10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea ca o călătorie pe care o faceţi în interesul familiei să nu decurgă aşa cum v-aţi planificat. Nu îi faceţi reproşuri nejustificate partenerului de viaţă. În a doua parte a zilei este posibil să încasaţi o sumă importantă care vi se cuvine, dar pe care ar fi trebuit să o primiţi cu ceva timp în urmă.

Taur
În prima parte a zilei s-ar putea să deveniţi irascibil din cauza unor probleme cu care vă confruntaţi la locul de muncă sau în afaceri. După-amiază este posibil să vă întâlniţi cu persoane apropiate şi să petreceţi împreună momente relaxante.

Gemeni
Este posibil să se ivească ocazia de a porni o afacere nouă împreună cu o persoană apropiată. Această asociere pare foarte tentantă, dar v-ar obliga să renunţaţi la alte planuri sau chiar la locul de muncă actual. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi să luaţi o decizie azi.

Rac
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi supărat pe partenerul de viaţă din motive care au legătură cu banii, de exemplu, pentru că a cheltuit prea mult fără să se consulte cu dumneavoastră. Pentru a evita o ceartă, fiţi înţelegător şi nu vă susţineţi punctul de vedere cu încăpăţânare.

Leu
Înainte de amiază, este posibil să vă pună pe gânduri o veste mai puţin plăcută în legătură cu relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi precaut şi să nu faceţi persoanei iubite promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta.

Fecioară
În cursul dimineţii este posibil să aflaţi că trebuie să faceţi o călătorie neplanificată în interes profesional sau de afaceri. Partenerul de viaţă ar putea să vă reproşeze că nu poate să conteze pe dumneavoastră pentru anumite activităţi casnice. Ca să evitaţi o ceartă, vă sfătuim să îi explicaţi situaţia cu mult calm.

Balanţă
Este posibil să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la o întrunire cu persoane apropiate. Astăzi aveţi tendinţa să exageraţi. Vă sfătuim să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu prietenii şi cu membrii familiei.

Scorpion
S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită din cauză că nu doriţi să faceţi o călătorie împreună. La locul de muncă sau în afaceri este posibil să întâmpinaţi dificultăţi neaşteptate care vă împiedică să terminaţi la timp o lucrare. Păstraţi-vă calmul şi limitaţi-vă la activităţi de rutină.

Săgetător
S-ar putea să fiţi nemulţumit din cauza unor schimbări neaşteptate la locul de muncă. Vă sfătuim să nu provocaţi discuţii aprinse cu superiorii, fiindcă riscaţi să agravaţi situaţia. Ar fi bine să fiţi diplomat şi să nu ridicaţi tonul în discuţiile cu persoanele mai în vârstă.

Capricorn
S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că neglijaţi familia din cauză că vă implicaţi în prea multe activităţi. Este posibil să fiţi pus în faţa unei alegeri dificile: o ceartă cu partenerul de viaţă sau deteriorarea relaţiei cu o persoană apropiată.

Vărsător
Aveţi idei ingenioase, care se pot dovedi foarte profitabile în activitatea profesională şi în afaceri. Astăzi puteţi avea succes în tot ce faceţi, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de sugestiile unei persoane apropiate. Relaţiile sentimentale ar trebui să fie foarte bune. Vă sfătuim, totuşi, să nu-i faceţi reproşuri nejustificate persoanei iubite.

Peşti
Intuiţia vă poate ajuta să aflaţi adevărul în legătură cu zvonurile lansate de o femeie despre dumneavoastră. După-amiază s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu partenerul de viaţă din cauza unei probleme financiare şi a opiniilor diferite despre o călătorie în care v-aţi propus să plecaţi împreună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS