13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este posibilă o mai bună afirmare socială, dar şi situaţii care implică unele decepţii financiare. Astrele vă avertizează că pot apărea certuri şi o rupere totală de relaţii cu cei care nu vă acceptă. Trebuie să cântăriţi foarte bine ce urmează să faceţi pentru a nu risca să pierdeţi persoane importante.

Taur
Tendinţa de a fi mult mai critic cu cei din jur, mai ales în ceea ce priveşte implicarea acestora în activităţile voastre, se accentuează exagerat. Însă, ar fi nevoie să vă gândiţi foarte bine înainte de a trage concluzii finale pentru a nu da greş.

Gemeni
Astăzi sunteţi mai meticuloşi, mai pretenţioşi şi mult mai critici. Toate afacerile demarate împreună cu prietenii, cărora le apreciaţi diplomaţia şi ideile, au mult mai multe şanse de reuşită. Este şi o zi excelentă de socializare. Aveţi abilitatea de a comunica excelent cu cei din jur, iar datorită acestui lucru puteţi cunoaşte oameni noi, foarte interesanţi.

Rac
Apar mult mai multe prietenii şi o disponibilitate bună de a vă înţelege cu partenerii de afaceri. Este o zi bună pentru planuri de afaceri care vor avea rezultatul scontat dacă sunt puse la punct cu multă responsabilitate. Aveţi o mare influenţă asupra colegilor, pe care îi manevraţi pentru a avea parte de beneficiile proprii.

Leu
Noua situaţie profesională poate aduce o mai bună ancorare în realitate, un pragmatism pronunţat, dar, din păcate, şi mai puţine câştiguri. Partenerul de viaţă este prea pretențios pentru un buget aşa de mic.

Fecioară
Din dorinţa de a le arăta tuturor cât de capabil sunteţi, faceţi eforturi profesionale imense. Dispuneţi de o energie ieşită din comun şi de capacitate de convingere. Însă, fiți precaut cu anumite persoane pentru că este posibil să aveţi anumite probleme.

Balanţă
În această perioadă există riscul să fiți expuşi pierderilor financiare. Aveţi grijă la toate detaliile pentru a diminua cât mai mult un posibil eşec. Relaţiile profesionale sunt stabile cu partenerii de afaceri şi chiar puteţi propune noi proiecte, care în această perioadă, cu siguranţă vor fi atractive.

Scorpion
Astăzi trebuie evitate decizii luate rapid, fără cea mai mică şi necesară analiză, mai ales în ceea ce priveşte alegerea noilor parteneri sau colaboratori. Puneţi în balanţă toate aspectele şi apoi hotărâţi ce trebuie să faceţi în continuare.

Săgetător
Aveţi senzaţia că sunteţi constrânşi, dirijaţi de partenerii voştri şi chiar nu sunteţi departe de adevăr. Însă, prin comunicare veţi rezolva totul. Important este să aveţi răbdarea necesară. Încercați să evitaţi reacţiile dure pentru a nu crea noi conflicte care pot afecta pe toată lumea.

Capricorn
Vă asumaţi, mai mult sau mai puţin, o stare de sacrificare care în general nu vă displace, dar care acum se va dovedi cam exagerată. Încercați să ţineţi cont și de avertismentele primite de la prieteni. În această perioadă, aveţi tendinţa de a nu asculta ce spun cei din jur.

Vărsător
Vă simţiţi bine acţionând în umbra propriului partener, renunţând la propriile realizări şi speranţe. Acest lucru nu este tocmai bun, mai ales că aveţi nevoie să vă afirmaţi prin propriile forţe. Până seara, situaţia se va schimba cu totul pe neaşteptate, pentru că se ivesc şi conflicte casnice.

Peşti
Profunzimea gândirii voastre şi tendinţa de a merge în esenţa problemelor atrage admiraţia celor din jur. Creativitatea se află la cote înalte, dar de folos sunt azi pragmatismul şi meticulozitatea. Atenţia la fiecare detaliu va face diferenţa între proiectele sau activităţile dumneavoastră şi a celor din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS