13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă intenţionaţi să demaraţi o afacere sau un proiect nou, puteţi fi optimist. Azi aveţi şanse să găsiţi cea mai bună cale de a vă pune planurile în aplicare şi de a obţine susţinere financiară. În ceea ce priveşte sănătatea nu se întrevăd probleme deosebite, dar acordaţi mai mult timp odihnei.

Taur
Se anunţă o zi deosebit de plăcută, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să discutaţi despre o eventuală căsătorie. În ceea ce priveşte banii, chiar dacă situaţia actuală nu vă încântă, puteţi conta pe sprijinul unei persoane apropiate.

Gemeni
În prima parte a zilei s-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi financiare, dar sunt şanse să le depăşiţi destul de repede. Contextul astral de azi este favorabil activităţilor artistice. Talentul, creativitatea şi originalitatea vă pot ajuta să vă faceţi remarcat în societate. Vă recomandăm să nu neglijaţi problemele familiale.

Rac
S-ar putea ivi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, cu experienţă în afaceri, care este dispusă să vă înveţe câte ceva. S-ar putea ca această întâlnire să vă stimuleze să faceţi planuri îndrăzneţe. Dacă sunteți perseverent şi aveţi răbdare, puteţi reuşi tot ce v-aţi propus.

Leu
Se anunţă o zi obositoare, cu multă alergătură, dar rezultatele eforturilor depuse pot fi deosebite. Se pare că vă pregătiţi pentru o călătorie în interes profesional sau de afaceri, care ar putea reprezenta un mare pas înainte în carieră. Partenerul de viaţă vă încurajează.

Fecioară
S-ar putea să vă preocupe finalizarea unei lucrări de reparaţii sau modernizare în locuinţă. O persoană apropiată ar putea fi dispusă să vă ajute cu bani, dar va încerca să-şi impună ideile. Vă sfătuim să evitaţi o ceartă, pentru că riscaţi să rupeţi relaţiile!

Balanţă
Aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă legată de locuinţă. Dacă v-aţi propus să cumpăraţi o locuinţă nouă, azi s-ar putea să descoperiţi o oportunitate care corespunde dorinţelor şi posibilităţilor dumneavoastră. Este posibil ca o femeie mai în vârstă din familie să se opună planurilor dumneavoastră, dar vă sfătuim să nu vă lăsaţi influenţat.

Scorpion
Se întrevede o zi bună pe plan profesional şi în afaceri, dar şi în viaţa personală şi socială. În prima parte a zilei sunteţi plin de energie şi reuşiţi să-i mobilizaţi pe cei din jur. Partenerul de viaţă vă susţine. Profitaţi de ideile originale care pe care le aveţi astăzi.

Săgetător
În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să găsiţi o soluţie originală pentru o problemă profesională. Nu ar fi de mirare ca unii colegi să devină invidioşi şi să înceapă să vă bârfească. După-amiază s-ar putea ca o persoană mai în vârstă să vă facă reproşuri nemeritate.

Capricorn
S-ar putea să începeţi un proiect nou, la care vă gândiţi de ceva vreme. Aveţi toate şansele ca proiectul să reuşească şi să vă aducă beneficii frumoase. Acceptați ajutorul unui prieten, ca să treceţi cu bine peste toate obstacolele. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic şi să nu provocaţi discuţii în contradictoriu.

Vărsător
Aveţi idei originale, care vă ajută să obţineţi câştiguri suplimentare. O persoană apropiată ar putea să vă propună să colaboraţi într-o afacere sau să vă ofere un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu acceptaţi oferta până când nu o analizaţi cu atenţie.

Peşti
Este o zi bună pentru a pune bazele unor colaborări sau asocieri şi pentru a lua decizii în privinţa unor contracte sau investiţii. În plan sentimental, totul ar trebui să decurgă fără probleme. Contextul astral al zilei este favorabil planurilor de viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS