5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi în care activitățile intelectuale reprezintă tema principală. Este bine să planificaţi călătorii, etape de studiu sau documentare care vă vor fi de mare folos atât în plan personal, cât și în plan profesional. Dialogurile cu persoana iubită sau copiii vă ajută mult în luarea deciziilor.

Taur
Planurile financiare întocmite astăzi vor da roade la momentul potrivit. Acum este posibil să regândiţi bugetul cheltuielilor, să achitați datorii vechi și să staţi de vorbă cu persoanele alături de care sunteţi implicat în cheltuieli majore. Fiţi prudent și evitaţi conflictele, deoarece toată lumea este nerăbdătoare.

Gemeni
În plan partenerial sunt posibile răsturnări de situație deosebite. Probabil că v-aţi bazat pe anumiți colaboratori sau pe anumite înțelegeri, iar acum constatați că totul se năruie ca într-un joc de domino. Neînțelegerile apar fie de la mentalități, concepții diferite, fie de la gesturile unora care vă vor deranja profund.

Rac
Activitățile profesionale sunt multe, urgente și este dificil să apelaţi la sprijinul colegilor. Selectaţi prioritățile și ocupaţi-vă foarte bine numai de ele. Există riscul să vă pierdeţi în detalii neimportante sau să vă gândiţi la faptul că eforturile depuse nu vă sunt răsplătite suficient.

Leu
În relațiile sentimentale se petrec schimbări, astfel că vă poate părea dificil să mențineţi armonia și echilibrul atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Sunteţi cel care are nevoie să-și remodeleze concepțiile și atitudinea vizavi de ceilalți.

Fecioară
Ocupaţi-vă de activitățile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a lămuri problemele casei şi pentru a aplana conflicte în care sunteţi implicat alături de rude.

Balanţă
Se pare că socializarea este activitatea de bază a zilei. Pe de o parte, în plan profesional sunt posibile întâlniri și discuții cu persoane importante. Însă, pe de altă parte, fie o rudă, fie un prieten apropiat vă vor cere sprijinul într-o chestiune personală. Sfatul unor colegi sau al unor prieteni este binevenit.

Scorpion
Primiţi bani sau cadouri din partea celor dragi, dar mai ales dinspre segmentul profesional puteţi primi salariul sau oferte de colaborare care vă vor aduce cu siguranță, la momentul potrivit, venituri bune. Astfel apare dorința de a cheltui fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturi dorite în ascuns de multă vreme.

Săgetător
Sunteţi într-o formă de zile mari, astfel că ar fi minunat să vă ocupaţi numai de voi și de activitățile dragi. Detașaţi-vă de tumultul cotidian și de problemele altora! Unii vor încerca că vă împovăreze cu neplăcerile sau cu sarcinile lor de lucru.

Capricorn
Oboseala este accentuată, de aceea ar fi bine să vă feriţi de spații aglomerate și de persoanele zgomotoase. Sunt momente bune pentru a vă regândi planuri de viață și relațiile în care sunteţi implicat. O discuție cu cineva drag și de încredere vă ajută să observaţi și să vă bucuraţi de partea plină a paharului vieții voastre.

Vărsător
A discuta astăzi cu prietenii sau cu colegii de la serviciu este dificil, pentru că aceștia vă vor evidenția aspectele neplăcute din viață. Vă bazaţi pe oameni care nu vă mai pot sprijini, de aceea fiţi prudent și înțelegător cu aceștia. Partenerul de viață este cel care vă poate oferi adevăratul sprijin de care aveţi nevoie acum.

Peşti
Sunteţi văzut și auzit de către colegi, dar și persoanele dragi din mediul familial vă vor fi alături, urmărindu-vă vorbele și gesturile cu interes. S-ar putea să descoperiţi nereguli în activitățile profesionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS