16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Accentul săptămânii se va afla pe segmentul financiar, în speță pe situația banilor și bunurilor comune cu alții. Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, lămuriri și rezolvări financiare surprinzătoare, dar și aflarea unor detalii bine ascunse mai demult. Începând de miercuri și până la finele săptămânii este rost de călătorii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă vă puteți gândi și la abordarea unor studii personale sau profesionale.

Taur
Orice relație partenerială se va reconfigura, bine fiind să vă stabiliţi termenii și condițiile în care vreţi să se desfășoare de acum încolo toate acestea. Puneţi ordine și disciplină în activitățile și proiectele comune cu ceilalți. Evitaţi exagerările și așteptările prea mari de la alții! De miercuri apar preocupări legate de achitarea datoriilor.

Gemeni
Apar posi-bilități deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Deocamdată vin informații, au loc discuții, dar concretizarea va apărea ceva mai târziu. În a doua parte a săptămânii se vor evidenția relațiile parteneriale. Evitaţi să vorbiţi prea mult despre dumneavoastră și despre planurile de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite.

Rac
Se întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă, cu mari șanse de a se desfășura pe termen lung. Reușiți să-i uimiţi pe cei dragi cu ideile dumneavoastră strălucite. Distracții și aventuri la cote mari. Fiţi prudent și păstraţi măsura în toate! A doua parte a săptămânii evidențiază activitatea profesională și sănătatea.

Leu
Sunt șanse deosebite pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, dar și pentru schimbări importante în spațiul locativ. Țineţi cont și de sfaturile sau nevoile celor dragi. A doua parte a săptămânii vă îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase. Prudență, discernământ și măsură în toate! Sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și digestiv. Odihniţi-vă și respectaţi o dietă!

Fecioară
Foarte importante devin relațiile cu anturajul apropiat. Se conturează oportunități de a vă îmbunătăți mentalitatea, comunicarea și relațiile cu cei din jur. Sunt șanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale și profesionale. Talentele oratorice vă vor fi evidențiate și apreciate, ca de altfel și ideile pe care le prezentaţi cu emfază.

Balanţă
Segmentul financiar va cunoaște modificări benefice. În primele zile ale săptămânii e posibil să primiți sume de bani, cadouri sau favoruri și recompense de la locul de muncă. Se deschide o nouă etapă de câștig din activitatea profesională. Evitaţi cheltuielile și chibzuiți atent fiecare achiziție! Spre finalul săptămânii se conturează călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Activități domestice de anvergură.

Scorpion
Sunt momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață noi. Renunțaţi la obiceiuri toxice, la idei și planuri neproductive. Mulți vor dori să afle secretul strălucirii dumneavoastră, însă vă va fi greu să explicaţi ceea ce trăiţi. Spre sfârșitul săptămânii apar îmbunătățiri financiare, lucru care vă va bucura mult.

Săgetător
Sunteţi preocupat de nevoile dumneavoastră sufletești și faceţi în așa fel încât să treceţi neobservat. Aveți deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor în care sunteţi implicat sau veţi fi în viitor. Rezervaţi momente numai pentru dumneavoastră și scrieţi totul într-un jurnal. Sănătatea este vulnerabilă, dozați-vă eforturile și odihniţi-vă mai mult. Începând de joi, vă veţi simți excelent, implicându-vă în tot soiul de activități.

Capricorn
Relațiile cu prietenii capătă valențe deosebite. Aveţi ocazia să constatați cine vă este loial și cine urmărește interese personale meschine. A doua parte a săptămânii aduce stări de spirit fluctuante, dorință de interiorizare și accentuarea unor probleme de sănătate. Odihniţi-vă, luaţi în serios semnalale și nevoile organismului.

Vărsător
Foarte important este segmentul profesional și imaginea dumneavoastră în ochii altora. Se conturează schimbări în cadrul colectivului de lucru, discutați cu șefii și autoritățile, primiți responsabilități profesionale noi. A doua parte a săptămânii vă aduce în preajmă prieteni. Distracții, aventuri, planuri de vacanță, discuții importante pe marginea unor proiecte profesionale ce se întrezăresc la orizont alături de prieteni.

Peşti
Gândurile vă sunt luminate de idei deosebite. Spiritualitatea capătă noi valențe pentru dumneavoastră. Sunt zile bune pentru a vă redefini concepțiile despre lume și viață, pentru a vă apropia de cele sfinte și a vă trasa planuri noi. Vor fi favorizate de acum încolo și călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS