21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
În primele zile ale săptămânii sunteţi preocupat de cheltuielile comune cu alții, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Pe de altă parte vor apărea tot soiul de răscoliri sufletești și mentale, astfel că avalanșa de stări interioare controversate va duce la o mare dorință de evadare din cotidianul zgomotos.

Taur
Se conturează treburi de rutină la locul de muncă, aspect care vă poate obosi sau chiar plictisi rapid. Pe de altă parte, se vor evidenția unele afecțiuni specifice sistemului renal și segmentelor capului. Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă pare tensionată, dar nu sunt motive reale de îngrijorare.

Gemeni
Primele zile ale săptămânii aduc chef de petrecere şi dorința de a vă implica în relații amoroase frivole. Constructiv ar fi să vă canalizaţi energia și eforturile spre un hobby sau spre discuții interesante cu prietenii. La serviciu apar situații deosebite, unele tensionate bine, marcând un final de etapă. Fiţi prudent, deoarece există riscul să declanșaţi conflicte pe termen lung în relațiile colegiale.

Rac
Este nevoie să vă ocupaţi de activităţile gospodărești și să relaționaţi cu membrii familiei. Sunt favorizate dialogurile pe teme patrimoniale, dar și rezolvarea unor chestiuni familiale care trenează de ceva vreme. Faptul că trebuie să vă îndepliniţi şi sarcinile profesionale de la locul de muncă vă displace, dar astrele vă pun la treabă.

Leu
Debutul săptămânii vă găsește în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiați, bucurându-vă din plin. Vorbiţi frumos, vă etalaţi cu mult farmec talentul oratoric şi aveţi mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii cunoscuți. Călătoriile pe distanțe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante, demne de luat în calcul.

Fecioară
Aspectele privitoare la banii câștigați din munca proprie sunt preocupările din primele zile ale săptămânii. Sunt șanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense în urma eforturilor depuse. Poate ele nu se ridică la înălțimea așteptărilor, dar cu siguranță vă vor ajuta să treceţi mulțumitor peste această perioadă. Învățaţi și obișnuiţi-vă să folosiţi strictul necesar!

Balanţă
Străluciţi la începutul săptămânii, aveţi curaj, forţă, noroc şi mult farmec. Însă relaţiile cu ceilalți sunt destul de tensionate. Cu atâtea raze astrale benefice, veţi reuşi să depăşiţi orice situaţie delicată. Vor reveni în atenție aspectele financiare de la locul de muncă. Sunt posibile schimbări salariale importante, descoperirea unor fraude realizate de colegii care se ocupă de calculele financiare ale salariaților, pierderi, furturi de bani și bunuri.

Scorpion
Săptămâna începe cu stări interioare delicate. Odihniţi-vă, lăsaţi forfota cotidiană deoparte și gândiţi-vă numai la planurile personale. Revin în atenție afecțiunile renale și cele specifice segmentelor capului. Vi se îmbunătățește starea de spirit pe la mijlocul săptămânii, astfel că vă veţi avânta în mijlocul celorlalţi cu mult elan.

Săgetător
Primele zile ale săptămânii vor scoate în evidență relațiile cu prietenii și activitățile sau planurile profesionale comune cu aceștia. Sunt posibile situaţii delicate, aflarea unor picanterii bine ascunse multă vreme, de aceea atenţia trebuie să fie maximă. Pe de altă parte, vor apărea stări interioare confuze, tensionate, fiind recomandabil să vă odihniţi şi chiar să vă retrageţi din tumultul cotidian. Totodată, duşmanii ascunşi vă pot crea neplăceri.

Capricorn
La începutul săptămânii se evidențiază aspectele profesionale și cele privitoare la imaginea dumneavoastră în ochii celorlalți. Se pare că aveţi sarcini de lucru importante, astfel că acum șefii vor dori un raport detaliat asupra felului în care le rezolvaţi. Este bine să vorbiţi direct și la obiect, pentru că unii vă pot pune bețe în roate.

Vărsător
Primele zile ale săptămânii vă aduc dorinţă de evadare, planuri de călătorii sau studii pe termen lung. Deocamdată, astrele nu vă prea susţin doleanţele, dar la momentul potrivit vă vor ajuta. Alcătuiţi un plan de activități culturale și antrenaţi-i și pe cei dragi. Veţi fi nevoit să vă preocupaţi și de domeniul profesional, respectiv de relațiile cu șefii şi de poziția în cadrul unui grup de lucru.

Peşti
La începutul săptămânii se vor evidenția relaţiile parteneriale, mai ales cele din sfera profesională. Dinamismul lor vă va încuraja să vă reveevaluaţi părerile și intențiile atât față de relația cu partenerul de viață, cât și față de relațiile profesionale. Atenție, că nu sunteţi în cea mai bună formă, motiv pentru care există tendinţa de a da vina pe ceilalţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS