17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei este posibil să fiţi excesiv de sensibil şi să resimţiţi o stare de confuzie. Nu este exclus ca relaţiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînţelegeri. Este recomandabil să amânaţi deciziile importante, care pot avea implicaţii serioase în activitatea profesională sau în afaceri.

Taur
S-ar putea să deveniţi irascibil din cauză că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Ţinând cont că simţul practic este diminuat azi, amânaţi activităţile dificile şi limitaţi-vă la chestiuni de rutină. Se pare că oboseala acumulată va reduce capacitatea de concentrare.

Gemeni
S-ar putea să fiţi nevoit să cumpăraţi un obiect de valoare pentru cămin. Ar fi bine să vă consultaţi cu familia şi să nu vă grăbiţi să luaţi o decizie azi. Amânaţi rezolvarea problemelor dificile, fiindcă există riscul să faceţi greşeli de neatenţie. Relaţiile cu persoana iubită ar trebui să fie foarte bune.

Rac
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi deosebit de sensibil şi să nu vă puteţi concentra, riscând să nu luaţi cele mai bune decizii. Vă sfătuim să evitaţi activităţile dificile, care necesită capacitate de concentrare, precum şi deciziile privind investiţiile.

Leu
Este posibil să fiţi indispus din cauza unor dificultăţi financiare. Puteţi să căutaţi soluţii, dar nu luaţi azi o decizie. Este de preferat să amânaţi discuţiile importante în plan profesional sau în afaceri, fiindcă există riscul unor neînţelegeri cu consecinţe mai mult sau mai puţin grave pe termen lung.

Fecioară
În prima parte a zilei este posibil să fiţi indispus sau să resimţiţi o stare de confuzie şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Nu este o zi bună pentru a începe un proiect nou sau pentru a negocia condiţiile unui parteneriat.

Balanţă
Dacă începeţi ziua cu o stare de indispoziţie şi cu dificultăţi de concentrare, nu este cazul să vă îngrijoraţi: este efectul configuraţiei astrale de azi. La locul de muncă sau în afaceri, o persoană cu autoritate ar putea încerca să îşi impună punctul de vedere. Nu provocaţi o confruntare, fiindcă există riscul să se ajungă la un conflict cu consecinţe pe termen lung.

Scorpion
Înainte de amiază s-ar putea ca un eveniment neprevăzut să vă oblige să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană care are experienţă în domeniul dumneavoastră de activitate şi ar putea să vă fie de ajutor în viitor.

Săgetător
În prima parte a zilei este posibil să nu fiţi în apele dumneavoastră şi să nu vă simţiţi în stare de efort intelectual. Cauza ar putea fi oboseala acumulată în ultima vreme, dar şi contextul astral destul de dificil. Limitaţi-vă la activităţi simple, de rutină, şi să vă odihniţi mai mult.

Capricorn
Contextul astral de azi v-ar putea induce o stare de nervozitate din cauza căreia există riscul să provocaţi o ceartă cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri. Vă recomandăm prudenţă şi stăpânire de sine. În a doua parte a zilei sunt şanse să vă regăsiţi calmul dumneavoastră obişnuit.

Vărsător
Este posibil ca simţul practic şi capacitatea de concentrare să fie diminuate. Amânaţi activităţile dificile şi deciziile importante. A doua parte a zilei este favorabilă călătoriilor scurte în interesul familiei. Astăzi, cel mai bun mod de a vă relaxa mental ar fi o activitate care presupune efort fizic moderat.

Peşti
La locul de muncă sau în afaceri s-ar putea să aveţi de finalizat o activitate importantă la care lucraţi de mai mult timp. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi şi să aveţi grijă să evitaţi o ceartă cu un coleg sau cu un asociat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS