21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei este posibil să fiţi nevoit să faceţi o scurtă călătorie neplanificată. Deşi se întrevăd câteva dificultăţi, aveţi şanse să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Relaţiile sentimentale ar putea să fie puţin tensionate din cauza unor neînţelegeri. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul în discuţiile cu persoana iubită.

Taur
La locul de muncă sau în afaceri vă simţiţi plin de energie şi inspiraţie. Puteţi avea idei şi iniţiative excelente, pe care colegii sau partenerii le apreciază. S-ar putea să fiţi invitat să participaţi la o reuniune sau la o călătorie împreună cu persoane apropiate. Profitaţi de ocazie pentru a vă relaxa.

Gemeni
Este posibil ca pregătirile pentru plecarea într-o călătorie să tensioneze atmosfera din familie. O persoană apropiată v-ar putea indispune cu sfaturile sale insistente. Mai târziu, însă, aceste sfaturi se pot dovedi foarte utile. Nu refuzaţi o întâlnire cu prietenii în a doua parte a zilei.

Rac
În prima parte a zilei s-ar putea să primiţi o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care urmează să o încasaţi de la locul de muncă sau dintr-o colaborare, spre bucuria familiei. Puteţi să faceţi planuri de viitor şi să vă întâlniţi cu prietenii.

Leu
Sunt şanse să apară rezultatele unei colaborări profesionale pentru care aţi depus eforturi în ultima vreme. După-amiază este posibil ca relaţia cu persoana iubită să se tensioneze din cauza unor bârfe. O persoană apropiată v-ar putea ajuta să depăşiţi acest moment delicat.

Fecioară
După o perioadă mai puţin favorabilă în plan sentimental, astăzi şansa ar putea fi de partea dumneavoastră. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă impresionează şi vă atrage din primul moment.

Balanţă
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nemulţumit din cauza unor dificultăţi financiare cauzate de o întârziere. În plan intelectual, este de aşteptat să fiţi într-o formă excelentă. Vă recomandăm să profitaţi de acest context favorabil şi să vă dedicaţi studiului sau proiectelor de viitor.

Scorpion
Se întrevede o zi agitată, cu numeroase probleme de rezolvat. Planificaţi-vă cât mai bine timpul, ca să nu vă irosiţi energia. Chiar dacă aveţi spor în tot ce faceţi, ar fi bine să nu refuzaţi ajutorul prietenilor. După-amiază e posibil ca o persoană mai în vârstă din familie să vă facă un cadou plăcut şi util.

Săgetător
Se pare că sunteţi într-o stare de spirit foarte bună, iar relaţiile cu anturajul decurg fără probleme. Poate că situaţia financiară nu vă mulţumeşte pe deplin, dar sunt şanse să se redreseze destul de curând. Puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi în locuinţă, împreună cu membrii familiei.

Capricorn
În prima parte a zilei beneficiaţi de o creativitate deosebită şi puteţi avea reuşite importante la locul de muncă şi în afaceri. Planurile şi strategiile pe care le concepeţi azi se pot concretiza în scurt timp şi vă pot aduce satisfacţii materiale. Nu ignoraţi problemele partenerului de viaţă.

Vărsător
Astăzi beneficiaţi de un farmec deosebit, care vă deschide toate uşile şi vă poate fi de mare ajutor în plan social. Puteţi să vă ocupaţi de afaceri şi să faceţi investiţii pentru cămin. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei. Se pare că aveţi multe de rezolvat, aşa că stabiliţi-vă clar priorităţile.

Peşti
Aveţi ocazia să începeţi un proiect care vă poate aduce destul de curând satisfacții profesionale şi materiale. Elanul şi perseverenţa de care daţi dovadă în plan profesional ar putea stârni invidia unor colegi. Vă sfătuim să evitaţi suprasolicitarea fizică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS