Horoscopul de weekend

Autori


Berbec

Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt minunate, deosebite, aducându-vă noutăţi legate de propria dezvoltare personală. Luaţi aminte la ce vi se spune, chiar dacă uneori nu vă place ce auziţi. Controversele vor fi la ordinea zilei, dar tocmai acestea vor constitui farmecul perioadei. Aveţi dorinţă de introspecţie şi retragere în mijlocul naturii. Sufletul dumneavoastră are nevoie de linişte şi de o reevaluare a drumului vieţii.

Taur

În prima parte a săptămânii sunteţi preocupat de carieră şi de imaginea dumneavoastră în ochii celorlalţi. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt conflictuale, deocamdată. Fiţi prudent, deoarece undeva în fundal există nemulţumiri majore legate de domeniul profesional. Gândirea şi comunicarea sunt destul de umbrite, astfel încât încercaţi să vorbiţi cât mai puţin şi strict la obiect.

Gemeni

În această săptămână sunt momente potrivite pentru vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme spirituale. Relaţiile cu străinătatea cunosc răsturnări de situaţie, dar sunt în favoarea dumneavoastră, chiar dacă pe moment aceste lucruri vă pot necăji. Şefii vă pot chema la raport. Finalul săptămânii este potrivit dialogurilor și întâlnirilor cu prietenii.

Rac

Chestiunile financiare sunt subiectul principal al debutului săptămânii. Este momentul să achitați facturile, taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Beneficiaţi de multă energie astrală, dar atenţie la gândire şi comunicare. Evitaţi semnarea actelor importante, deciziile majore sau promisiunile.

Leu

Activitățile profesionale sau cele de rutină, gospodărești, vă vor ocupa primele zile ale săptămânii. Există nemulţumiri în acest sens, pentru că sunteţi nevoit să faceţi totul de unul singur, dar priviţi partea frumoasă a lucrurilor. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator şi secundar pe inimă. Recomandabil este să evitaţi, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Fecioară

Activitățile profesionale sau cele de rutină, gospodărești, vă vor ocupa primele zile ale săptămânii. Există nemulţumiri în acest sens, pentru că sunteţi nevoit să faceţi totul de unul singur, dar priviţi partea frumoasă a lucrurilor. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator şi secundar pe inimă.

Balanţă


Veselia şi cheful de distracţii de care daţi dovadă vă vor face remarcat în anturaj încă din primele zile ale săptămânii. Creativitatea este la cote înalte şi bine ar fi să îi lăsaţi şi pe ceilalţi să se bucure de creaţiile şi ideile dumneavoastră. Relaţiile sentimentale sunt umbrite şi foarte uşor se pot isca neînţelegeri. Încercaţi să ascultaţi doleanţele celor dragi şi fiţi mai deschis la nevoile lor. Se întrezăresc multe treburi la serviciu, dar și acasă, în mediul familial.

Scorpion

Activităţile gospodăreşti sunt avantajate în primele zile ale săptămânii. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot depăşi neplăcerile cu prudenţă şi discernământ. Sunteţi vesel, pus pe şotii, dorindu-vă aventuri şi distracţii. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii! Unele relaţii se pot rupe definitiv.

Săgetător

La începutul săptămânii se pare că veţi fi mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor fi frecvente şi de folos. S-ar putea ivi neînţelegeri în discuţii, dar se vor aplana foarte bine pentru toată lumea. Pe de altă parte, va fi nevoie să vă îndreptați atenția și spre treburile gospodărești. Verificaţi sursele de apă din spațiul locativ. Membrii familiei vă pot provoca la discuții pe seama colaborărilor în care sunteţi implicat sau plănuiţi să vă implicaţi.

Capricorn

Chestiunile financiare vă deschid săptămâna. S-ar putea să primiţi cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să vă bucure. Energia vitală va fi la cote scăzute, aşa încât dozaţi-vă eforturile şi odihniţi-vă mai mult. La mijlocul săptămânii s-ar putea să plecaţi într-o călătorie sau excursie.

Vărsător

La începutul săptămânii sunteţi plin de energie, iar dorinţa de a vă implica în tot şi toate este la cote mari. Bine ar fi să vă canalizaţi eforturile doar către treburile dumneavoastră pentru că ceilalţi s-ar putea să fie deranjaţi de elanul pe care îl aveţi. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de întreţinere corporală, pentru înnoirea garderobei sau pentru cumpărături. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de modificarea condiţiilor de la locul de muncă.

Peşti

În primele zile ale săptămânii sunteţi destul de retras. Dorinţa de interiorizare va fi la cote înalte şi bine ar fi să îi daţi curs. Sunt posibile insomnii, senzaţii neliniştitoare, dar şi aflarea unor lucruri importante legate de oamenii şi evenimentele din viaţa dumneavoastră.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 13 aprilie 2018

Actualitate

» Investiţiile străine directe, în scădere cu 3,17%, în primele două luni din acest an
» Iohannis anunță, la începutul săptămânii viitoare, decizia în privința cererii de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Koveși
» Angajată a unei bănci, reţinută de poliţişti după ce ar fi luat 4.000 de lei din contul unei cliente
» Preşedintele Iohannis a promulgat o lege a sportului care vizează domeniul educaţiei fizice şi sportului
» Dosarul ”Gala Bute”, amânat pentru 9 mai
» Bulgaria: 10 morţi şi 20 de răniţi într-un accident în apropiere de Sofia
» Judecătorii nu-i recunosc Elenei Udrea statutul de refugiat politic invocat
» Noi fonduri europene și de la stat pentru producătorii români de vinuri
» Ministrul Sănătății: Aproximativ 10% dintre salariați vor avea salarii mai mici. Managerii vor acoperi pierderile din venituri proprii
» Elena Udrea are statut de refugiat politic în Costa Rica, a spus avocatul ei judecătorilor de la Înalta Curte
» 800 de infracțiuni, constate în 24 de ore
» Trafic îngreunat pe Autostrada A1 Sibiu – Deva
» Iohannis a aprobat urmărirea penală a lui Ion Iliescu şi Petre Roman în Dosarul Revoluţiei
» Criza siriană provoacă tensiuni între Statele Unite şi Rusia
» Rata anuală a inflaţiei a ajuns la 5% în martie
» Dosarul Gala Bute, la verdictul final
» Trafic restricţionat pe mai multe drumuri din ţară

Publireportaj

» ALDE DOLJ: SMART CITY – O OBLIGAȚIE URGENTĂ PENTRU CRAIOVA

Dolj

» Containerele, „îngropate“ de avize
» SRI Dolj, securizat de un fost partener de afaceri al lui Sebi Ghiță
» Craiova: Biblioteca Aman participă la Festivalul Primăverii
» Craiova: Incendiu la un garaj de pe bulevardul Tineretului. O persoană a fost găsită inconştientă
» Craiova: Se întrerupe temporar furnizarea gazelor pe 6 străzi în data de 16 aprilie
» Dolj: Credință, bucurie, pasiune la cea de-a II-a ediție a Concursului ”Pe urmele tradițiilor de Paști”
» Dolj: Prinşi băuţi la volan
» Doljean urmărit internațional pentru tentativă de omor, extrădat
» Craiova: Restricţii de circulaţie cu ocazia meciului de fotbal Universitatea Craiova – CSM Poli Iaşi
» Protest spontan la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare
» Din cauza datorilor, se sistează furnizarea apei potabile la o asociaţie de locatari din Filiaşi
» Dolj: Poliţiştii au verificat modul de asigurare a pazei unităților care depozitează, manipulează și transportă valori monetare
» Dolj: Depistaţi la volan fără permis de conducere
» Dolj: Prinşi băuţi la volan
» Doljean înșelat de o tânără cunoscută pe o reţea de socializare

Gorj

» Gorj: Trei bărbaţi din Mureş, reţinuţi de poliţie pentru furt calificat
» Gorj: Patru tineri anchetaţi penal pentru pescuit în perioada de prohibiţie
» Gorj: Trei bărbaţi din Mureş, reţinuţi de poliţie pentru furt calificat
» Gorj: Accident cu trei victime la Drăgoieni

Olt

» Olt: Acţiuni pentru combaterea braconajului piscicol

Mehedinţi

» Locuri de muncă vacante în judeţul Mehedinţi
» Rata şomajului în judeţul Mehedinţi a fost 9,37%

Vâlcea

» Vâlcea: Au încercat să forţeze uşa unei maşini şi au fost prinşi de poliţie
» Vâlcea: DN 7 CC, blocat total din cauza unui tir
» Râmnicu Vâlcea: Protest spontan al asistenţilor maternali
» Râmnicu Vâlcea: Primul loc de joacă modernizat inaugurat în acest an se află în cartierul Nord

Sport

» Fotbal / „Satelitul“ nu a emis cum trebuia la Deva
» Fotbal / Filiașiul nu a dat greș cu Giarmata (galerie foto)
» Fotbal / S-au stabilit meciurile din semifinalele Ligii Europa și Ligii Campionilor
» Fotbal / Alb-albaștrii nu concep decât victoria cu Poli Iași. Vezi ce spune Mangia și Mitriță despre întâlnirea cu moldovenii!
» Fotbal / S-a stins conflictul dintre Mangia și Băluță. Vezi declarațiile celor doi de la conferința de astăzi!
» Scrieţi istorie, mergeți în finala EHF!

Top