Horoscop

Autori


Berbec

S-ar putea să vă preocupe în mod special căminul şi eventualele reparaţii sau îmbunătăţiri necesare în locuinţă. Se pare că sunteţi într-o formă fizică şi intelectuală foarte bună şi aveţi şanse să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus pentru azi. Este posibil să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă în legătură cu investiţiile planificate pentru casă.

Taur

În prima parte a zilei s-ar putea să simţiţi dorinţa de a face schimbări în casă şi aveţi mari şanse să reuşiţi. S-ar putea să fie nevoie să faceţi câteva drumuri şi să cheltuiţi mai mult decât v-aţi aşteptat. Dacă o rudă mai în vârstă se oferă să vă ajute cu bani, vă sfătuim să profitaţi de ocazie. Astăzi cheia reuşitei în tot ceea ce faceţi este o bună planificare a timpului.

Gemeni

Ar fi bine să acordaţi mai mult timp activităţilor casnice, chiar dacă sunteţi foarte preocupat de probleme profesionale. La locul de muncă şi în afaceri, intuiţia vă poate fi de mare ajutor, dar este indicat să ţineţi cont şi de ideile colegilor sau ale partenerilor. În a doua parte a zilei este posibil ca o rudă mai în vârstă să vă solicite ajutorul într-o problemă de sănătate.

Rac

Este o zi bună pentru a face o planificare amănunţită a activităţilor şi proiectelor complexe de care urmează să vă ocupaţi, atât în plan profesional, cât şi în cămin sau în viaţa personală. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste în legătură cu o rudă apropiată şi să vă pregătiţi pentru o călătorie. Se pare că vă faceţi griji exagerate, iar problemele cu care vă confruntaţi se pot rezolva mai uşor decât credeţi.

Leu

Este posibil să constataţi că aveţi resursele financiare pentru a face în locuinţă schimbările la care vă gândiţi de mai mult timp. Pentru a cumpăra cele necesare, ar fi bine să vă sfătuiţi înainte cu partenerul de viaţă şi să vă planificaţi cu atenţie bugetul. Acordaţi mai mult timp activităţilor relaxante şi odihnei. Este o zi bună pentru a vă ocupa de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi.

Fecioară

Aveţi posibilitatea să terminaţi o lucrare de reparaţii sau de modernizare în locuinţă, începută cu ceva timp în urmă. Dacă aveţi de gând să apelaţi la ajutorul material al unei rude mai în vârstă, vă sfătuim să fiţi diplomat şi să îi ascultaţi cu răbdare sfaturile, chiar dacă vi se pare că sunt prea insistente.

Balanţă


S-ar putea să simţiţi dorinţa de a vă ocupa mai mult de problemele căminului. În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să descoperiţi o modalitate avantajoasă de a face o schimbare la care vă gândiţi de ceva vreme. Pentru luarea deciziilor importante, ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să evitaţi orice fel de speculaţii.

Scorpion

Dacă aveţi de gând să faceţi anumite schimbări în locuinţă, ziua de azi este tocmai bună, pentru că vă puteţi baza pe sprijinul celor din jur. Pentru a duce la bun sfârşit tot ce v-aţi propus pentru azi, vă sfătuim să vă planificaţi cât mai bine timpul şi să nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite. Seara puteţi face planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă.

Săgetător

Ar fi bine să nu vă planificaţi activităţi importante pentru azi, fiindcă este foarte posibil să survină o serie de evenimente neprevăzute care vă obligă să vă schimbaţi programul. În prima parte a zilei s-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte pentru a rezolva diverse probleme ale căminului. Aveţi mari şanse de reuşită, inclusiv într-o chestiune financiară. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia.

Capricorn

Ziua de azi este favorabilă în plan profesional şi în afaceri, dar şi activităţilor casnice şi diverselor reparaţii sau schimbări în locuinţă. Acum este momentul să vă puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi şi de ajutorul familiei. Ca să puteţi duce totul la bun sfârşit, nu vă implicaţi în prea multe activităţi simultan. Astăzi aveţi tendinţa să vă ocupaţi de mai multe proiecte în paralel.

Vărsător

Se pare că sunteţi hotărât să începeţi o lucrare complexă şi originală, la care vă gândiţi de ceva timp. Puteţi să faceţi schimbări importante în locuinţă. Este posibil să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte în interesul familiei. Ar fi bine să nu cheltuiţi sume mari fără să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Se pare că sunteţi în formă şi este un moment bun pentru a demara noi activităţi.

Peşti

S-ar putea să aveţi probleme de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic. În a doua parte a zilei este posibil să vă dedicaţi activităţilor casnice. Azi sunt favorizate toate lucrările de reparaţii, renovare sau curăţenie. Vă recomandăm să nu îi neglijaţi pe cei tineri din familie.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 22 februarie 2018

Actualitate

» Guvernul a aprobat bugetul pe acest an al Fondului pentru Mediu
» Tudorel Toader cere revocarea şefei DNA
» Toader: Situaţie fără precedent în cadrulor raporturilor dintre autorităţi; DNA sancţionată de CCR
» Toader: Comportament excesiv de autoritar la ancheta OUG 13
» Tudorel Toader: Raportul de faţă reprezintă luarea de poziţie a Ministrului Justiţiei. Este evaluarea procurorului şef timp de un an
» Valabilitatea paşapoartelor simple electronice a fost extinsă la 10 ani
» Proiectul privind autoritatea poliţistului, aprobat de Guvern; cresc amenzile pentru refuzul de a oferi informaţii privind identitatea
» ÎCCJ a amânat pentru 26 februarie decizia în privința dosarului Paul Stănescu
» Ministrul Sănătății: „Nu se pune problema declarării epidemiei de gripă”
» Guvernul va aproba joi Ordonanţa de Urgenţă care rezolva problema indemnizaţiilor pentru mame şi concediile medicale
» Augustin Lazăr (PG), în aşteptarea raportului lui T.Toader: Nu există nici un fel de motiv întemeiat de revocare a procurorului şef DNA

Publireportaj

» Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei STYH A & A SRL”

Local

» Un tir a intrat într-o stâncă la Topleţi
» A furat o maşină de 20.000 de euro şi a fost prins
» Corul Filarmonicii din Vâlcea, desființat din lipsa banilor
» Cereau sute de euro pentru permise auto
» Poliţistul împuşcat de iubită, tot în stare gravă
» Localnicii din Brezniţa Ocol duc lipsă de locuri de muncă
» Primăria Municipiului Craiova – Consultare publică

Dolj

» Primăria Craiova preia hipodromul din Parcul „Romanescu“
» ITM-ul trece, medici îşi iau liber la mica înţelegere
» Străzi din Craiova, în beznă în mod repetat
» Condamnat la 18 ani de închisoare după ce a lăsat trei copii fără tată
» BMW oprit cu focuri de armă pe străzile din Bănie
» Întreruperi energie electrică de luni
» Colegiul „Frații Buzești“ va găzdui competiția olimpicilor la informatică
» Craiova: Acţiune a poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor în care sunt implicaţi câini periculoşi sau agresivi
» „Fête”, în sfârșit pe scena Naționalului craiovean
» Liceenii din Dolj, mai puțin experimentați la examenul digital
» Curtea de Apel Craiova şi-a prezentat raportul activităţii desfăşurate în cursul anului 2017
» Universitatea din Craiova va începe colaborarea cu omologii din Tiraspol
» Peste 31.000 de locuri de muncă, vacante la nivel naţional. În Dolj sunt 1.005
» Craiova: “Tradiții și sărbători de primavară în satele oltenești”, la Biblioteca “Aman”

Gorj

» Mai mulţi pensionari decât angajaţi
» Patru polițiști locali ameninţă cu greva foamei

Olt

» Comoara secției de Etnografie a Muzeului Județean Olt: piese rare de port popular expuse până după Paște
» Olt: Percheziții ale Anticorupției într-un caz de trafic de influență pentru obținerea carnetului de conducere

Vâlcea

» Vâlcea: Accident rutier provocat de un tânăr de 17 ani

Sport

» SCM și-a consolidat locul doi
» Dan Pascu: Avem nevoie de un lider pe finalurile de set
» Noutăţi la baschet: a revenit Hadar, a semnat Sebastian Ionescu
» Alb-albaștrii pun „tunurile“ pe Timișoara
» Gardoș și Santos, buni de luptă
» Handbal (f): SCM Craiova s-a impus la Slatina
» Fotbal / CCA a stabilit brigada meciului „U” Craiova – Poli Timișoara

Sanatate

» Cum ajunge să moară de gripă un om sănătos
» Sedentarismul, generator de boli

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Brioșe cu ciocolată și iaurt grecesc

Top