Horoscop

Autori


Berbec

Sunteţi dinamizat de o persoană care are încredere în dumneavoastră şi v-o arată pe faţă. Cum să nu faceţi tot ce vă stă în putinţă când citiţi în ochii ei ce aşteptări imense are de la dumneavoastră? Vă motivează energia ei debordantă, vă dă mai mult chef de acţiune şi, fie că faceţi totul de unul singur stimulat de aceasta, fie vă uniţi forţele într-un sens comun, toate merg ca pe roate şi rezultatele încep să apară.

Taur

Vă apropiaţi încet de finalul unei activităţi care v-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic şi mental, dar rezultatele bune se prefigurează la orizont şi sunteţi foarte mulţumit de dumneavoastră. Vi se citeşte pe chip satisfacţia, mândria că aţi ajuns aici prin forţe proprii, dar mai bine staţi un pic să savuraţi reuşita înainte de a vă apuca de altceva.

Gemeni

Motivele de nemulţumire cu care vă confruntaţi azi nu merită atâta atenţie cât le acordaţi dumneavoastră. Sunteţi doar influenţat de anturaj, unde se vorbeşte numai de lipsuri, necazuri, probleme, aspecte de zi cu zi de care oricum nu puteţi scăpa, dar pe care le faceţi să pară mai mari decât sunt. În jurul dumneavoastră sunt zeci de alte motive, poate banale, care ar merita scoase în evidenţă, care arată că, în ciuda atâtor nemulţumiri, există şi alte motive de satisfacţie.

Rac

Nu puneţi la suflet ironiile şi replicile acide îndreptate azi spre dumneavoastră. Le faceţi să pară mai grave decât sunt, întrucât cei care vi se adresează azi încearcă, de fapt, să fie amuzanţi, să vă atingă prieteneşte, pentru a vă motiva mai mult. Nu priviţi aceste replici jucăuşe ca pe un atac la persoană, pentru că nu are nimeni asemenea intenţii, ci pur şi simplu unii nu prea ştiu să-şi adapteze tonul astfel încât ceea ce spun să sune într-adevăr a glumă.

Leu

Trebuie să vă controlaţi tonul şi agresivitatea verbală, pentru că atitudinea dumneavoastră poate răni profund pe unele persoane care nu sunt în cele mai bune toane. Şi aşa au atâtea pe cap, mai apăreţi şi dumneavoastră cu reproşuri şi mici răutăţi pe care le vor transforma într-un dezastru. Puteţi face mult rău prin gesturi sau cuvinte, tocmai de aceea trebuie să fiţi extrem de prudent în declaraţii şi afirmaţii.

Fecioară

Nimic interesant în program astăzi, ca atare puteţi profita de o zi liberă pentru a lenevi în voie pe lângă casă. Ori sunteţi foarte obosit şi nu găsiţi în dumneavoastră forţa de a face nimic care să vă solicite fizic, ori sunteţi foarte plictisit şi nu găsiţi nimic deosebit de făcut, deci ziua pare a fi complet pierdută pe lucruri banale, mărunte, neimportante pentru o fire creativă ca dumneavoastră.

Balanţă


Aveţi grijă la tonul pe care îl folosiţi azi în discuţiile dumneavoastră, poate mai ales cele care gravitează în jurul principiilor în care credeţi sau al unor informaţii contradictorii. Sunteţi cam nervos şi aţi putea spune lucruri prea agresive, pe care mai târziu nu veţi şti cum să le reparaţi. O vorbă aruncată în vânt la nervi sau o critică mult prea dură ar putea cauza cuiva o mare suferinţă.

Scorpion

Nu vă simţiţi bine în societate astăzi, de parcă aţi nimeri într-un mediu agitat, în care planează tensiunea şi ostilitatea. Disputele pot fi aprige pe unde treceţi, fără a avea, de fapt, vreo contribuţie la nervii descătuşaţi de ceilalţi, ca atare cel mai bine ar fi să nu vă băgaţi, să evitaţi locurile în care simţiţi că nu e în regulă ceva, altfel sunteţi prins la mijloc în războiul unor oameni care au ceva de împărţit, dar care nu au nicio legătură cu dumneavoastră.

Săgetător

Nu vă grăbiţi să treceţi repede peste un nivel foarte bun la care aţi ajuns prin eforturi susţinute. Deja vreţi să treceţi la etapa următoare, fără să savuraţi succesul actual. Ceilalţi vor şti să extragă din acest moment tot ce e mai bun cât mai mult timp posibil, dar dumneavoastră vă folosiţi de acest nivel doar pentru a vă propulsa spre scopurile următoare.

Capricorn

De dragul prietenilor faceţi de multe ori concesii şi la fel sunteţi nevoit să faceţi şi azi dacă nu vreţi să-l pierdeţi pe cel de lângă dumneavoastră. Deşi aveţi şi orgoliul dumneavoastră şi nu suportaţi să fie călcat în picioare, sunteţi totuşi nevoit să lăsaţi garda jos azi şi să-l lăsaţi pe celălalt să învingă. Nu e nicio competiţie între voi, dar ajungeţi într-un punct în care nimeni nu vrea să cedeze şi să-i dea celuilalt dreptate, ca atare, vreţi, nu vreţi, fiţi cel care renunţă la mândrie.

Vărsător

Ce zi superbă la orizont! Numai cu evenimente frumoase, cu veşti bune şi momente pline de romantism! Dacă veţi dedica această zi în totalitate iubirii, aţi fi cel mai fericit, pentru că vă încărcaţi bateriile de energie şi inima de sentimente puternice, de trăiri deosebite de care nu aveţi parte oricând! Bucuraţi-vă de fiecare moment oferit de cei care vă iubesc sincer şi fiţi alături de ei cu toată fiinţa!

Peşti

Un prieten bun ştie când aveţi nevoie de ajutor şi va interveni în favoarea dumneavoastră chiar şi fără a-i cere sprijinul. Azi puteţi descoperi cine ţine la dumneavoastră cu adevărat, pentru că veţi primi sfaturi bine documentate şi argumentate de la un om inteligent, care chiar vă vrea binele. Trebuie să ţineţi cont de părerile acestuia şi eventual să-i cereţi şi mai multe informaţii suplimentare.Comenteaza acum

Alte stiri

16 aprilie 2019

Gorj: Tineri, reţinuţi după ce s-au bătut într-un bar

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu şi comuna Licurici, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice au fost reţinuţi aseară de poliţiştii gorjeni. Suspecţii, în noaptea ...

Sumarul ediției de marţi, 13 februarie 2018

Actualitate

» Datoria externă creşte
» Funcţionarii publici dau în judecată guvernul pe Legea salarizării şi transferul contribuţiilor
» Număr foarte mare de maşini înmatriculate în ianuarie
» Ministrul apărării naționale, la Reuniunea miniștrilor apărării din țările membre ale NATO
» 13 februarie, Ziua mondială a radioului
» Ministrul Transporturilor pregăteşte un comitet interministerial care să gestioneze problemele investiţiilor în infrastructura strategică
» Poliţia investighează prezenţa unui pachet găsit în interiorul Parlamentului britanic
» Ministrul Educaţiei, Valentin Popa, are în vedere modificarea procedurilor, media claselor V-VIII ar putea fi înlocuită de media tezelor la materiile de bază
» Militarii, obligaţi din nou să poarte uniformă în drum spre serviciu
» Deputaţii jurişti au respins proiectul de lege pentru alegerea primarilor în două tururi şi iniţiativa care interzice condamnaţilor să candideze la parlamentare
» 25% dintre românii aflaţi într-o relaţie s-au mutat cu părinţii din cauza situaţiei financiare
» CCR: Dispoziţii din modificări aduse Legii 317/2004 privind organizarea CSM, neconstituţionale
» Patru noi decese din cauza gripei
» ANI: Medicul Mihai Lucan, în conflict de interese
» Funcţionarii publici dau în judecată Guvernul pe Legea salarizării şi transferul contribuţiilor

Local

» Mărțișoare pentru o tabără la Herculane
» Cod galben de ninsori în judeţele Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea

Dolj

» Locatari terorizaţi de pisicile unei vecine
» A căzut cu mașina de pe podul din Malu Mare
» Caragiale, pe scena Teatrului Național Craiova
» Craiovenii vor plăti vacanțele Salubrității
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Craiova: Concert de virtuozitate Paganini/Saint-Saëns, la Filarmonica Oltenia
» Craiova: Premiera spectacolului FÊTE va fi reprogramată
» Craiova: Expoziția “Mereu actuală… dragostea!”, la Biblioteca “Aman”

Gorj

» ICR organizează la Târgu Jiu Colocviile „Brâncuşi”
» „DONEAZĂ SÂNGE! De Valentine`s Day, un cadou din inimă!“
» Deficienţe la aplicarea programului „Lapte şi corn“ în şcoli
» Compania Naţională de Investiţii a amânat recepția Sălii Sporturilor din Târgu Jiu
» Director de liceu, anchetat penal
» Direcţia de Sănătate Publică a amendat două spitale din judeţ pentru mizerie
» Restricţii de vizitare în secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă
» Constantin Mitroi, numit manager la Serviciul de Ambulanţă
» Gorj: 24 de utilaje de deszăpezire acţionează pe drumurile naţionale 
» Sindicaliştii din Complexul Energetic Oltenia, prezenţi la Parlament
» Gorj: Tânăr încarcerat după ce a fost condamnat definitiv la închisoare

Olt

» Olt: Studenţi ai Academiei de Poliţie ”A.I. Cuza” în stagiu de practică la Jandarmerie

Mehedinţi

» Mehedinţi: Transport ilegal de peşte depistat de poliţiştii rutieri

Vâlcea

» Furturi de curent electric depistate la Râmnicu Vâlcea

Sport

» Alex Mitriță: Pot mai mult decât am arătat!
» Simona Halep, pregătită să o învingă pe Ekaterina Makarova
» Duel de foc! SCM înfruntă o forță a Rusiei, Lada Togliatti
» Tenis (f): România va înfrunta Elveția în barajul pentru Grupa Mondială I din Fed Cup

Bani & Afaceri

» Cum deschizi cont la bancă fără să plătești comisioane

Sanatate

» Noi decese din cauza gripei
» Patru paşi pentru a-ţi detoxifia ficatul

Educatie

» Buget de austeritate la Universitate

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei
» Program Colours Cinema Craiova pentru perioada 16-22 februarie

Top