Horoscop

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

În prima parte a zilei este de aşteptat să vă simţiţi plin de energie şi să vă implicaţi în activităţi care necesită efort fizic intens. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi capacitatea de efort, fiindcă riscaţi să suferiţi mici accidente sau chiar să vă alegeţi cu probleme de sănătate. În cursul serii s-ar putea să primiţi veşti sau musafiri de departe, ori să fiţi invitat la o întrunire.

Taur

În plan profesional şi în afaceri este o zi bună pentru discutarea unor chestiuni importante, pentru negocieri şi pentru semnarea unor documente oficiale. În tot ceea ce faceţi azi în activitatea profesională, reuşita depinde de hotărârea cu care acţionaţi. Este momentul să puneţi în aplicare ideile şi proiectele pe care le-aţi pregătit în ultima vreme. Relaţia cu partenerul de viaţă este favorizată.

Gemeni

Parcurgeţi o perioadă favorabilă atât în viaţa sentimentală, cât şi în plan social. Relaţia cu partenerul de viaţă ar trebui să fie armonioasă şi să vă ajute să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună. În a doua parte a zilei este posibil să fiţi invitat pe neaşteptate să participaţi la o întrunire, ceea ce necesită o schimbare de program în ultimul moment.

Rac

La locul de muncă sau în afaceri este posibil să vă confruntaţi cu probleme delicate, care necesită multă atenţie şi perseverenţă. Aveţi şanse mari să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus pentru azi şi să obţineţi satisfacţii profesionale desebite. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri, fiindcă riscaţi să faceţi afirmaţii pe care le veţi regreta mai târziu.

Leu

Sunt favorizate în mod special tranzacţiile comerciale, proiectele de viitor în plan financiar şi investiţiile pentru îmbunătăţirea confortului în locuinţă. În familie nu se întrevăd probleme deosebite. Vă sfătuim, totuşi, să nu neglijaţi opiniile şi dorinţele partenerului de viaţă şi ale celorlalţi membri ai familiei.

Fecioară

În activitatea profesională şi în afaceri aveţi posibilitatea să puneţi în aplicare proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi decizii importante pentru viitor. S-ar putea să fiţi nevoit să amânaţi o călătorie în interesul familiei, din motive financiare.

Balanţă


Se întrevede o zi favorabilă călătoriilor şi iniţiativelor în interesul familiei. De asemenea, aveţi posibilitatea să obţineţi câştiguri materiale neaşteptate. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Sunt şanse să vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. S-ar putea să primiţi bani atât de la locul de muncă, cât şi dintr-o afacere.

Scorpion

S-ar putea să fie nevoie să faceţi mai multe drumuri scurte şi cheltuieli neplanificate. Este posibil să vă confruntaţi cu situaţii neprevăzute şi să vă schimbaţi planurile din mers, dar în final aveţi şanse să realizaţi tot ce v-aţi propus. Vă sfătuim să fiţi atent la acte, fiindcă există riscul să le uitaţi undeva sau să le pierdeţi.

Săgetător

Începeţi ziua plin de energie şi elan. Este momentul să demaraţi o afacere pe care o pregătiţi de ceva timp şi care v-ar putea îmbunătăţi situaţia materială. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare. Vă recomandăm să nu luaţi o decizie fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Seara este favorabilă relaxării în compania celor dragi.

Capricorn

O zi favorabilă, care vă oferă ocazia să faceți schimbări importante în plan profesional, cu efecte benefice pe termen lung. Este un moment bun pentru a lua decizii importante, pentru a finaliza negocieri şi pentru a semna contracte şi alte documente oficiale. Nu se întrevăd probleme deosebite în relaţiile cu cei dragi şi sunt şanse să petreceţi o seară romantică.

Vărsător

Vă simţiţi în formă, atât fizic, cât şi mental, şi plin de energie. Vă implicaţi serios la locul de muncă sau în afaceri şi reuşiţi să îi mobilizaţi şi pe cei din jur. Aveți şanse să obţineţi satisfacţii profesionale şi materiale importante şi să puneţi bazele unor realizări frumoase în perioada următoare. În relaţia cu partenerul de viaţă vă puteţi aştepta la armonie şi bună înţelegere.

Peşti

Pragmatismul şi claritatea mentală vă ajută să faceţi planuri de viitor realiste, care au şanse mari să se concretizeze şi să vă aducă satisfacţiile scontate. Este o zi bună pentru relaţiile cu cei apropiaţi şi s-ar putea să aveţi ocazia să vă faceţi remarcat în societate. Dacă situaţia financiară nu vă mulţumește, aveţi răbdare, rezultatele muncii vor apare curând.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 1 martie 2018

Actualitate

» Guvern: Toate obiectele din metal preţios vor avea aplicată marca oficială a statului de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor
» ANFP va organiza în aprilie-mai concursul pentru postul de manager la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj
» Timmermans: Poliţia magistraturii trebuie făcută de magistraţi, nu de către ministrul justiţiei sau de către vreun politician
» Ministrul rus al Apărării: Elementele antirachetă instalate de NATO în România sunt vulnerabile
» Managerii estimează, în următoarele trei luni, o creştere moderată în toate domeniile economiei
» Cererea torţionarului Vişinescu de întrerupere a executării pedepsei, respinsă de instanţă
» Încă o femeie a murit din cauza gripei. Numărul total de decese a ajuns la 69
» Monitorul social: Unul din cinci români cu vârsta între 25 şi 39 de ani este plecat din ţară
» Modificarea legilor justiţiei din România, subiectul principal al discuțiilor dintre Iohannis și Timmermans
» Noi coduri de ger peste România
» Ministrul Sănătăţii: Pentru prima dată, vom introduce sporuri pentru numărul de ore petrecute în sala de operaţii
» Circulaţie reluată pe tronsonul Bucureşti – Cernavodă al Autostrăzii A 2
» MApN: A fost iniţiată procedura de achiziţie pentru atribuirea acordului-cadru de furnizare a corvetelor multifuncţionale

Publireportaj

» Armonia Ballroom, locația ideală pentru nunta ta

Local

» S-a dublat numărul examinatorilor la SPCRPCIV Olt

Dolj

» Bărbat lovit mortal de tren în stația Craiova Triaj
» Povestea funcționarului plătit de primărie de două ori
» Primarul Craiovei vrea demisii la Salubritate, după deszăpezire
» A crăpat acoperișul stadionului din Craiova!
» Întreruperi energie electrică de luni
» Craiova: Mărţişoare de la poliţişti pentru doamne şi domnişoare
» Schimbări de Management la Fabrica Ford din Craiova
» Şcolile din Dolj rămân închise şi vineri
» Dolj: Drumurile județene Poiana Mare – Maglavit și Băilești – Seaca de Câmp au fost redeschise (VIDEO)
» Craiova: Prins conducând un vehicul neînmatriculat

Gorj

» -24 de grade Celsius în comuna Logreşti
» Ziua porților deschise la Școala „Alexandru Ștefulescu“
» Temperaturi arctice şi zăpezi de un metru
» Peste 1.300 de locuri de muncă în ţările UE
» Craiova: Mărţişoare de la poliţişti pentru doamne şi domnişoare
» Gorj: Spălătorie auto amendată pentru muncă „la negru”
» Gorj: Sindicatele din CEO îi cer măriri de salarii ministrului Energiei
» Gorj: Incendiu la un apartament din Bumbeşti-Jiu

Vâlcea

» Taximetrie ilegală la Prundeni
» A jefuit o bătrână şi a fost reţinut
» Şef interimar la IPJ Vâlcea
» Vâlcea: A jefuit o bătrână şi a fost reţinut

Sport

» Valentina Ardean Elisei: „Vom da totul pe teren să învingem Lada Togliatti“
» Alb-albaștrii au oferit flori și mărțișoare în așteptarea meciului cu Dinamo (galerie foto)
» Echipele de volei și baschet de la SCM joacă în Capitală
» Fotbal / FRF a decis când se joacă „U” Craiova – Dinamo, în sferturile Cupei
» Fotbal / La mulți ani, Emil Săndoi!

Sanatate

» Clinica de Cardiologie se deschide în două săptămâni
» Ion Prioteasa, Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj: „Am avut o dezamăgire legată de Spitalul Regional“

Educatie

» Elevii vor simula examenele naționale după regulile vechi
» Șefa ISJ Dolj își bate joc de mii de elevi și profesori

Magazin

» Horoscopul de weekend
» 5 pași care asigură succesul în tratamentul tumorilor cerebrale
» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Salată de cartofi, conopidă și năut

Top