Horoscopul de weekend

Autori


Berbec

Cheltuielile de la începutul săptămânii vă pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fiţi prudent și urmaţi o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționaţi bunuri sau servicii nemulțumitoare. Contextul astral al săptămânii vă influențează relațiile cu anturajul apropiat. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri privitoare la studii și călătorii, dar și la banalitățile cotidiene.

Taur

În primele zile ale săptămânii ocupaţi-vă de treburile personale, stabiliți-vă planuri de îngrijire coporală, dar și întâlniri cu prietenii sau vizite în locuri dragi. Stările de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lăsaţi grijile deoparte. Este posibil să primiţi salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva încheie o etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată.

Gemeni

Sunteţi tulburat în prima parte a săptămânii, însă este greu de deslușit ce anume vă nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fiţi prudent în privința sănătății, pentru că se pot evidenția afecțiunile cronice. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc mare de erori.

Rac

În urma evenimentelor în care aţi fost și mai sunteţi încă implicat alături de prieteni sau colegi de serviciu, vă veţi hotărî să renunţați, atât la unii, cât și la unele acțiuni sau proiecte comune. Sunt zile tensionate, din cauza contextului astral, mai ales la mijlocul săptămânii. Chiar este un moment prielnic de a vă reorganiza viața.

Leu

Primele zile ale săptămânii aduc multe controverse în plan profesional. Imaginea publică și relațiile cu șefii sau cu autoritățile, în general, vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizaţi că se petrece ceva dincolo de aparențe. Se conturează un final de etapă în relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Aveţi nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață.

Fecioară

Debutul săptămânii vă găsește pe drumuri, în călătorii sau făcând planuri în acest sens. Intențiile vă pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi. Totuși, veţi găsi soluții bune pentru a vă descurca onorabil cu toate. Revin în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente.

Balanţă


Cheltuielile și discuțiile pe teme financiare vă deschid săptămâna. Se pare că există restanțe la anumite servicii de care aţi beneficiat sau beneficiaţi încă. Cei dragi apelează la sprijinul dumneavoastră material pentru a vă rezolva mofturile personale. La mijlocul intervalului analizat apar oameni în preajmă, care vă vor ajuta să rezolvaţi demersuri legate de călătorii sau de studii. Fiţi prudent dacă trebuie să luaţi decizii sau să vorbiţi în public.

Scorpion

În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi, care acum doar se pun la punct definitiv. Stabiliţi-vă obiective clare în orice tip de colaborare și urmaţi-le îndeaproape. Apar noutăți financiare, în mod special la secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Săgetător

Începeţi săptămâna cu multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că sunteţi nevoit să vă concentraţi pe mai multe subiecte deodată. Alegeţi prioritățile și aveţi încredere că veţi rezolva totul corect și la timp. Pe de altă parte, veţi fi nevoit să puneţi la punct fie relația cu partenerul de viață, fie colaborările în care sunteţi implicat sau doriţi să vă implicaţi.

Capricorn

Cei dragi au nevoie de sprijinul dumneavoastră material și moral chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fiţi alături și să vă bucuraţi de tot ce aveţi de realizat împreună. Pe de altă parte, se conturează un final de etapă în plan profesional. Sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar și schimbarea atitudinii dumneavoastră față de muncă și implicațiile ei.

Vărsător

Săptămâna începe cu treburi gospodărești. Aveţi spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu ceilalți. Relațiile sentimentale se reconfigurează cumva, însă în sens benefic. Relația cu persoana iubită sau cu copiii își va modifica termenii și condițiile de desfășurare.

Peşti

Săptămâna aduce noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acordaţi încredere. Contextul astral al săptămânii vă va ajuta să priviţi obiectiv la situația familală și la nevoile reale ale membrilor familiei.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 20 aprilie 2018

Actualitate

» Iohannis atacă la CCR legea prin care se șterg interdictiile ANI aplicate parlamentarilor până în 2013
» Viorica Dăncilă: Am discutat telefonic cu președintele Iohannis / Inițial nu am răspuns, eram la Simfonia Lalelelor, nu am văzut apelul
» Mesajul Poliţiei Române pentru şoferii care merg cu luminile de ceaţă aprinse: „Proiectoarele de ceaţă aprinse tot timpul nu-ţi fac maşina mai frumoasă”
» Energia regenerabilă a acoperit vineri aproape 70% din producţia de electricitate a ţării
» Loteria bonurilor fiscale continuă cu o nouă extragere în data de 22 aprilie
» România are procent scăzut de lucrători, comparativ cu media UE
» Înalta Curte sesizează CCR în dosarul lui Sebastian Ghiţă cu o excepţie privind audierea martorilor cu identitate protejată
» România a importat 1,4 milioane de tone de ţiţei în primele două luni din 2018
» Protest al biologilor şi biohimiştilor în faţa Ministerului Muncii
» Alina Bica este refugiat politic în Costa Rica şi a cerut să fie audiată prin videoconferinţă
» Cel puţin 50 de răniţi după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Salzburg
» Preşedintele sirian a predat Ambasadei României o distincţie pentru a fi returnată Franţei. “Este o ţară care este sclavă a Statelor Unite”
» Iohannis atacă decizia Guvernului de mutare a ambasadei la Ierusalim: ”Nu am fost informat”
» Diamante căzute din cer în Sudan
» Cehia a înregistrat cea mai ridicată temperatură în luna aprilie din ultimii 30 de ani
» Sindicaliştii CFR Marfă anunţă că pichetează astăzi Ministerul Transporturilor şi sediul Guvernului

Publireportaj

» Liceeni premiați la Muzeul Olteniei

Local

» Primarul din Coteana, găsit incompatibil de ANI
» Au furat bani din portiera unui autoturism
» A intrat cu maşina într-o autoutilitară la Şimian
» UPU Mehedinţi, extinsă cu fonduri europene?
» Încarcerat pentru trafic și consum de droguri pe care le vindea de la domiciliu

Dolj

» Groapă de gunoi lângă Centura de Nord a Craiovei
» Unele firme pun în pericol viața angajaților
» Program-pilot de stimulare a ocupării forței de muncă, lansat la Craiova
» Craiova: De la alfabetul chirilic la scrierile secolului XXI, la Biblioteca “Aman”
» Trei dintre agresorii copilului din Calafat au fost identificaţi
» Primarul Craiovei, în studioul Radio Sud
» Administraţia Bazinală de Apă Jiu dă startul deratizării pe digurile aflate în administrare
» Craiova: „Personajul preferat în culoare îmbrăcat”, la Biblioteca “Aman”
» Dolj: Prinşi în flagrant în timp ce furau lemne din pădure la Ciupercenii Noi
» Copil bătut cu pumnii de câţiva minori în Calafat
» Întreruperi energie electrică de luni
» Pericol pe drumul spre Calopăr din cauza unui pod surpat

Gorj

» Gorj: Sute de persoane, la căpătâiul lui Nicolae Mischie
» Gorj: Doi tineri au fost reţinuţi după ce au agresat fizic un bărbat
» Gorj: Biciclist anchetat după ce a căzut beat cu bicicleta
» Gorj: Trupul neînsufleţit al lui Nicolae Mischie va fi depus astăzi în sediul Consiliului Judeţean

Vâlcea

» Vâlcea: Acţiune a poliţiştilor pentru combaterea comerţului ilicit la Drăgăşani

Sport

» Handbal: Antrenorul Bogdan Burcea va continua la SCM Craiova
» Fotbal / Vezi ce a declarat Costel Enache după meciul de la Craiova
» Fotbal / Vezi ce a declarat Mangia la conferința de presă după victoria cu Botoșani
» Fotbal / Craiova a dat de pământ cu Botoșaniul. Universitatea – echipă mare, victorie mare (galerie foto)
» Victorie categorică pentru elevii lui Hadar
» Coregrafie în premieră mondială la meciul de Fed Cup de la Cluj dintre România și Elveția
» Handbalistele craiovene rămân concentrate pe campionat

Sanatate

» Alimente de evitat în alergiile de sezon

Magazin

» Reţeta de weekend – Tort cu cremă de brânză şi zmeură
» Bancul zilei
» Horoscopul de weekend

Top