21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Totul se întâmplă exact la timpul potrivit, de parcă cineva v-ar întreba dacă vă convine acest ritm de evoluţie. Exact când aveţi nevoie de un lucru, el deja apare în calea dumneavoastră, când visaţi la o rezolvare, se iveşte şi ea din senin, şi totul face parte dintr-o sincronizare perfectă între ce vă e scris şi ce vă doriţi mai mult de la viaţă.

Taur
Vă cramponaţi prea mult de hopurile văzute sau nevăzute din calea dumneavoastră, când ele pot fi trecute cu calm şi înţelepciune. Nu aveţi de ce să vă faceţi griji, deci nu vă opriţi din mers din cauza banalelor hopuri, inerente în drumul oricui.

Gemeni
V-aţi decis să vă faceţi ordine în viaţă şi primul pas e să priviţi mult mai sincer relaţiile cu ceilalţi. Aţi descoperit că aveţi în preajmă mulţi prieteni falşi, oameni care vi se bagă pe sub piele apelând la tertipuri incorecte, şi trebuie să vă îndepărtaţi de ei.

Rac
Aţi tot amânat ceva de frică să nu luaţi o decizie greşită, dar în cele din urmă trebuie să vă hotărâţi să spuneţi odată stop şi să închideţi un capitol din care nu mai aveţi nimic de câştigat. E ca şi cum presimţeaţi că vine finalul unei etape, dar, ca să nu pierdeţi tot ce aţi construit până aici, aţi tot tergiversat finalul.

Leu
Aveţi nevoie de cineva lângă inima dumneavoastră care să vă asculte, să vă aline, să vă abată gândurile de la o problemă care vă macină. Există o astfel de persoană, cineva născut în zodie de apă care are efect de balsam asupra dumneavoastră.

Fecioară
Nu vă puteţi detaşa de o situaţie care încă vă deranjează, dar azi apare o soluţie care v-ar putea ajuta să scăpaţi de această obsesie. Iertaţi, uitaţi, închideţi acel capitol odată pentru totdeauna deoarece nu mai are nimic bun de oferit, dar numai de dumneavoastră depinde cât de deschis sunteţi la iertare!

Balanţă
Veştile care sosesc de departe vă supără, pentru că nu auziţi ceea ce v-aţi fi dorit. Apar veşti despre conflicte, divorţuri, neînţelegeri, certuri între oameni, iar unele dintre acele subiecte intens dezbătute pot avea urmări şi asupra dumneavoastră, tocmai de aceea deveniţi foarte repede un pachet de nervi.

Scorpion
Nu puneţi la suflet un mic hop absolut firesc în drumul dumneavoastră către succes şi nu vă lăsaţi doborât de el. Aveţi multe de învăţat şi din astfel de situaţii chiar dacă nu sunt aşa cum vă doreaţi. Aveţi răbdare, staţi pe loc şi descoperiţi ce aveţi de învăţat din această lecţie.

Săgetător
Dacă trebuie să participaţi într-o competiţie sau sunteţi implicat într-o situaţie conflictuală, nu veţi fi în cea mai bună formă pentru luptă, pentru că sunteţi mult mai sensibil azi. Luptaţi-vă cu stările contradictorii care se cuibăresc azi în inima dumneavoastră, deoarece aveţi nevoie să fiţi liniştit.

Capricorn
Căraţi un bagaj imens de amintiri care nu vă fac bine, vă raportaţi prea mult la cele întâmplate cândva, din care deja v-aţi învăţat lecţia, deci ar fi timpul să vă debarasaţi de povară şi să vă concentraţi asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu vă mai întoarceţi acolo, ci eliberaţi-vă de aceste emoţii care nu-şi mai au rostul.

Vărsător
Sunteţi blocat într-un punct mort de câteva zile şi tot nu-i daţi de capăt, de aceea trebuie să ştiţi la cine să apelaţi la nevoie ca să vă scoată din impas. Există cineva care deţine azi cheia problemei dumneavoastră, totul e să lăsaţi jena deoparte şi să întrebaţi.

Peşti
Chiar dacă nu primiţi răspunsurile potrivite atunci când doriţi, trebuie să aveţi răbdare pentru că ele vin totuşi odată şi-odată. Aşteptarea are şi ea un rost, pentru că pe parcursul trecerii zilelor până la atingerea acelui scop mai aveţi multe de descoperit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS