22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua de joi pare să fie una destul de aglomerată pentru dumneavoastră. Încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să rezolvaţi câteva sarcini foarte importante, ce nu mai pot fi amânate.

Taur
Astăzi este o zi dedicată întâlnirilor pentru a negocia viitoarele proiecte. Sunteţi foarte concentrat asupra planurilor dumneavoastră pentru că începeţi să avansaţi cu paşi repezi, iar rezultatele devin tot mai vizibile. Partenerul este foarte impresionat de evoluţia dumneavoastră, iar acest lucru vă poate îmbunătăţi relaţia de cuplu.

Gemeni
În această perioadă, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de relaţia cu partenerii de afaceri şi cu şefii. Spre seară, un coleg de echipă are nevoie de sprijinul vostru, aşa că faceţi tot posibilul să îl ajutaţi să îşi rezolve problemele. Probabil veţi fi răsplătit pentru acest lucru sau vi se va întoarce favoarea.

Rac
Ziua de 23 august vă găseşte concentrat asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante. Încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor deoarece ştiţi că acestea sunt cele care fac diferenţa.

Leu
Această zi pare să fie una cu adevărat frumoasă pentru dumneavoastră. Sunteţi foarte liniştit şi profitaţi de această perioadă pentru a vă îndrepta atenţia asupra pasiunilor dumneavoastră, pe care vreţi să le transformaţi în proiecte ce vă vor aduce beneficiile la care visaţi.

Fecioară
Dacă vă puneţi ambiţia la lucru, astăzi puteţi obţine rezultate de pe urma capacităţii voastre creative, dar cu condiţia să aveţi grijă să fiţi cât mai bine informat, fie prin propria muncă de cercetare, fie sfătuindu-vă cu cineva de încredere.

Balanţă
Este o zi foarte bună pentru a vă lua inima în dinţi şi a începe proiecte noi, pe care le-aţi evitat până acum din diverse motive. Aveţi încredere în dumneavoastră deoarece sunteţi pe drumul cel bun şi aveţi idei originale. În plus, oamenii din jurul dumneavoastră vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă.

Scorpion
Reuşiţi să vă opuneţi unei persoane cu un comportament despotic, care a făcut ce a vrut din cei din jurul ei pentru o perioadă bună de timp. Astăzi îi demonstraţi că sunteţi mai bun decât ea și se pare că o veţi învinge în aplauzele tuturor. Însă, trebuie să aveţi grijă la cuvintele folosite pentru ca situaţia să nu degenereze.

Săgetător
Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prins cu foarte multe sarcini importante pe plan profesional, iar presiunea superiorilor devine stresantă şi nu vă puteţi descurca aşa cum trebuie. Din fericire, un coleg de echipă vă vine în ajutor.

Capricorn
Cu zâmbetul pe buze şi foarte sigur pe dumneavoastră, primele ore ale dimineţii vă găsesc concentrat asupra şedinţelor pe care le aveţi cu superiorii şi partenerii de afaceri pentru a discuta detalii cu privire la următoarele proiecte. Seara va fi una foarte relaxantă pentru că se întrevede o întâlnire cu persoane dragi, în compania cărora vă simţiţi foarte bine.

Vărsător
Azi este o zi bună pentru a o petrece gândidu-vă la planuri profesionale. Este posibil să începeţi noi proiecte sau să faceţi planuri pentru următoarea perioadă. Trebuie să puneţi în balanţă toate aspectele, tocmai pentru a lua deciziile cele mai inspirate pentru a ieşi în avantaj.

Peşti
Ultima perioadă a fost destul de agitată pentru dumneavoastră. Mai aveţi puţine lucruri de rezolvat şi încheiaţi câteva proiecte destul de importante, după care vă puteţi lua pauza la care visaţi de atât de mult timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS