Acasă Magazin Actorul american Mark Salling, găsit mort

Actorul american Mark Salling, găsit mort

Actorul american Mark Salling, cunoscut pentru rolul său din serialul Glee, a fost găsit mort în apropierea locuinţei sale din Los Angeles, relatează BBC. Sinuciderea este principala ipoteză a anchetatorilor în acest caz.
În vârstă de 35 de ani, Mark Salling urma să ispăşească între patru și șapte ani închisoare, pledând vinovat într-un proces de pornografie infantilă şi abuz sexual asupra unor minori. Instanţa urma să comunice sentinţa pe 7 martie. Mark Salling a interpretat rolul fotbalistul Noah “Puck” Puckerman între 2009 şi 2015.

Mark Salling s-a născut în Dallas, Texas, pe 17 august 1982 și a fost crescut într-o „casă de creștini”. A absolvit liceul în 2001, după care a dat lecţii de chitară pentru a-şi câştiga existenţa la Colegiul de Muzică al Academiei din Los Angeles. După roluri în filmele pentru copii, Salling a fost distribuit în serialul TV Glee în 2008, jucând rolul starului de fotbal american Noah „Puck” Puckerman. În urma celor șase sezoane, Salling a fost nominalizat pentru premiul Teen Choice. Ca muzician a lansat două albume, Smoke Signals în 2008 și Pipe Dreams în 2010.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version