15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Brioșe cu ou, șuncă și ceapă verde

Reţeta de weekend – Brioșe cu ou, șuncă și ceapă verde

Ingrediente:

6 felii șuncă, 6 linguri brânză rasă, 2 legături ceapă verde, 6 ouă, 1 lingură lapte, ulei, sare, piper.

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 176 °C. Ungi o tavă de șase brioșe cu puțin ulei. Aranjezi în fiecare formă câte o felie de șuncă, presând-o ușor pe margini. Adaugi câte 1 lingură de brânză.
Speli ceapa verde, o toci mărunt și o presari peste brânză. Într-un bol, bați ouăle împreună cu laptele, sare și piper, după gust. Torni compoziția în tavă. Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Scoți cu grijă brioșele din forme după ce s-au răcit puțin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS