20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Creativitatea este astăzi la cote maxime şi vă poate ajuta să conturaţi ideea unui nou proiect profesional sau de afaceri la care vă gândiţi de ceva timp. Sunt favorizate activităţile intelectuale în general şi cele care presupun intuiţie şi inspiraţie artistică.

Taur
S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi serioase în toate activităţile care necesită simţ practic. Limitaţi-vă la chestiuni de rutină. În schimb aveţi şanse de reuşită în activităţile care se bazează pe creativitate şi inspiraţie.

Gemeni
În prima parte a zilei sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce v-ar putea afecta relaţiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Vă sfătuim să nu vă bazaţi prea mult pe simţul practic şi să nu faceţi nicio promisiune dacă nu sunteţi absolut sigur că vă puteţi ţine de cuvânt.

Rac
Este posibil să intraţi în posesia unei sume de bani la care nu vă aşteptaţi. S-ar putea să fie vorba de un ajutor financiar sau de un împrumut din partea unei rude. Oricât aţi fi de entuziast, nu este cel mai bun moment pentru a face planuri de viitor, mai ales dacă este vorba de cheltuieli şi investiţii.

Leu
Astăzi puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Contextul astral este favorabil rezolvării unor probleme ce necesită creativitate şi inspiraţie. Dacă aveţi preocupări artistice, este momentul să vi le puneţi în valoare şi să vă bucuraţi de aprecierile celorlalţi.

Fecioară
Este posibil să faceţi planuri ambiţioase în legătură cu un nou proiect profesional sau de afaceri. Este o zi bună pentru a găsi soluţii originale, creative, dar nu şi pentru demersuri concrete, tehnice. Pentru a vă spori şansele de reuşită, aveţi răbdare şi să fiţi foarte atent la posibilele dificultăţi de natură birocratică.

Balanţă
În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de atenţie şi concentrare. Amânaţi activităţile importante şi să nu începeţi proiecte noi, fiindcă există riscul să faceţi greşeli costisitoare. La nevoie, puteţi să vă bazaţi pe sfatul şi ajutorul colegilor.

Scorpion
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi cam confuz, indispus şi fără chef de vorbă. Nu este o zi bună pentru negocieri şi discuţii de orice fel. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Speculaţiile sunt de evitat azi, fiindcă riscul de pierdere este mult mai mare decât de obicei.

Săgetător
Din cauza contextului astral de azi, vă puteţi aştepta să aveţi dificultăţi de concentrare. Dacă aveţi de rezolvat probleme profesionale complexe, amânaţi-le sau apelaţi la ajutorul colegilor. În relaţia cu partenerul de viaţă este un moment prielnic pentru a vă manifesta mai clar afecţiunea.

Capricorn
Se întrevede o zi relativ dificilă în plan profesional, din cauză că pragmatismul şi eficienţa sunt reduse. Ar fi bine să amânaţi orice decizie importantă în afaceri sau la locul de muncă, fiindcă există riscul să faceţi greşeli de apreciere. Încercaţi să vă relaxaţi practicând o activitate creativă sau artistică.

Vărsător
O zi favorabilă activităţilor creative, inovative. Aveţi posibilitatea să vă puneţi în valoare talentele artistice. În a doua parte a zilei este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană dispusă să vă susţină activitatea artistică. În plan sentimental este un moment propice pentru discuţii sincere şi calme cu partenerul de viaţă.

Peşti
În prima parte a zilei, o întâlnire de afaceri s-ar putea solda cu o dezamăgire. Nu insistaţi, dar curând veţi avea ocazia să întoarceţi situaţia în favoarea dumneavoastră. Nu sunt recomandate speculaţiile şi orice alte acţiuni riscante. Puteţi petrece câteva ore plăcute în compania persoanei iubite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS