8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Cheful de aventuri, veselia şi dorința de a vă implica în relații amoroase vă va face remarcat în anturaj, din primele zile ale săptămânii. Însă vor apărea aspecte legate de sănătate şi locul de muncă destul de importante și urgent de rezolvat. Problemele de sănătate vechi pot fi readuse în discuţie. Atenţie şi la locul de muncă, unde se vor activa conflicte rămase nerezolvate! Final de capitol în plan profesional.

Taur
La începutul săptămânii sunteţi preocupat de activităţile domestice și de relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile situaţii delicate, dar cu răbdare și înțelegere le puteți depăşi onorabil. În primele zile ale lui martie vă vine chef de petrecere și aventuri amoroase, însă nu prea aveţi succes. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la copii, pentru că există tensiuni mocnite!

Gemeni
S-ar putea să fiţi destul de guraliv la începutul săptămânii, în mod special cu persoanele din anturajul apropiat. Fiţi atent ce vorbiți, pentru că este posibil să spuneţi ce nu trebuie sau să necăjiți pe alții, fără intenție. Va apărea și dorința de a sta mai mult acasă, cu familia sau rudele. Sunt posibile situaţii delicate, neînţelese, sau răscolirea unor amintiri.

Rac
Preocuparea legată de creșterea veniturilor obținute din munca proprie este un subiect foarte important în această săptămână. Este posibil să primiţi cadouri sau recompense, dar și să fiţi nevoit să oferiţi altora. Vor intra în sfera de interes planurile legate de călătorii sau studii pe termen scurt. Relaţiile cu neamurile apropiate şi cu prietenii pot cunoaşte turnuri noi.

Leu
Începutul săptămânii este agreabil, deoarece sunt șanse de înnoire și schimbare benefică a unor planuri care își așteaptă demult rândul. Sunteţi entuziast şi încrezător în forţele proprii, ceea ce este minunat. Cariera şi imaginea în societate vor lua turnuri nebănuite, dar interesante, și cu efecte pe termen lung. Este posibilă repunerea în discuţie a unor conflicte socio-profesionale vechi.

Fecioară
Începutul săptămânii vă predispune la interiorizare și stări sufletești fluctuante. Revizuiți-vă planurile de viață și schimbați, unde este cazul, fie concepțiile, fie etapele de realizare. La mijlocul săptămânii vă veţi simți mult mai bine, chiar veţi fi într-o formă de zile mari. Atenţie la ce se petrece cu personalitatea dumneavoastră în aceste zile!

Balanţă
Prietenii și susținătorii din segmentul socio-profesional vă sunt alături din primele zile ale săptămânii. Selectaţi atent persoanele cărora le acordaţi încredere și cărora vă destăinuiţi, unii nu privesc cu ochi buni ascensiunea de la locul de muncă. Atenţie la o problemă cronică de sănătate ce își poate face simţită prezenţa! Îngrijindu-vă permanent și corespunzător veţi depăși totul cu bine. Învăţaţi să vă relaxaţi și să abordaţi altfel munca și implicațiile ei.

Scorpion
Cariera profesională și imaginea în societate sunt aspecte cărora ar fi bine să le acordaţi importanță în primele zile ale săptămânii. Unii vă admiră, alții mai puțin, dv. ar trebui să vă gândiţi la ce anume vă doriţi concret și să trasaţi un plan viabil în acest sens. Relaţiile sociale devin foarte dinamice.

Săgetător
Începeţi săptămâna preocupat de laturile spirituale ale vieţii, de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este bine să vă alcătuiţi planuri în acest sens, dar luaţi în calcul și factorul neprevăzut. Pe la mijlocul săptămânii vor apărea aspecte legate de carieră şi de imagine în societate. Fiţi prudent în relațiile cu șefii, dar și în relațiile colegiale, deoarece pot apărea surprize de proporții! Ascultaţi sfaturile prietenilor.

Capricorn
Săpămâna începe cu posibile veşti secrete sau informaţii legate de o moştenire. Sufletul are o mare dorință de rafinare sufletească și de apropiere de disciplinele spirituale. Orientaţi-vă și spre călătoriile în străinătate sau studii pe termen lung. Dorința de a vă îmbunătăți mediul în care trăiţi și vă desfășuraţi activitatea este la cote înalte și ușor de îndeplinit.

Vărsător
Săptămâna evidențiază situaţii dinamice în sfera relaţiilor profesionale. Sunt posibile mici neplăceri pasagere. Vor apărea informații secrete privitoare la banii și bunurile comune cu alții. Aspectele financiare de la locul de muncă fie se modifică, fie descoperiți nereguli vechi, care trebuie rezolvate urgent. La finalul săptămânii vă vor atrage practicile spirituale ale vieţii. Vizitaţi locașuri sfinte, lecturaţi cărți deosebite sau staţi de vorbă cu persoane erudite.

Peşti
Domeniul profesional, în speță locul de muncă vă creează tot soiul de situații dinamice cărora trebuie să le faceţi față. Sunt posibile situaţii delicate, dar vă veţi descurca cu succes. Atenţie la mental şi comunicare, deoarece sunt zone tensionate! Sfera relaţiilor socio-profesionale se activează destul de mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS