17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Berbecii își doresc să fie mai aproape de familie și prieteni. Vor afla zilele acestea cine îi iubește cu adevărat, la bine și la greu. Sunt mai sensibili în această perioadă, așa că cei dragi trebuie să îi menajeze și să nu le spună lucruri care să îi supere. Cuvintele reușesc să îi rănească zilele acestea așa cum nu se întâmpla în trecut.

Taur
Taurii stau mai mult alături de cei dragi. Simt nevoia să lase totul deoparte și să învețe care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ei. Alături de persoanele iubite, lucrurile încep să se așeze. Discuțiile sunt mult mai ușor de purtat, iar cuvintele frumoase sunt mult mai ușor de rostit.

Gemeni
Niște analize amă-nunțite sunt recomandate nativilor Gemeni, pentru a se asigura că sunt în regulă. Trebuie să folosească banii cu măsură și să se gândească de două ori înainte de a cheltui. Chiar dacă vor mereu lucruri frumoase și scumpe, de data aceasta ar trebui să se gândească mai mult să facă economii și să aștepte niște reduceri.

Rac
Dacă există o oportunitate oricât de mică zilele acestea, Racii nu trebuie să stea pe gânduri când primesc o ofertă, deoarece s-ar putea să fie o șansă unică în viață. A venit momentul să iasă din bula în care au intrat pentru a se proteja de cei din jur și să încerce lucruri noi.

Leu
Leii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu, deoarece s-ar putea să primească niște întrebări la care nu au încă răspunsul. În plan financiar, au noroc zilele acestea la bani. Este vremea perfectă pentru a ieși la plimbare și pentru exerciții fizice ca să revină la forma pe care și-o doresc.

Fecioară
Fecioarele ar trebui să interacționeze mai mult cu cei din jurul lor. Au multe planuri de dus la capăt și numai în echipă se poate rezolva totul la timp. La serviciu, șefii le alocă sarcini suplimentare, deoarece au încredere în seriozitatea lor. Este mult, dar nativii zodiei nu dau niciodată înapoi și reușesc să facă totul la timp.

Balanţă
Balanțele pot obține ceea ce își doresc de foarte mult timp, dar este necesar să cântărească bine lucrurile înainte. Pe plan sentimental, cei care nu au încă un partener de cuplu au mari șanse să întâlnească pe cineva. Însă este bine să se asigure înainte că este persoana pe care o caută.

Scorpion
Este o săptămână plină de provocări pentru Scorpioni. Vor trece prin diverse încercări și stări, ceea ce le va afecta relația de cuplu. Vor fi zile în care se vor simți copleșiți de sentimentele pe care le au pentru partenerii de cuplu și vor exterioriza acele sentimente. De asemenea, vor fi perioade în care vor simți nevoia să fie singuri.

Săgetător
Săgetătorii trebuie să acorde atenție anumitor detalii pentru a se asigura că nu se vor confrunta cu probleme. Vor avea o săptămână plăcută din punct de vedere sentimental. În relație, totul merge bine. Parcă ar fi în luna de miere alături de partenerul de cuplu. Însă ar fi bine să vorbească atunci când îi nemulțumește ceva.

Capricorn
Capricornii încep să se gândească și la propria persoană. Au nevoie să își acorde atenție deoarece s-au lăsat pe ultimul loc în ultima perioadă. Au nevoie să se odihnească și să reflecteze asupra unor lucruri pe care le-au ignorat în ultima perioadă. Relația de cuplu merge mai bine decât în săptămânile anterioare.

Vărsător
Săptămâna aceasta va fi una mai dificilă pentru Vărsători. Trebuie să ia anumite decizii de care vor depinde multe lucruri în viitor. Trebuie să se gândească foarte bine înainte și să nu ignore sfaturile celor care sunt în măsură să ajute. Trebuie să fie raționali și să nu se lase influențați de emoții.

Peşti
Peștii trebuie să fie foarte atenți la sănătate. Este recomandat să meargă la medic pentru analize de rutină, pentru a se asigura că în viitor nu vor apărea anumite probleme de sănătate. De asemenea, trebuie să fie foarte atenți în această săptămână la oamenii din jurul lor. Vor avea multe lucruri de învățat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS