24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare! Încet, dar sigur pierdeţi unii prieteni, dar se va face loc pentru alții.

Taur
Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru, sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faceţi parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fiţi prudent și evitaţi discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată luaţi aminte la discuții și evenimente.

Gemeni
Veţi fi animat de gânduri mărețe pe tot parcursul săptămânii, ca și cum vă propuneţi să schimbaţi totul în jur, dar astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală din aceste zile vă accentuează simțurile fine, paranormale, și de aici veţi reuși să faceţi conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care sunteţi implicat. Se pot accentua visele și viziunile premonitorii.

Rac
Segmentul financiar are o importanță deosebită în această săpătmână. Sunt șanse să puneţi la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu neamurile și cu partenerul de viață, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de dumneavoastră, și de aceste persoane. Cumva se încheie o etapă, dar poate fi vorba despre lămuriri sau rezolvări așteptate demult.

Leu
Săptămână foarte importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială, sau se finalizează etape de viață și activităţi comune cu alții. Este bine să fiţi obiectiv, să vă urmăriţi scopurile personale și să încheiaţi acele relații și situații care vă țin în loc sau care deja vă dăunează în vreun fel. Există detalii și interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât și în relația de cuplu.

Fecioară
Sănătatea și activitatea desfășurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica mult începând cu această săptămână. Este bine să vă supravegheaţi semnalele organismului și să apelaţi la ajutor de specialitate. Transformările personale care se întrezăresc, întâmpinaţi-le cu mintea și sufletul deschise.

Balanţă
Relațiile sentimentale și cele cu copiii vă solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fiţi prudent și circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore și chiar finaluri în plan amoros. Misterul, farmecul, dar și iluziile stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să vă daţi seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc. Evitaţi să aveţi așteptări față de cei dragi!

Scorpion
În casă și familie se preconizează schimbări interesante, dar pline de mister. Atenția și eforturile vă vor fi atrase de treburile gospodărești restante și de conversațiile cu membrii familiei. Fiţi prudent și răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru. Veţi fi nevoit să vă împărțiţi între îndatoririle profesionale și cele casnice.

Săgetător
Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acordaţi atenția necesară tuturor discuțiilor și întâlnirilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a vă desprinde din situațiile și relațiile toxice. Unii se vor ține scai de dumneavoastră, din varii motive personale. Evitaţi să vorbiţi despre intențiile dumneavoastră sau despre subiecte pe care le cunoașteţi puțin sau deloc.

Capricorn
Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primiţi o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie aflaţi informații deosebite privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo.

Vărsător
Săptămână foarte importantă, pentru că transformările interioare la care sunteţi predispus sunt de bun augur. Însă nu veţi înțelege mare lucru acum. Senzația că totul se desfășoară în favoarea dumneavoastră va fi accentuată și aducătoare de liniște și confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detașaţi-vă de toate, lăsaţi-vă purtat de evenimente, dar în același timp fiţi deschis la nou și progres.

Peşti
Energia astrală a săptămânii vă predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Aveţi nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care sunteţi implicat. Posibile neplăceri legate de sănătatea picioarelor și a segmentelor sistemului circulator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS