12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Sfera profesională este animată din plin. Se întrezăresc şedinţe cu şefii, dialoguri importante, chiar decizii majore, pe care veţi fi nevoit să le luaţi în ceea ce priveşte activitatea din cadrul unui loc de muncă. Sunt zile definitorii în acest sens, de aceea fiţi prudent. Traversaţi o perioadă în care vi se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să vă schimbaţi profesia şi condiţiile de muncă.

Taur
Veţi fi nevoit să găsiţi un echilibru între aspectele materiale ale vieţii, dorința sufletească de a discuta cu oameni rafinaţi, cu o pregătire specială în domenii spirituale. Sunt momente bune pentru a vă schimba viziunea asupra vieţii. Minunat este că suportul astral de care beneficiaţi vă oferă suficiente resurse, atât pentru a vă modela personalitatea, cât şi pentru a vă ocupa de treburile cotidiene.

Gemeni
Pornind de la banii şi bunurile administrate în comun cu alţii, toate relaţiile vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii vă vor impulsiona să vă folosiţi mai eficient talentele, dar şi veniturile. Tentaţia de a face investiţii, credite sau alte tipuri de planuri financiare este mare şi riscantă. Bine ar fi să stabiliţi priorităţile financiare, în funcţie atât de nevoile personale, cât şi ale celor dragi.

Rac
Multă agitaţie în relațiile socio-profesionale. Apar responsabilităţi noi, care vă vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten sau un protector vă poate da sfaturi bune în ceea ce priveşte locul de muncă sau domeniul profesional în care lucraţi. Ţineţi cont de informaţiile colaterale şi îndepliniţi-vă sarcinile de lucru cât mai bine şi la timp.

Leu
Ar fi bine să vă canalizaţi eforturile către locul de muncă. Se petrec multe schimbări, mai mult sau mai puţin la vedere, de aceea fiţi prudent şi prezent la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi foarte uşor se pot deteriora iremediabil. Activităţile profesionale actuale sunt rezultatul unora trecute care nu au fost finalizate corect şi la timp. De aceea puteţi simţi uneori că bateţi pasul pe loc şi că unele discuţii sau evenimente se tot repeta.

Fecioară
Evenimente interesante în relaţiile amoroase şi în cele cu copiii. Ar fi bine să stabiliţi anumite limite vizavi de cerinţele pe care vi le adresează cei dragi, altfel riscaţi să rămâneţi atât fără energie, cât şi fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile sentimentale sunt mari şi în continuă schimbare.

Balanţă
Debutul săptămânii vă aduce dialoguri cu membrii familiei, fie pe teme de larg interes, fie pe teme patrimoniale. Într-un anume fel, gândirea vă este focalizată deocamdată pe bani şi bunuri materiale pe care le puteţi obţine şi folosi de la şi prin alţii. De aici şi felul în care vorbiţi are legătură cu aspectele materiale ale vieţii cotidiene. De asemenea, se pot ivi călătorii pe distanţe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale.

Scorpion
Multă forfotă în relaţiile cu prietenii, atât la nivel de comunicare, cât şi faptic. Întâlnirile, dialogurile, activităţile desfăşurate cu aceste persoane vă vor aduce informaţii importante pentru propria dezvoltare personală şi profesională. Poate e nevoie să vă modelaţi gândirea şi felul în care vorbiţi. Este o perioadă în care vi se arată adevărata faţă a relaţiilor cu prietenii.

Săgetător
Aspectele financiare care vă preocupă la începutul săptămânii au legătură cu sfera partenerială. Din colaborările în care sunteţi implicat puteţi primi o sumă de bani considerabilă sau favoruri importante pe termen lung. Miercuri şi joi se întrezăresc dialoguri şi întâlniri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gândirea şi comunicarea vă sunt îngreunate, de aceea fiţi prudent şi ascultaţi mai mult, dar vorbiţi direct şi la obiect.

Capricorn
Primele zile ale săptămânii vă oferă energie benefică pentru a vă reorganiza planurile de viitor, pentru a vă stabili priorităţile şi pentru a vă face ordine în relaţii. Chiar dacă stările de spirit fluctuează, cu puţin efort şi bunăvoinţă veţi depăşi totul cu bine. Se conturează veşti importante legate de veniturile obţinute din munca desfăşurată la un serviciu.

Vărsător
Discreţia care vă învăluie în primele zile ale săptămânii vă fereşte de provocările celorlalţi. Sunt momente bune pentru a vă regândi personalitatea, modul de relaţionare cu cei din jur, dar şi pentru a vă răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon şi cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică şi veţi reuşi să vă rezolvaţi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât şi treburile de acasă.

Peşti
La începutul săptămânii sunteţi dornic să vă sfătuiţi cu prietenii şi protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleaşi vise şi idealuri vă oferă posibilităţi deosebite de dezvoltare personală, dar şi satisfacţia lucrului bine făcut şi de folos şi altora. Dozaţi-vă eforturile şi elanul deoarece riscaţi să vă neglijaţi relaţiile cu cei apropiaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS