16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul american Mark Salling, găsit mort

Actorul american Mark Salling, găsit mort

Actorul american Mark Salling, cunoscut pentru rolul său din serialul Glee, a fost găsit mort în apropierea locuinţei sale din Los Angeles, relatează BBC. Sinuciderea este principala ipoteză a anchetatorilor în acest caz.
În vârstă de 35 de ani, Mark Salling urma să ispăşească între patru și șapte ani închisoare, pledând vinovat într-un proces de pornografie infantilă şi abuz sexual asupra unor minori. Instanţa urma să comunice sentinţa pe 7 martie. Mark Salling a interpretat rolul fotbalistul Noah “Puck” Puckerman între 2009 şi 2015.

Mark Salling s-a născut în Dallas, Texas, pe 17 august 1982 și a fost crescut într-o „casă de creștini”. A absolvit liceul în 2001, după care a dat lecţii de chitară pentru a-şi câştiga existenţa la Colegiul de Muzică al Academiei din Los Angeles. După roluri în filmele pentru copii, Salling a fost distribuit în serialul TV Glee în 2008, jucând rolul starului de fotbal american Noah „Puck” Puckerman. În urma celor șase sezoane, Salling a fost nominalizat pentru premiul Teen Choice. Ca muzician a lansat două albume, Smoke Signals în 2008 și Pipe Dreams în 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS