ziua decisivă în războiul intern din PSD
» Mai mulţi arbori doborâţi de vânt pe DN1A
» Incident armat în statul american New York soldat cu şapte răniţi
» Accident de microbuz pe DN 6. Patru persoane, rănite

Publireportaj

» Comunicat de presă privind lansarea proiectului cu titlul “DEZVOLTAREA SOCIETĂŢII ANCODENT PRIN ACHIZIŢIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE”

Dolj

» Târgul Agro Oltenia, la Craiova. Participanţii pot pleca acasă cu o oaie de rasă
» Circulaţie restricţionată pe mai multe străzi din oraş pentru meciul Universitatea Craiova şi FC Viitorul
» Dolj: Femeie de 49 de ani, găsită moartă într-un apartament din Filiaşi
» Dolj: Urmărit internaţional pentru deţinere de substanţe stupefiante depistat de poliţiştii doljeni
» Un tânăr craiovean a ajutat poliţia să recupreze banii sustraşi dintr-un portofel
» Razie printre comercianţii de legume şi fructe din Craiova
» Craiova: Acţiune a poliţiştilor pentru siguranţa pietonilor
» Se restricţionează circulaţia pe trei străzi din Craiova
» A 19 a ediţie a Campionatului Naţional al Câinilor de Salvare în weekend la Craiova
» Stagiunea ”Muzica unește” continuă la Filarmonica Oltenia
» Podul suspendat din parc umflă bugetul primăriei
» A murit după ce a intrat cu maşina într-un tir

Gorj

» Drumarii au refăcut parapetul pietonal de la podul peste râul Olteț, pe DN 67
» Sistemul de avertizare prin sms, testat şi în Gorj

Olt

» Olt: Programările pentru înmatriculări se pot face de pe o zi pe alta
» Olt: Nouă percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală

Mehedinţi

» Razie pe şoselele din Mehedinţi
» Mehedinţi: Reținut 24 de ore pentru înșelăciune
» Mehedinţi: Suspect de furt calificat identificat de polițiști
» Radare în judeţul Mehedinţi
» Rata şomajului în judeţul Mehedinţi a fost 8,37 %
» Locuri de muncă vacante în judeţul Mehedinţi

Vâlcea

» Vâlcea: Amenzi de peste 35.00 de lei pentru ilegalităţi în domeniul silvic
» Hai la sport cu toată familia în cadrul evenimentului „Vâlcea Forest Run“
» Bătrână dispărută de acasă, găsită de poliţie la scurt timp
» Râmnicu Vâlcea, al cincilea oraș din România care acceptă plata biletelor de transport în comun cu cardul bancar prin intermediul aplicației 24pay
» Restricţii de circulaţie pe două drumuri naţionale din Vâlcea
» Vâlcea: Circulaţie pe un fir pe DN7

Sport

» Fotbal / Contra a făcut convocările preliminare pentru „dubla” cu Lituania și Serbia
» Fotbal / CSO Filiași a reușit să treacă peste „hopul“ Hermannstadt II
» Monica Niculescu, în turul doi al turneului de la Wuhan

Bani & Afaceri

» Cursul de schimb LEU – EURO, la cel mai ridicat nivel din ultima lună

Sanatate

» 85 de noi cazuri de rujeolă raportate în ultima săptămână

Magazin

» Video incredibil! Un tânăr declarat mort s-a trezit chiar înainte să fie îngropat

Top