11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Unele situaţii sunt mai obositoare decât vă aşteptați. Aveți nevoie de o scurtă vacanţă sau de o pauză. Veți primi veşti care vă vor face să vă îndoiți de anumite aspecte ale vieţii. Nu vă aşteptați să primiți răspunsuri atât de repede. Urmează o perioadă foarte importantă deoarece trebuie să luați decizii într-o direcţie care vă este favorabilă.

Taur
Ignorați lucrurile minore care nu merg bine, pentru că cele importante sunt pe drumul cel bun. Urmează o perioadă bună şi trebuie să le reamintiți celorlalţi că sunteți o persoană specială şi meritaţi respect şi dragoste. Aveți impresia greşită că toți ceilalţi renunţă la dumneavoastră.

Gemeni
Trebuie să nu uitaţi faptul că nu sunteți perfect, aşa cum aveți tendința să credeți, iar adevărul nu este singurul care contează. O relaţie va fi reparată sau se va încheia definitiv. Dacă vreți să vă rupeți de cineva, faceți-o frumos şi mergeți mai departe fără regrete.

Rac
Treceți printr-o perioadă stresantă şi aveți nevoie să vă încărcați bateriile! Căutați dragostea şi frumuseţea în lucrurile simple şi veți vedea că vă veți simţi mai bine. Situaţia financiară pare mai bună ca niciodată şi sunt şanse mari să primiți o mărire de salariu.

Leu
Vă treziți indispus şi nu aveți chef să plecați nicăieri. Vă este uşor să îi influenţați pe ceilalţi, dar asta nu înseamnă că trebuie să o faceți tot timpul. Spre seară, puteți ieşi cu prietenii, pentru că o ieşire cu cei dragi vă va încărca bateriile.

Fecioară
Dacă aveați de gând să cereți o promovare sau o mărire de salariu, este momentul potrivit să o faceți. Nu vă este teamă să încercați lucruri noi, s-ar putea să fie singurul mod în care puteți ieşi din rutină. Dacă vreți ca lucrurile să se îndrepte, este momentul să faceți pace cu cineva care nu vă este tocmai prieten.

Balanţă
Astrele vă vor ajuta să puneți lucrurile în mişcare în perioada următoare. Aveți, însă, grijă pentru că s-ar putea să vă alegeți cu o reputaţie de rebel. Comunicarea cu ceilalţi s-ar putea să aibă loc pe un ton serios, aşa că aveți grijă în ce fel de discuţii intrați.

Scorpion
Astăzi vă înţelegeți cu toată lumea, chiar şi cu cei care v-au dezamăgit în trecut. O persoană v-a captat interesul, însă trebuie să aveți răbdare şi să nu vă lăsați dus de val. Este important să nu grăbiți lucrurile acum, pentru că s-ar putea să iasă în favoarea dumneavoastră.

Săgetător
Astăzi este indicat să încercați să vă achitaţi de obligaţiile pe care le aveți faţă de alţii. La muncă este un moment bun să faceți tot ce puteți pentru a fi remarcat de superiori. Nu stați retras pentru că sunteți timid sau pentru că vi se pare că nu aveți idei bune, deoarece promovarea dorită va întârzia să apară.

Capricorn
Astăzi nu este loc pentru îndoială sau falsă modestie și ştiți asta deja. Ați fost cam distras în ultima vreme, aşa că este momentul potrivit să reluați legătura cu prietenii şi să reînnoiți legăturile. Nu uitați că nu puteți câştiga încrederea celorlalţi dacă aveți secrete.

Vărsător
Vă gândiți tot mai mult să faceți o călătorie sau să aveți parte de o aventură. Nu vă împiedică nimeni şi nimic să vă trăiți viaţa aşa cum doriți, aşa că aveți mai mult curaj. În plan profesional, aveți tendinţa de a-i domina pe ceilalţi. Încercați să demonstrați ceva unei persoane care înseamnă mult pentru dumneavoastră.

Peşti
Vă hotărâți să schimbați comportamentul într-o relaţie care v-a dat bătăi de cap. Este important să nu semnați nici o hârtie până când nu o citiți. Vă este foarte greu să vă concentrați, pentru că sunteți cu gândul la vacanţă. Puteți începe să o plănuiți, pentru că aveți nevoie de un pic de odihnă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS