Horoscop

Autori


Berbec

În prima parte a zilei este posibil să vă simţiţi plin de energie şi să vă dedicaţi unor activităţi care necesită efort fizic. Evitaţi suprasolicitarea, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Seara este posibil să fiţi invitat la o rudă mai în vârstă.

Taur

Vă înţelegeţi foarte bine cu cei din jur, atât în familie, cât şi la locul de muncă sau în afaceri. Vă puteţi face remarcat prin idei ingenioase, practice. Se pare că aveţi de terminat o activitate laborioasă şi vă este greu să vă descurcaţi singur. Vă recomandăm să apelaţi la ajutorul unui prieten sau coleg.

Gemeni

După o perioadă destul de agitată pe mai multe planuri, azi sunt şanse mari să vă regăsiţi buna dispoziţie şi optimismul. Nu este exclus să decideţi că este momentul să faceţi o investiţie pentru casă. După-amiază s-ar putea să faceţi un drum care vă trezeşte amintiri plăcute sau să vă întâlniţi întâmplător cu o veche cunoştinţă.

Rac

Contextul astral de azi favorizează relaţiile de parteneriat, mai ales în plan sentimental. Este o zi propice pentru a face schimbări în relaţia cu partenerul de viaţă. Puteţi să faceţi planuri de viitor, dar vă recomandăm să fiţi cât mai pragmatic.

Leu

Se întrevede o călătorie în interes profesional sau de afaceri. Puteţi avea un succes deosebit, cu condiţia să evitaţi o ceartă cu un coleg sau cu un partener de afaceri. În a doua parte a zilei este posibil ca o întâmplare sau o persoană să vă trezească amintiri plăcute.

Fecioară

În prima parte a zilei, persoana iubită ar putea să vă dea o veste care vă determină să vă schimbaţi programul. După-amiază este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă poate ajuta să obţineţi un împrumut în condiţii avantajoase.

Balanţă


Este posibil să încasaţi o sumă importantă, care vă ajută să vă redresaţi situaţia financiară. Ar putea fi vorba despre o moştenire sau despre un împrumut pe care l-aţi solicitat cu ceva timp în urmă. În contextul astral de azi sunt favorizate investiţiile şi planurile de viitor.

Scorpion

Este posibil să primiţi cu întârziere o sumă de bani pe care contaţi. Cauza pare să fie o simplă neînţelegere sau neatenţie, aşa că nu este cazul să vă îngrijoraţi. Pe plan sentimental, totul este de aşteptat să meargă bine. Este şi o perioadă favorabilă inspiraţiei creatoare şi activităţilor artistice.

Săgetător

În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Un prieten v-ar putea propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a demarat-o recent. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi să refuzaţi, pentru că puteţi obţine beneficii importante.

Capricorn

Se întrevede o zi agitată, dar dispuneţi de suficientă energie şi reuşiţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. Este posibil să nu fiţi foarte mulţumit de situaţia financiară din această perioadă, aveţi încredere că munca depusă în ultima vreme va da rezultate în scurt timp.

Vărsător

Parcurgeţi o perioadă favorabilă, în care puteţi să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi în afaceri. Este posibil să încheiaţi un contract important pentru viitor. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile prietenilor şi ale familiei. Ca să evitaţi surprizele neplăcute, aveţi răbdare şi nu forţaţi lucrurile.

Peşti

În prima parte a zilei vă simţiţi în formă şi plin de energie. Aveţi posibilitatea să finalizaţi o lucrare dificilă şi să obţineţi beneficii frumoase. Este o zi bună pentru a vă face remarcat în societate. Relaţiile cu partenerul de viaţă ar trebui să fie foarte bune. Seara puteţi depăna amintiri împreună.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 19 iunie 2018

Actualitate

» Comisia Europeană a început lupta cu fenomenul „fake news“: Educația media, una dintre soluțiile împotriva dezinformării on-line
» DNA cere majorarea pedepsei pentru fostul ministru al Energiei Constantin Niţă
» Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va sesiza CCR în legătură cu proiectul de modificare a Codului de procedură penală
» Iohannis, despre decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi: Şi această săptămână e dedicată cititului motivării CCR/ Asta cu suspendarea văd că devine un fel de obsesie publică
» Autoturismele care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse nu achită tariful de trecere pentru data de 20 iunie 2018.
» Ministerul Public îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu modul în care au fost adoptate o serie de modificări ale Codurilor penale
» Serviciul de emitere rovinietă și de încasare a tarifului de trecere a podului Fetești-Cernavodă prin SMS, în rețeaua RCS-RDS, se întrerupe mâine pentru două ore
» Donald Trump ameninţă China cu noi taxe aplicate importurilor
» Parchetul General: Modificările la codurile penale, adoptate fără a ţine cont de observaţiile CSM
» Razii în Râmnicu Vâlcea şi Horezu
» Şeful statului este scos din procedura de organizare a referendumului de modificare a Constituției
» Iohannis: România nu va mai avea nici o şansă de a obţine un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate ONU dacă mută ambasada din Israel
» Vâlcea: Lucrările de stabilizare a unei porţiuni din intrarea Cetăţuia, finalizate

Local

» Violatorii unei fete de 13 ani, arestaţi preventiv
» Amenajarea de irigaţii Bucşani – Cioroiu, pusă în funcţiune
» Un bărbat a murit, după ce s-a autoincendiat

Dolj

» De ce au fost tăiați copacii de pe strada Păltiniș
» 11 școli din Dolj, pe podium la evaluarea națională
» Poliția Rutieră, învinsă în instanță de… Poliția Locală
» Secretara de la Drept, arestată la domiciliu
» Asociațiile datornice, pe lista neagră a CAO
» Ești salariat? Iată în ce condiții ești asigurat la Sănătate
» Întreruperi energie electrică de mâine
» O locomotivă a luat foc în Gara Craiova
» Craiova: Lansare de carte la “Aman”
» Compania de Apă Oltenia repară zona prăbuşită din strada Bucovăţ
» Compania de Apă Oltenia continuă debranşările. A publicat lista cu asociaţiile unde se va opri apa
» Craiova: Lansare de carte la “Aman”
» Pompierii doljeni, premianţi la Campionatul naţional
» Dolj: 68,82 % au promovat Evaluarea Naţională
» Radu Sergiu Ruba vine la “Adunarea Poeților și a SpectActorilor Craioveni

Gorj

» Viiturile au produs pagube la Runcu, Baia de Fier şi Licurici
» Comuna Stoina se pregăteşte de alegeri parţiale
» Amenzi după explozia staţiei de pompare gaze din Hurezani
» Lucrările la varianta ocolitoare, în continuare blocate
» Gorj: A treia ediţie a Festivalului România Autentică are loc la Hobiţa
» Târgu Jiu: Biblioteca Judeţeană se „mută” în Parcul Central

Olt

» Violatorii fetei de 13 ani din Osica de Jos, arestați preventiv
» Olt: Accident cu două victime la Cezieni

Vâlcea

» Vâlcea: Reţinut pentru comiterea de infracţiuni rutiere

Sport

» S-au semnat primele contracte la Filiași
» Astăzi se joacă finala Cupei României Dolj
» Alexandru Mitriță: Grupul m-a ajutat să fiu la acest nivel!
» Alb-albaștrii au luat vizele și trec la treabă
» Volei (m): Antrenorii Dan Pascu și Claudiu Mitru și-au prelungit contractul cu SCM-U Craiova

Sanatate

» Ce boli poți să faci de la apa din piscină?

Educatie

» Judeţele cu cele mai mari şi cu cele mai mici rate de promovabilitate la examenul de evaluare – Harta pe judeţe

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei
» Cel mai bătrân urangutan de Sumatra din lume a murit, la vârsta de 62 de ani

Top