Acasă Magazin O nouă politică de protejare a poliţistelor

O nouă politică de protejare a poliţistelor

On Thursday 19th November 2009 over 31cm of rain fell in 24 hours on the Cumbrian mountains, the single largest rainfall total in the British Isles since records began. It caused unprecedented flooding, with Cockermouth being particularly badly hit after both the Cocker and Derwent burst their banks. The main street was 5 feet underwater and millions worth of damage was caused. This shot shows a police woman guarding Cockermouths Main Street after most of the floodwater had receeded.

Poliția din Nottinghamshire, Marea Britanie, va înfiinţa „camere de plâns” pentru ofițerii de sex feminin și personalul care trece prin menopauză, care vor avea chiar şi acces la duşuri, potrivit metro.co.uk. În aceste camere, ele pot regla temperatura după bunul lor plac pentru a-şi reveni, a se relaxa, pentru a avea o bună stare, pentru a evita schimbările de stare emoţională şi pentru a învăţa să se descurce şi cu inerentele dificultăţi fiziologice. De asemenea, femeilor poliţiste din acest comitat li se va propune să dea teste individuale de evaluare a condiţiei fizice şi nu în cadrul unor grupe pentru a nu le mai traumatiza psihic.
Această măsură a fost luată după ce fostul contabil Sue Fish, care s-a pensionat anul trecut, a descoperit că femeile părăsesc poliţia după intră la menopauză. Ea a spus: „A fost doar o pierdere a unor persoane dedicate. Ceea ce fac acum este un lucru corect”. Măsura a fost luat la începutul acestei luni după ce detectivul Constable Keeley Mansell a scris „Ghid al Managerului Menopauzei”.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version