10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Melania Trump, operată la rinichi

(VIDEO) Melania Trump, operată la rinichi

Prima doamnă a Statelor Unite Melania Trump a suferit, luni, o intervenţie chirurgicală la rinichi, la Centrul Medical Militar Național Walter Reed din apropiere de Washington, DC, potrivit unei declarații din partea biroului ei de presă, citată de CNN.
“Prima Doamnă Melania Trump a fost supusă unei proceduri de embolizare pentru tratarea unei afecţiuni benigne la rinichi. Operaţia s-a încheiat cu succes şi nu există alte complicaţii. Melania Trump se află internată la Walter Reed National Military Medical Center şi va rămâne acolo pe durata acestei săptămâni”, a precizat într-un comunicat Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump. Pe perioada intervenției, preşedintele Trump a rămas la Casa Albă, urmând să îşi viziteze mai apoi soţia la spital.
La ora 17.00, preşedintele Trump a postat pe twiter că se îndreaptă spre spital pentru a-și vizita soția în Marine One. „Merg la Centrul Medical Walter Reed pentru a o vedea prima noastră Doamnă, Melania. Procedură de succes, ea este în foarte bine, vă mulțumesc tuturor pentru gânurile bune!”, a scris Trump.

https://www.youtube.com/watch?v=293eAYRUoycEO(

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS