21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei este posibil să simţiţi că vă lipseşte inspiraţia şi să aveţi dificultăți de comunicare. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile importante la locul de muncă sau în afaceri şi să amânaţi călătoriile planificate pentru azi. În schimb, vă puteţi ocupa de activităţi de rutină.

Taur
Se pare că aveţi multe probleme de rezolvat în plan profesional sau în afaceri, dar nu vă simţiţi în cea mai bună formă. Este recomandabil să nu vă asumaţi niciun risc, fiindcă şansele de reuşită sunt reduse. În conjunctura astrală dificilă de azi, este important să vă păstraţi calmul în orice împrejurare.

Gemeni
În prima parte a zilei este posibil să primiţi de la o rudă o veste care vă indispune şi vă obligă să vă schimbaţi programul stabilit anterior. Nu este exclus să faceţi o călătorie neplanificată. Dacă trebuie să conduceţi maşina, vă sfătuim să respectaţi cu stricteţe legile de circulaţie.

Rac
Aveţi tendinţa să demaraţi mai multe activităţi în acelaşi timp, dar graba vă poate face să fiţi neatent şi să comiteți greşeli greu de reparat. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi tentat de chilipiruri, fiindcă şansele de a ieşi în câştig sunt mici. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie vieţii de familie.

Leu
S-ar putea să fiţi preocupat de anumite dificultăţi sau întârzieri în ceea ce priveşte o sumă de bani care vi se cuvine. Nu vă impacientaţi şi ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu experienţă în domeniu. Astăzi speculaţiile sunt de evitat, fiindcă riscaţi să vă alegeţi cu neplăceri.

Fecioară
Vă recomandăm să fiţi atent şi cumpătat cu cheltuielile, fiindcă există riscul ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi risipitor. Pentru a evita o ceartă, stabiliţi împreună ce este necesar să cumpăraţi.

Balanţă
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor încurcături sau întârzieri în legătură cu banii. Păstraţi-vă calmul în relaţiile cu colegii de muncă şi cu partenerii de afaceri şi concentraţi-vă asupra problemelor care nu suportă amânare. Astăzi este de preferat să evitaţi discutarea chestiunilor importante şi semnarea documentelor oficiale.

Scorpion
Dacă aveţi de gând să faceţi o investiţie sau să cumpăraţi un obiect de valoare mare, nu luaţi azi o decizie finală. Există riscul să pierdeţi din vedere amănunte importante şi să vă coste mai mult decât merită. La locul de muncă şi în afaceri, starea de nervozitate v-ar putea afecta relaţia cu un coleg sau cu un asociat.

Săgetător
S-ar putea să fiţi indispus şi să aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv în relaţiile cu cei din jur. În contextul astral tensionat de azi, este recomandabil să nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere şi să evitaţi discuţiile pe subiecte delicate.

Capricorn
S-ar putea să fiţi nevoit să vă modificaţi planurile, din cauza unor evenimente neprevăzute care vă obligă să vă ocupaţi de o problemă personală care nu suportă amânare. O persoană apropiată v-ar putea propune o afacere care se anunţă promiţătoare.

Vărsător
Dacă aveţi de gând să renegociaţi salariul sau un contract de colaborare, vă sfătuim să mai aşteptaţi, fiindcă azi există riscul să nu reuşiţi să vă prezentaţi argumentele într-un mod suficient de convingător. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită o capacitate de concentrare deosebită.

Peşti
Este posibil să primiţi o veste bună de la o rudă de departe. S-ar putea să resimţiţi o stare de nervozitate fără o cauză anume. Ar fi bine să evitaţi discutarea unor subiecte controversate, care pot să conducă la certuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS