Horoscopul de weekendBerbec

Toate mişcările pe care le faceţi pot trece neobservate de alţii, chiar şi de partener. Tot ce ţine de viaţa dumneavoastră va fi gestionat în mare taină şi discreţie şi veţi căuta chiar să vă mişcaţi în spatele scenelor. Multe din acţiuni nu vor primi recunoaşterea aşteptată, dar să nu fiţi dezamăgit. Eventual veţi fi în stare să obţineţi rezultatele dorite. O nouă ordine a lucrurilor se creează şi veţi avea un rol decisiv.

Taur

Veţi fi foarte interesat de prietenii şi de cercul social. Vă vor fi date noi responsabilităţi sau ele vor rezulta din situaţiile aflate în curs de derulare. Cheia de a accepta şi a face faţă la toate este să vă controlaţi temperamentul şi să fiţi civilizat. Influenţele planetare vă pot activa gelozii şi invidii, în special în rândul femeilor. În general, aveţi grijă să menţineţi echilibrul în orice tip de relaţii.

Gemeni

Veţi avea agenda plină. Veţi avea de-a face cu subiecte ce ţin de poziţia socială, de misiunea pe care vreţi să o împliniţi ca persoană şi de ambiţiile dumneavoastră. Veţi avea succes în domeniul în care sunteţi. Asemenea gânduri vă bântuie de la ultimele proiecte profesionale pe care le-aţi avut care v-au propulsat într-o nouă orbită. Asiguraţi-vă că menţineţi controlul asupra dumneavoastră şi asupra aspectelor ce vă vizează direct.

Rac

Anumite confuzii şi obstacole pot apărea, în special legat de planuri de călătorii sau aspecte generale care ţin de imagine şi comunicarea cu alţii. Asiguraţi-vă că sunteţi cât se poate de practic şi clar. Astfel veţi reuşi să rămâneţi drept şi demn în faţa oricăror obstacole care pot apărea.

Leu

Această săptămână poate marca schimbări în viaţă, dar ele nu se vor întâmpla fără un efort din partea voastră. Asta înseamnă că vi se va da ocazia să o încheiaţi cu trecutul şi să puneţi fundaţiile pentru noi activităţi, noi relaţii şi noi condiţii de viaţă în general. De aceea aveţi nevoie de o bună planificare şi o minte limpede. Nu vă lăsaţi dus de val, de nerăbdare sau de încredere de sine exagerată.

Fecioară

Această săptămână este ideală pentru o scurtă pauză care să vă permită să vă analizaţi situaţiile vieţii. Unde vă aflaţi în raport cu obiectivele şi cu planificările? Ce altceva aţi dori să realizaţi şi cum aţi putea face asta? Trebuie să fiţi foarte onest cu dumneavoastră şi să faceţi noi planuri, bazându-vă doar pe date realiste.

Balanţă


Această săptămână va fi foarte importantă pentru toate relaţiile. Lucrurile vor avea tendinţa să devină din ce în ce mai mari şi asta poate implica decizii importante pentru voi. Asta înseamnă că, dacă sunteţi pregătit să înfruntaţi anumite probleme cu unii oameni, aceste probleme pot deveni mai mari ca să fie rezolvate imediat o dată pentru totdeauna. Dacă ele par insurmontabile nu ezitaţi să faceţi orice este necesar ca să vă restabiliţi stabilitatea emoţională.

Scorpion

Această săptămână nu va fi nici foarte dificilă în mod special, dar nici de foarte mare ajutor. Va fi potrivită dacă vreţi să rezolvaţi anumite treburi sau să lansaţi altele care să vă ajute să duceți planurile mai departe cu un pas. Pot apărea unele obstacole sau amânări datorită altor oameni implicaţi în planurile voastre.

Săgetător

Paradoxul acestei săptămâni este că puteţi simţi multă insecuritate şi anxietate în ciuda faptului că toate lucrurile se dezvoltă pozitiv. Experienţa v-a învăţat că se pot întâmpla tot felul de situaţii imprevizibile şi de aceea nu prea puteţi crede că totul va merge perfect. Este de înţeles, dar nu puteţi avansa prin viaţă gândind aşa, iar această atitudine vă poate cauza probleme. Lăsaţi-vă fricile deoparte şi mergeţi mai departe într-o manieră dinamică şi pasionată.

Capricorn

A venit vremea să puneţi lucrurile în mişcare. Încercările recente au început să dea roade şi acum puteţi găsi calea de a vă împlini dorinţele. Nu faceţi mişcări necugetate. Paşii înceţi şi siguri vă vor aduce rezultate. Nu lăsaţi săptămâna să se irosească, chiar dacă aveţi de făcut mai mult efort decât aţi vrea.

Vărsător

În această săptămână sunteţi predispus să ţintiţi sus şi să obţineţi imposibilul. Cu dinamismul şi energia astrală a momentului care vă ajută, păreaţi a fi în stare să realizaţi foarte multe. O condiţie de bază şi importantă este să stabiliţi un plan corect şi să puneţi la punct paşii de urmat în mod metodic şi practic. Vă veţi atinge în mod gradat ţintele aşa. Cu toate acestea, ţineţi minte că nu veţi fi în stare să menţineţi lucrurile perfect în toate domeniile vieţii de zi cu zi.

Peşti

Această săptămână vă va reîntări profilul de persoană sociabilă şi veţi putea socializa cu oameni ce se vor dovedi foarte utili în treburile viitoare. Oameni noi vin în viaţa voastră şi fiecare dintre ei are ceva să vă ofere, din propria lor poziţie, fie că e vorba de ajutor sau doar de o informaţie.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 22 iunie 2018

Actualitate

» Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu executare
» Klaus Iohannis: Opinia Comisiei de la Veneţia, extrem de necesară
» 95 autori de fraude comerciale în mediul online arestați în urma unei operațiuni internaționale
» Se înființează ambasada României în Oman
» CSM: Comentariile politicienilor în cazul Dragnea afectează independenţa Justiţiei
» DNA explică de ce anchetele vor fi afectate de Codul de Procedură Penală votat de aleșii Puterii
» România, pe ultimul loc în domeniul inovării
» Circulație restricționată pentru 30 de minute pe Transfăgărășan – DN 7C
» ALDE DOLJ: Stabilitatea politică este vitală pentru economie
» Reguli şi măsuri de apărare împotriva incendiilor în timpul campaniei de recoltare a cerealelor păioase
» Iohannis cere Parlamentului reexaminarea Legii CSM – Modificările afectează rolul de garant al independenței justiției
» Curtea de Apel de la Chişinău a susţinut decizia de invalidare a scrutinului din capitala Republicii Moldovei

Dolj

» „Prima Casă“, ultimele zvâcniri
» Merge la puşcărie după ce și-a ucis amicul în accident
» Drumul expres Craiova – Pitești, în aer
» Vizita reprezentanților BERD la Craiova în urma plângerii privind depozitul de la Kozlodui
» Tur ghidat al Casei „Nicolae Romanescu” în cadrul proiectului „10 mari craioveni”
» Craiova: Se va închide circulaţia rutieră pe pasajul suprateran „Nicolae Titulescu”
» Craiova: Incendiu la un magazin de pe Calea Bucureşti
» „Vestigii arheologice de la Desa (jud. Dolj)”, la Muzeul Olteniei Craiova
» Cumpărături în siguranţă
» Craiova: Se prăbuşeşte asfaltul pe strada Eustaţiu Stonescu
» Studenţii de la Muzică, în concert la final de an universitar
» Termo Craiova se întâlneşte cu asociaţiile pentru a ajunge la un acord privind plata debitelor. În mod contrar va tăia apa caldă

Gorj

» Gorj: Tânăr arestat pentru tentativă de viol

Olt

» Olt: Marin Tudor, primarul comunei Fărcașele, a murit
» Șomajul în Olt, în scădere
» Olt: Aur balcanic pentru Diana Țolu, olimpică la matematică
» (VIDEO) Olt: Un bărbat s-a înecat într-o baltă din Grădinile
» Ziua Drapelului Naţional la Slatina
» Ţarcuri de oi, pastramă și brânză de oaie, în centrul Slatinei, în cadrul Caravanei „Alege Oaia“
» Poziţia vicepremierului Paul Stănescu după condamnarea lui Dragnea: „Avem de partea noastră votul electoral și un program de guvernare la care nu renunțăm“

Mehedinţi

» Accident cu două victime în Drobeta Turnu Severin
» Un week-end încărcat de misiuni pentru Jandarmeria Mehedinți

Vâlcea

» Vâlcea: DJ 605 blocat total
» Vâlcea: Jocurile de noroc sub “lupa” poliţiştilor
» Primarul din Râmnicu Vâlcea se întâlneşte cu locuitorii din patru cartiere
» Vâlcea: Se acţionează în continuare pentru îndepărtarea efectelor inundaţiilor la Vaideeni
» A fost inaugurat Parcul din Zona Nord, în Râmnicu Vâlcea

Sport

» Fotbal / Trupa lui Mangia a devenit de astăzi U Craiova 1948 Club Sportiv SA
» Fotbal / Alex Băluță a plecat la Slavia Praga
» Fotbal / S-au pus în vânzare on-line biletele pentru Supercupa României

Bani & Afaceri

» Robor la trei luni creşte la 3,09 %

Sanatate

» Problema vaccinurilor, rezolvată doar pe jumătate
» Clorul din piscină, un pericol pentru organism
» Cum prevenim bolile de rinichi

Educatie

» Școala în care se învață serios pentru nota 5
» Zeci de școli din Dolj au rezultate slabe la evaluarea națională
» Vâlcea: Prins băut la volan
» Luni încep probele scrise ale Bacalaureatului. 4.325 de candidați doljeni s-au înscris

Top