14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Staţi bine la capitolul comunicare, dialogul merge ca uns, aveţi mereu cele mai potrivite argumente pentru a vă expune părerile. Dacă aţi avea de susţinut vreo prelegere sau dacă trebuie să prezentaţi un proiect important la serviciu, veţi lăsa o impresie excelentă, pentru că aveţi cuvintele potrivite şi ştiţi să le folosiţi cu talent. Nu staţi în banca voastră astăzi, pentru că aveţi multe de spus şi o faceţi cu asemenea măiestrie, încât aţi putea obţine victorii de răsunet.

Taur
Veştile care vă ajung la urechi nu sunt prea bune, dar, dacă v-aţi preface că nici nu le-aţi auzit, aţi putea trece mai uşor peste efectele lor negative. Aflaţi lucruri triste despre prieteni care suferă, care trec prin momente dificile în cuplu, despre eşecuri profesionale. Deşi nu sunt ale dumneavoastră, personal, nu puteţi rămâne de piatră fără să reacţionaţi cumva la tot ce auziţi, dar încercaţi să nu vă încărcaţi de aceste energii negative.

Gemeni
Vă ocupaţi de un proiect care consumă mari resurse de timp şi energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu puteţi continua pe aceeaşi cale ca înainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferită. Momentan, sunteţi un pic cam obosit, nu prea aveţi starea potrivită pentru a schimba lucrurile, preferând să le duceţi mai departe în acelaşi stil. Nu aveţi curajul să alegeţi acum altă cale, dar fiţi totuşi pregătit pentru o modificare!

Rac
Schimbul de informaţii ca de la maestru la elev se face de câteva ori pe parcursul zilei: ba sunteţi profesor, ba sunteţi elev. Treceţi prin situaţii foarte contradictorii, când ori arătaţi lumii cât de priceput sunteţi într-un anumit domeniu, în timp ce, pe alte planuri, parcă abia acum faceţi primii paşi. Totul e să vă recunoaşteţi nivelul cu demnitate: acolo unde sunteţi experimentat şi aveţi în spate un bagaj bogat de cunoştinţe, vorbiţi cu încredere şi împărtăşiți şi altora tot ceea ce ştiţi.

Leu
Competiţiile intelectuale vă pot avea în centrul atenţiei, pentru că aveţi toate şansele să vă impuneţi prin idei originale, soluţii inteligente şi un mod de comunicare combativ şi convingător. Dacă aveţi de prezentat vreo lucrare în faţa unei comisii, dacă vă prezentați în fața publicului pentru a convinge asupra ideilor dumneavoastră, aveţi toate şansele să ieşiţi învingător, deci nu vă lăsaţi doborât nici de agresivitatea verbală a unora, nici de impetuozitatea contraargumentelor lor.

Fecioară
Afacerile pot cunoaşte azi un moment de progres vizibil, ceea ce vă încântă şi vă motivează să daţi naştere altor idei creative şi mai îndrăzneţe. Nu vă opriţi la ceea ce aveţi deja, propuneţi-vă mai mult, mai sus, mai bine, deoarece şansele de succes sunt maxime acum.

Balanţă
Visaţi, aveţi curaj să creaţi scenarii cât mai fanteziste, lăsaţi imaginaţia să creeze orice vrea, pentru că de aici se nasc cele mai interesante lucruri. Totuşi, ar fi bine să fiţi discret şi să vă păstraţi visele doar pentru dumneavoastră, deocamdată, ca nu cumva să apară piedici care să vă taie tot elanul entuziast de acum. Imaginaţi-vă că sunteţi o bancă de planuri şi idei, dar acum doar le stocaţi, pentru ziua când veţi apela la sertăraşele din memorie pentru a mai scoate câte o idee la lumină.

Scorpion
Nu vă grăbiţi să extrageţi concluzii după o primă întâlnire cu persoana de la care aveţi unele aşteptări sentimentale. Nici în plus, adică să vă faceţi iluzii după ce abia aţi schimbat câteva vorbe, dar nici în minus, văzându-i mai multe defecte decât are. Fiţi moderat în decizii, mai aşteptaţi să vă cunoaşteţi şi abia după aceea veţi înţelege dacă e persoana potrivită pentru aşteptările dumneavoastră.

Săgetător
Conştiinţa nu vă lasă să faceţi un lucru cu care nu puteţi fi de acord, şi bine faceţi, altfel aţi regreta mai târziu că nu v-aţi oprit la timp. Vă daţi seama că acel lucru face cuiva rău, că nu e ceva corect, legal sau moral, că încalcă unele reguli scrise sau nescrise, deci cel mai bine ar fi să spuneţi nu oricărei ispite. Doar lucrurile deja verificate, bine documentate, care au fost deja aplicate în practică merită puse în valoare azi, ca atare nu emiteţi păreri dacă nu aveţi la bază şi date certe, nu vă apucaţi de ceva fără să aveţi informaţii despre evenimente similare de succes.

Capricorn
Munciţi cu pasiune, pentru că vă ocupaţi de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie interioară. Când lucraţi cu plăcere, e clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea trageţi tare, convins că ceea ce vă aşteaptă la final vă aduce fericire în suflet, dar şi bani în cont. Merită efortul, oricât de greu poate părea, şi cum sunteţi suficient de bine motivat, nu contează cât va mai dura până se vor vedea efectele.

Vărsător
Suspiciunea v-a copleşit şi aţi alunecat spre un pesimism neconstructiv care nu vă ajută să treceţi peste o situaţie mai simplă decât aţi putea crede. Ridicaţi un pic capul din pământ şi priviţi dincolo de limitele pe care singur vi le-aţi impus. Există căi mai multe şi mai simple decât vi se pare acum, dar din cauza emoţiei negative care vă stăpâneşte, e normal să nu le vedeţi încă.

Peşti
Sunteţi într-un punct de răscruce când oscilaţi între ceva din trecut şi ceva din viitor şi nu ştiţi ce să alegeţi. Momentul e ideal pentru a sta să cântăriţi situaţia cu recunoscutul talent de a compara ce aţi pus pe cele două talere ale propriei balanţe, iar decizia la care ajungeţi va fi cea mai înţeleaptă. Trecutul e bine să rămână acolo la locul lui, să nu-l mai scoateţi la iveală, pentru că v-aţi învăţat lecţiile din acele vremuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS