9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă rupeţi de restul lumii, nu faceţi opinie separată, pentru că sunteţi parte dintr-un întreg. Trebuie să vă raportaţi permanent la cei din jur, pentru că nu sunteţi nici exclus, aşa cum vi se pare, dar nici mai special. Azi veţi înţelege altfel apartenenţa dumneavoastră la acest cadru mai larg de persoane, pentru că descoperiţi că sunteţi ca oricine altcineva, gândiţi ca ei, reacţionaţi ca ei.

Taur
Este o zi extrem de oscilantă, pentru că treceţi de la plus la minus şi de la bucurie la tristeţe de la o oră la alta. Cu alte cuvinte, aveţi parte de ambele feţe ale moenedei într-o singură zi, tocmai de aceea numai de dumneavoastră depinde cum ţineţi sub control aceste trăiri, ca să nu lăsaţi pe nici una să vă copleşească.

Gemeni
Călătoria pe care o faceţi acum – că e una la propriu sau la figurat – are efecte puternice asupra dumneavoastră, pentru că vă întoarceţi acasă cu alt tonus. Mai bun, mai încrezător, mai optimist, semn că pe parcursul acestui drum veţi descoperi aspecte care vă dau acum alt chef de acţiune. Întâlniţi oameni care vă stimulează să faceţi lucruri noi, treceţi prin locuri care vă încarcă de o energie pozitivă, aflaţi informaţii care deschid noi perspective asupra viitorului.

Rac
Aţi prefera ca lumea să nu vă caute azi, să nu vă treacă nimeni pragul şi să vă lase în pace pentru că tot ce vă doriţi e puţină linişte şi detaşare de toate. Acceptaţi anonimatul cu dragă inimă, pentru că numai aşa veţi scăpa de musafiri nepoftiţi şi de telefoane la ore nepotrivite. Popularitatea şi amabilitatea nu sunt întotdeauna un avantaj pentru dumneavoastră, pentru că aşa vă pricopsiţi mereu cu un anturaj care vă înconjoară, dar să nu credeţi că o faceți dezinteresat, doar pentru că sunteţi simpatic…

Leu
Sunteţi un pic mai diferit decât restul lumii, daţi dovadă de o originalitate de multe ori greu de înţeles, poate pentru că sunteţi un excentric, un avangardist, un rebel în multe privinţe, dar veţi vedea că, aşa ciudat cum sunteţi, multă lume depinde de deciziile dumneavoastră. Unii s-au săturat de rutină, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile şi vă privesc azi că pe eroul lor salvator.

Fecioară
Tot elanul dumnevoastră este ţinut în frâu de o serie de condiţii defavorabile acţiunii pe care doriţi să o porniţi. Deşi deţineţi toate resursele necesare pentru a evolua repede spre succesul visat, nu depinde numai de dumneavoastră să începeţi acum acest proiect, tocmai de aceea simţiţi că vă trage ceva mereu înapoi.

Balanţă
Atmosfera este veselă în jur, pentru că există un motiv de sărbătorit, dar nu vă puteţi integra. Sunteţi cu gândul la cu totul alte probleme, deşi nu ar merita să le acordaţi atâta atenţie. Ceilalţi vă invită să vă alăturaţi veseliei colective, dar faceţi opinie separată, pentru că dumneavoastră consideraţi că nu e momentul să vă distraţi când aveţi atâtea pe cap.

Scorpion
Vă simţiţi blocat într-un punct periculos, care poate denatura în ceva şi mai rău, dar noroc că aveţi alături de dumneavoastră un grup de suport care nu vă lasă la greu. Nu vă zbateți de unul singur în acest marasm, acceptaţi ajutor de la alţii, pentru că sfaturile cele mai bune au de unde veni. Prietenul la nevoie se cunoaşte şi un astfel de prieten va interveni în favoarea dumneavoastră în cel mai neplăcut moment al zilei.

Săgetător
Nu vă aşteptaţi ca toată lumea să fie de acord cu dumneavoastră, deoarece ideile pe care le exprimaţi azi nu sunt uşor de acceptat, nici la îndemâna oricui. Poate sunteţi ceva mai original în exprimare, poate prea modern pentru cei care vă ascultă şi nu pot înţelege clar ce spuneţi, dar se pare că sunteţi un vizionar care spune azi lucruri care vor fi obişnuite peste un an.

Capricorn
Dacă vă simţiţi cu musca pe căciulă cu ceva, dacă ştiţi că nu aveţi cu ce vă lăuda în acest moment, mai bine aţi sta cuminte în umbră o perioadă. Nu trebuie să remarce şi alţii că nu aţi făcut totul ireproşabil, că v-aţi mai abătut de la reguli, că aţi mai încălcat unele legi, că aţi ocolit căile morale şi corecte, deci tăcerea se va dovedi a fi cel mai bun remediu ca să treceţi peste asta. Anonimatul e de preferat, dar în tot acest timp, dacă tot ştiţi că aţi comis o eroare, faceţi tot posibilul s-o reparaţi, pentru că, mai devreme sau mai târziu, tot va ieşi la lumină.

Vărsător
Sunteți destul de solicitat la serviciu, dar şi acasă, cei dragi aşteaptă mult de la dumneavoastră. O întrunire cu şefii sau un dialog cu un reprezentat oficial vă poate pune pe gânduri vizavi de poziţia pe care o aveți în cadrul locului de muncă. Dacă vi se vor încredinţa sarcini de lucru noi, fiți prudent şi analizați-le pe îndelete.

Peşti
Faceţi o cunoştinţă nouă şi aveţi convingerea că din acest moment începe o frumoasă prietenie. Aveţi multe de povestit, multe puncte în comun şi conversaţia merge extrem de uşor, încât puteţi spune că aţi găsit în sfârşit un om cu care vă simţiţi pe aceeaşi lungime de undă. Nu simţiţi nici un efort în discuţii, ci totul vine de la sine. Dacă mai sunt şi unele sentimente la mijloc, cu atât sunteţi mai norocos, pentru că da, există şi o astfel de şansă: de a vă îndrăgosti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS