22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă lăsați dus de val şi spuneți unele lucruri nepotrivite într-un anturaj cu oameni importanţi. Nu este de mirare că atrageți tot felul de priviri lipsite de apreciere şi ar fi bine să vă spălați rapid imaginea, înainte ca tot ceea ce faceți să aibă consecinţe pe termen lung.

Taur
Nevoia de cunoaştere este în creştere, aşa că ați putea să vă înscrieți la unele cursuri de perfecţionare. Veți cunoaşte oameni noi şi faceți o mică schimbare, ceea ce este de bun augur, luând în considerare rutina care vă cam roade în ultima vreme.

Gemeni
Lăsați deoparte o serie de prejudecăţi după care v-ați ghidat în ultima vreme şi descoperiți că unele persoane sunt chiar agreabile. De acum înainte acordați mai puţină atenţie primei impresii şi uitați-vă dincolo de aparenţe pentru că, de cele mai multe ori, vă înşelați atunci când puneți etichete.

Rac
Sunteți plin de idei, iar acest lucru se va vedea la birou! Modul în care partenerul de relaţie îşi organizează activităţile vă nemulţumeşte. Vi se pare că dintr-un motiv sau altul pierdeți timpul și sunteți nevoit să vă ocupați de lucrurile serioase.

Leu
Un prieten vechi s-ar putea să vă contacteze, cerându-vă ajutorul. Lăsați să se înţeleagă o serie de lucruri doar pentru că sunteți în căutare de senzaţional. Din păcate, nu toată lumea vă apreciază, ba din contră majoritatea celor pe care îi întâlniți azi îşi vor forma o impresie eronată despre dumneavoastră.

Fecioară
Trebuie să dați frâu liber oricărei porniri creative! Nu vă cenzurați şi veți vedea cum oamenii din jur vor fi surprinşi de ideile dumneavoastră. Bucurați-vă de atenţia primită, oricine are nevoie de asta din când în când. Sunt mari şanse să întâlniți o persoană care vă va ajunge la inimă!

Balanţă
Este momentul să vă transformați visele în realitate. Cu mare iscusinţă reuşiți să scăpați de o activitate care nu vă face plăcere şi chiar vă amuzați văzând că cei din jur vă cred. În tot acest timp vă ocupați de ceea ce vă preocupă cu adevărat, şi anume relaţia în care vă aflați.

Scorpion
Planetele vă determină să fiți foarte înţelegător şi dispus la orice. Un astfel de comportament nu va fi chiar altruist, fiindcă veți avea nevoie de afecţiune şi bunătate. Atunci când vă doriți ceva, faceți tot ce vă stă în putinţă să-l obţineți, aşa că nu aveți de ce să vă faceți griji.

Săgetător
Aveți un spirit practic ce ar putea fi invidiat de cei din jur. Mulţi sunt încântaţi de ceea ce văd şi chiar vă iau drept model. Vă simţiți flatat de cuvintele lor, dar nu credeți că este momentul să vă umflați în pene şi bine faceți, căci se anunţă zile delicate.

Capricorn
Este o zi potrivită să ascultaţi ce au ceilalţi de spus şi să respectaţi asta. Vă comportaţi exemplar acasă şi tot există cineva nemulţumit de comportamentul afișat. Constataţi cu uimire că nu aveți foarte multă lume de partea dumneavoastră, chiar dacă mereu ați fost solidar cu alţii.

Vărsător
Nu aveți chef de nimeni, dar aveți grijă să nu îi lăsați pe colegii de muncă să vadă asta. Nu înţelegeți mare lucru din ceea ce vi se întâmplă şi vă pedepsiți de parcă ați făcut lucrurile de unul singur. Profitați de un moment liber şi amintiți-vă cam de câte ori ați ieşit din situaţii disperate.

Peşti
Este momentul să vă gândiți la viaţa exterioară şi interioară şi să găsiți un echilibru. În dragoste sunteți novice şi temerile vă sufocă din cauza eşecurilor sentimentale pe care le-ați avut până acum. Nu ştiți încotro să vă îndreptaţi şi ideea unei noi încercări vă sperie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS