12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHeather Locklear internată la psihiatrie, după ce a încercat să se sinucidă

Heather Locklear internată la psihiatrie, după ce a încercat să se sinucidă

Actriţa americană Heather Locklear, de 56 de ani, una dintre vedetele serialului de televiziune “Melrose Place”, a fost a fost internată într-o clinică de psihiatrie, după ce a amenințat că se împușcă. O sursă apropiată a vedetei a declarat pentru publicația TMZ că a sunat duminică la Urgență, după ce actrița era pe punctul de a-și face rău. Astfel, aceștia au venit la vila ei din Los Angeles și au transportat-o la spital. Nu se știe însă cum a ajuns arma în posesia actriței americane.
Heather Locklear nu este la prima tentativă de acest gen. În ianuarie 2012, aceasta a fost dusă de urgență la un spital din Los Angeles, după ce a înghițit mai multe pastile și a băut alcool. De asemenea, vedeta din „Melrose Place” a incercat să își ia viața și în 2008, când suferea de anxietate și depresie.
Heather Locklear a urmat nu mai puțin de 5 programe de dezintoxicare, cel mai recent în ianuarie 2017. Din păcate, promisiunile actriței de-a sta departe de alcool, medicamente și droguri sunt deșarte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS