6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu aveți nevoie de multe persoane în jurul vostru. Vă veți bucura pur și simplu de tot ceea ce aveți în prezent. Relații familiale, prieteni apropiați și devotați. Apropo, astăzi unul dintre prietenii dumneavoastră, posibil chiar un frate, va fi deosebit de generos. El vă va oferi un cadou legat de hobby-ul dumneavoastră preferat.

Taur
Experimentaţi o nostalgie ușoară. Veți vizita locurile în care aveți cele mai calde amintiri și veți observa că multe lucruri s-au schimbat. Traversaţi o perioadă în care simţiţi nevoia să vă destindeţi şi să reflectaţi asupra lucrurilor care vă fac bine din punct de vedere emoţional.

Gemeni
Pentru gemeni este posibil să fiţi nevoiţi să scădeţi din bugetul pentru achiziție foarte mult. Însă, merită să așteptați doar câteva zile, când puteți obține același lucru la un cost redus. De asemenea, nu trebuie să vă grăbiți prea mult la chestiunile personale.

Rac
Pentru Rac, astăzi există un risc mai mare de rănire sau vânătăi în timpul unui eveniment sportiv. Fiţi extrem de atent! De asemenea, aveţi tendința să nu fiţi deloc prudent în sfera atașamentelor personale, iar asta poate fi mult mai dureros.

Leu
Leul își va petrece ziua liberă făcând lucruri neobișnuite. Se pare că aveți un hobby destul de ciudat, care implică diferite obiecte pe care nu oricine ar putea să le dețină. Asta vă dă un sentiment de unicitate, chiar dacă mulți nu știu despre acest hobby.

Fecioară
Fecioara nu trebuie să se grăbească să ia decizii importante. Fiecare dintre aceste decizii trebuie să o gândiți foarte bine, nu să faceţi doar ce vă spune inima. Pasiunile sunt pasiuni, dar orice ar fi, nu construiţi o relație serioasă în temeiul lor, pentru că pasiunea vine și pleacă.

Balanţă
Pentru Balanță, această zi va fi plină de coincidențe misterioase și plăcute. Veți fi deosebit de mulțumiți și surprinși când vă întâlniți cu fosta dumneavoastră jumătate, poate. Cel mai important lucru pe care îl veți realiza este că în inima dumneavoastră nu mai există loc pentru această persoană.

Scorpion
Scorpionul va face o achiziție foarte profitabilă, dar este avertizat să nu mintă. Cel mai important lucru pentru dumneavoastră va fi faptul că ați păstrat bugetul intact prin efectuarea acestei achiziții. Este adevărat că, în timpul unei examinări detaliate, veți găsi în el un mic defect.

Săgetător
Această zi îl va aduce pe Săgetător într-o aventură specială. Este posibil să mergeţi undeva la țară sau într-un loc special, unde vă veţi permite să fiţi complet eliberat. În seara asta, puteţi intra în legătură cu o persoană care vă atrage. Nu oferiți acestei persoane speranțe false.

Capricorn
Astăzi, Capricornul va avea un nou scop. Veți vedea pe internet un obiect pe care l-ați dorit de mai mult timp, dar nu ați avut bani, costurile de achiziționare fiind cam ridicate. Vă doriţi să faceți această comandă, însă nici acum nu aveţi toţi banii necesari.

Vărsător
Pentru Vărsător nu este o zi bună pentru a experimenta lucruri legate de aspectul său. Există riscul să picaţi pe mâna unui amator, care vă va oferi o tunsoare, de exemplu, extrem de nereușită. Dacă vreți cu adevărat experimente, limitați-vă doar la ceea ce cu siguranță nu vă va face rău.

Peşti
Astăzi trebuie să fiţi foarte înțelegători cu părinții jumătății dumneavoastră. Ei se confruntă cu un deficit financiar acut și, prin urmare, veți face tot ce puteți pentru a vă asigura că acești oameni sunt bine și nu le lipsește nimic. Familia vă va fi foarte recunoscătoare pentru grija manifestată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS