21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi şanse de reuşită în plan profesional şi în activităţile casnice. Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi pot fi bine primite dacă aveţi grijă să cereţi şi părerea celor din jur. Vă sfătuim să nu faceţi exces de zel asumându-vă prea multe responsabilităţi, pentru că există riscul să nu le faceţi faţă. În a doua parte a zilei este posibil să vă întâlniţi cu o persoană deosebită. Preocuparea intensă pentru creşterea veniturilor vă poate face să îi neglijaţi pe cei apropiaţi.

Taur
Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru afaceri. Cei din jur ar putea să nu vă înţeleagă corect dorinţa de schimbare. În plan sentimental, este de aşteptat ca lucrurile să aibă o evoluţie pozitivă. Aveţi grijă nu neglijaţi problemele profesionale. Se pare că sunteţi hotărât să câştigaţi bani prin orice mijloace, chiar dacă sunt riscante.

Gemeni
În prima parte a zilei este posibil să vă întâlniţi cu o cunoştinţă cu care nu v-aţi văzut de mult timp şi să fiţi invitat la o reuniune. În plan sentimental ar fi bine să nu lăsaţi neînţelegerile şi tensiunile să se acumuleze. Este momentul să fiţi onest şi să recunoaşteţi unde aţi greşit. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu persoana iubită şi rudelor mai în vârstă.

Rac
Ar fi bine să nu vă propuneţi prea multe pentru azi, fiindcă este posibil să vă confruntaţi cu diverse încurcături şi întârzieri. S-ar putea ca un partener de afaceri să nu îşi onoreze o promisiune. Ar fi bine să nu îi faceţi reproşuri şi să amânaţi o eventuală renegociere. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

Leu
La locul de muncă sau în afaceri s-ar putea să fiţi nevoit să munciţi mai mult din cauza greşelilor făcute de un coleg sau un asociat. Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante, fiindcă este posibil să nu fiţi în cea mai bună formă intelectuală şi să aveţi dificultăţi de concentrare. Puteţi petrece o seară relaxantă în familie, cu condiţia să evitaţi o ceartă cu unul dintre membrii mai vârstnici.

Fecioară
Având în vedere contextul astral tensionat al zilei de azi, ar fi bine să amânaţi activităţile şi discuţiile importante în plan profesional şi în afaceri. În a doua parte a zilei s-ar putea ca o persoană apropiată să vă solicite un împrumut. Dacă situaţia financiară vă permite, vă sfătuim să nu o refuzaţi, fiindcă ar putea fi vorba despre o problemă serioasă.

Balanţă
Ar fi bine să nu vă faceţi un program strict pentru azi, fiindcă este puţin probabil să îl puteţi respecta. Înainte de amiază s-ar putea să aveţi de alergat pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă. Este un moment propice pentru a vă ocupa de problemele financiare ale familiei. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. În a doua parte a zilei s-ar putea să participaţi la o întrunire cu persoane apropiate.

Scorpion
Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de vorbă. Aveţi grijă, riscaţi să vă izolaţi! Partenerul de viaţă se dovedeşte înţelegător şi vă poate ajuta să treceţi mai uşor peste acest moment delicat. În a doua parte a zilei este posibil să primiţi o veste bună de la o rudă de departe. Aveţi idei ingenioase, pe care ar fi bine să le discutaţi cu cei apropiaţi.

Săgetător
În activitatea profesională şi în afaceri este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare din cauza unor probleme apărute în relaţia cu persoana iubită. Vă sfătuim să amânaţi orice discuţie sau decizie importantă. Este o zi bună pentru a vă ocupa de diverse treburi casnice. Fiţi mai atent cu membrii familiei, în special cu cei mai vârstnici. O rudă v-ar putea face o surpriză plăcută, oferindu-vă sprijin financiar şi moral.

Capricorn
În prima parte a zilei s-ar putea să aveţi senzaţia că persoana iubită vă neglijează şi să simţiţi nevoia să primiţi sfaturi şi încurajări. Încercaţi să fiţi mai cooperant cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri, pentru că altfel riscaţi să deterioraţi relaţiile. La locul de muncă sau în afaceri, astăzi nu este indicat să vă implicaţi în activităţi importante.

Vărsător
În prima parte a zilei este posibil să primiţi o veste mai puţin plăcută de la o persoană apropiată. Ar fi bine să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii sau să vă faceţi griji, fiindcă situaţia ar putea fi mai puţin gravă decât pare. Evitaţi orice discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi cu membrii familiei. Este recomandabil să amânaţi întâlnirile importante.

Peşti
În activitatea profesională şi în afaceri ar fi bine să nu vă asumaţi multe responsabilităţi şi să evitaţi activităţile care necesită efort intelectual sau fizic intens. Ar fi bine să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult. În relaţia cu partenerul de viaţă aveţi tendinţa să reacţionaţi exagerat şi să provocaţi discuţii aprinse din motive relativ minore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS