14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Sunteţi plin de energie și dornic de a schimba multe în viață. Sunt momente favorabile în acest sens, dar fiţi prudent. Există riscul să vă avântați în direcții greșite. Sfătuiţi-vă cu cei dragi, pentru că ei pot fi ceva mai obiectivi decât dumneavoastră de-a lungul acestei săptămâni. A doua parte a perioadei analizate evidențiază cheltuieli cotidiene.

Taur
În primele zile ale săptămânii aveţi nevoie de odihnă. Dialogul interior, analiza sinceră a situațiilor și relațiilor în care sunteţi implicat sunt foarte necesare acum, deoarece trebuie să schimbaţi ceva. Chiar dacă vă este dificil să faceţi schimbări de orice fel, depuneţi eforturi serioase și concentraţi-vă numai pe ceea ce aveţi realmente nevoie în această perioadă.

Gemeni
Zile interesante în relațiile cu prietenii. Informațiile aflate vă vor ajuta atât la serviciu, cât și în planul sănătății. Totuși, nu se recomandă să urmaţi orbește sfaturile altora. Sunt zile bune și pentru a sta de vorbă mai mult cu dumneavoastră înşivă și a vedea clar în ce fel de situații și relații vă aflaţi. Sunt șanse deosebite de a schimba anumite chestiuni personale sau profesionale.

Rac
Săptămâna începe cu multă forfotă în plan socio-profesional, fiind posibile reuniuni importante la serviciu, decizii majore în ceea ce privește activitatea profesională, asumarea unor responsabilități noi și pe termen lung. Totuși, această efervescență vă poate copleși și obosi în același timp.

Leu
Zile potrivite pentru studiu, discuții elevate, informare pentru activități culturale și spirituale. Citiţi, învăţaţi, dialogaţi cu oameni de bună calitate și erudiți, trasaţi planuri de îmbunătățire a bagajului educațional, dar și pentru a călători peste mări și țări. Sunt momente bune pentru a vă rafina sufletul și a vă bucura de relații înfloritoare. Călătoriile reprezintă o temă importantă acum.

Fecioară
Se conturează cheltuieli comune cu alții, dar și rezolvarea unor datorii vechi. Pot apărea însă şi cheltuieli pentru cineva din anturajul apropiat sau pentru studii și călătorii. Fiţi prudent și nu vă hazardaţi în investiții pentru alții. Activitățile culturale și dialogurile erudite cu oameni deosebiți vă pot ajuta să vă relaxaţi.

Balanţă
Situații inedite în relațiile parteneriale! Sunt posibile discuții aprinse și activități comune de anvergură cu partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Tema principală a disputelor parteneriale este legată de banii obținuți și cheltuiți împreună. Atât nevoile, scopurile dumneavoastră, cât și nevoile, scopurile partenerilor s-au schimbat foarte mult, iar acum totul se discută deschis, fără menajamente.

Scorpion
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu. Selectaţi-vă prioritățile, dozați-vă eforturile și, la nevoie, apelaţi la sprijinul colegilor. Sunt posibile neplăceri colegiale de la banii și favorurile obținute de la locul de muncă. Se recomandă prudență, toleranță și răbdare în toate tipurile de relații.

Săgetător
Este multă forfotă în relațiile sentimentale în prima parte a săptămânii. Aveţi acțiuni de anvergură împreună cu persoana iubită sau copiii. Fiţi prudent și înțelegător cu cei dragi, chiar dacă pe alocuri vă displac ideile sau planurile lor de viață. Atmosfera este tensionată în plan sentimental, astfel că de la banalități se poate ajunge la conflicte pe termen lung.

Capricorn
Situații de excepție în segmentul relațiilor familiale și în cel domestic. Discuții aprinse cu membrii familiei, activități domestice de anvergură, răsturnări de situație dificil de anticipat. Fiţi prudent, tolerant, înțelegător cu ceilalți și evitaţi escaladarea conflictelor. Trasaţi planuri domestice pe termen lung. La mijlocul săptămânii se vor anima relațiile sentimentale.

Vărsător
Se conturează întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte și activități intelectuale de anvergură. De reținut persoanele pe care le întâlniţi în aceste zile și ceea ce discutați cu ele. Orice informație aflată este utilă pe termen lung, chiar dacă la prima vedere pare neinteresantă sau de neînțeles. Prudență în toate, pentru că pot apărea conflicte pe termen lung.

Peşti
Chestiunile financiare vă deschid săptămâna. Este vorba despre veniturile pe care le obțineţi din munca desfășurată la un loc de muncă și de cheltuielile cotidiene. Puteți primi sume importante de bani drept recompensă pentru eforturile depuse în plan profesional. Dar în același timp vor interveni și cheltuieli majore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS