17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este posibil ca o afacere sau un proiect să evolueze sub aşteptări şi să aducă doar o parte din beneficiile pe care aţi contat. Azi sunt şanse să primiţi un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate. Relaţiile cu colegii de muncă şi cu partenerii de afaceri ar trebui să decurgă fără probleme.

Taur
În prima parte a zilei, colegii v-ar putea ajuta să găsiţi soluţia unei probleme care v-a dat bătaie de cap în ultima vreme. Este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte. De asemenea, sunt favorizate interacţiunile sociale de toate felurile.

Gemeni
Azi puteţi conta pe cooperarea colegilor sau a partenerilor de afaceri pentru lămurirea unor chestiuni profesionale delicate. Contextul astral al zilei este favorabil exprimării artistice şi activităţilor creative. Relaţiile cu persoana iubită ar trebui să decurgă din ce în ce mai bine.

Rac
Este o zi bună pentru discuţii constructive cu colegii de muncă şi pentru întruniri cu prietenii sau cu familia. Încercaţi să vă relaxaţi şi să vă menajaţi sănătatea. Aveţi ocazia să vă ocupaţi de problemele personale ale membrilor familiei. Puteţi găsi soluţii inspirate, care vor contribui la armonia din cămin.

Leu
Azi este posibil să reînnodaţi relaţia cu un prieten cu care v-aţi certat din cauza banilor sau a afacerilor. În plan profesional şi în afaceri, este favorizată cooperarea şi găsirea unor soluţii creative. Este o zi bună pentru activităţi relaxante împreună cu familia.

Fecioară
Astăzi puteţi să vă ocupaţi de rezolvarea unor chestiuni care necesită răbdare şi tact. Reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic şi să găsiţi soluţii care convin tuturor celor implicaţi. Relaţiile cu partenerul de viaţă ar trebui să fie foarte bune.

Balanţă
La locul de muncă sunteţi tentat să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Puteţi conta pe ajutorul colegilor. Este o zi bună pentru negocieri şi pentru susţinerea examenelor sau a proiectelor. Dacă plecaţi la drum, este indicat să fiţi precaut şi să verificaţi cu atenţie maşina.

Scorpion
În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, care vă pot afecta relaţiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Se pare că reuşita unui proiect demarat recent depinde de capacitatea dumneavoastră de a atrage noi colaboratori cu experienţă în domeniu.

Săgetător
Cu prilejul unei activităţi de studiu sau de documentare, este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă captează atenţia imediat. Acţionaţi cu tact, fiindcă puteţi lega o relaţie de durată. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi diverse probleme mai vechi ale căminului.

Capricorn
În prima parte a zilei este posibil să nu reuşiţi să vă concentraţi asupra unei lucrări importante. În schimb, este o zi bună pentru discuţii constructive cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Nu este momentul să faceţi investiţii sau să cumpăraţi obiecte de valoare.

Vărsător
În prima parte a zilei este posibil să aveţi o întrevedere plăcută cu o persoană cu care nu v-aţi mai văzut de ceva timp. Relaţia cu partenerul de viaţă s-ar putea îmbunătăţi semnificativ. Profitaţi de contextul astral favorabil de azi şi să ieşiţi în societate sau să faceţi o plimbare în aer liber.

Peşti
Este o zi bună pentru întruniri de afaceri şi călătorii în interes profesional. Eventualele negocieri au şanse să se desfăşoare într-un mod amiabil şi constructiv. În relaţia cu partenerul de viaţă nu se întrevăd probleme, dar vă sfătuim să vă implicaţi mai mult în problemele căminului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS