17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Cineva vă stimulează să vă implicaţi într-o activitate nouă, care merită atenţie, numai că interesul dumneavoastră s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândiţi-vă înainte de a investi timp şi energie în această direcţie, ca să nu fie doar un foc de paie. Totuşi, la cheful de noutate care vă cuprinde azi nu puteţi sta degeaba, ci sigur vă apucaţi de o activitate nouă, dinamică, palpitantă.

Taur
Nu vă puteţi exprima în mediul în care vă aflaţi, de parcă există cineva acolo care vă taie elanul, care vă pune pumnul în gură şi nu vă lasă să spuneţi ce gândiţi. E o cenzură greu de suportat, de aceea nici nu veţi da randament în asemenea condiţii, deoarece aveţi senzaţia că sunteţi redus la tăcere de oameni mai agresivi din fire, autoritari şi severi, poate şi fără să aibă acest drept.

Gemeni
Sunteţi nesigur pe unele aspecte şi se vede că mergeţi ca pe o gheaţă subţire, prudent, temător şi pesimist deopotrivă. Nu prea aveţi motive de bucurie sau de optimism, de parcă s-au adunat în jur numai oameni care vă prezintă viitorul în cele mai sumbre lumini, care vă opresc din elan când aveţi mai multă energie sau care vă influenţeaza în mod negativ.

Rac
Banii sunt cea mai mare preocupare a dumneavoastră pentru că urmează o serie de plăţi majore şi încercaţi să vă administraţi resursele cu prudenţă şi înţelepciune. Va veni scadenţa şi nu e de neglijat, tocmai de aceea faceţi tot posibilul să aşezaţi banii pe căprării, ca să fiţi sigur că nu rămâne nimic neachitat.

Leu
Nu vă ies toate planurile aşa cum aţi dorit, ci vă treziţi cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce aţi planificat pentru azi, ca atare nu vă bucuraţi încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi vă strică buna dispoziţie. Poate sănătatea e cea care vă pregăteşte marea bombă sau vremea vă obligă să renunţaţi la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Fecioară
Sunteţi la începutul unei acţiuni noi, interesante, şi entuziasmul este la maxim la început de drum. Păstraţi acest tonus cât mai mult timp, pentru că din energia pozitivă se pot naşte rezultate demne de toată lauda. Puteţi ajunge repede la ceea ce v-aţi propus, dacă vă încărcaţi de această fantastică energie care vă împinge practic de la spate, deci transformaţi această experienţă într-o şansă de a demonstra cât de puternic, cât de motivat, cât de hotărât sunteţi.

Balanţă
Nu vă aşteptaţi ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judecaţi unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Aveţi o anumită viziune asupra evenimentelor, ori cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul dumneavoastră de a aprecia situaţia, deci vă puteţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate. Continuaţi să vă susţineţi punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că înţelegeţi situaţia cel mai corect.

Scorpion
Unii nu-şi dau seama că aveţi ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile dumneavoastră, ceea ce vă va răni şi mai mult. Încercaţi să vă molipsiţi un pic de la cei din jur, care încearcă să vă distragă astfel atenţia de la grijile dumneavoastră actuale. Puţină veselie nu vă strică, deci cel mai bine ar fi să faceţi ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să vă împovăraţi mintea şi sufletul cu atâtea probleme.

Săgetător
Sunteţi mulţumit de spaţiul în care evoluaţi, fie că e vorba de propria locuinţă, fie că e vorba de locul de muncă, de spaţiul unde vă duceţi în fiecare dimineaţă. Se resimte o atmosferă pozitivă în jur, ceea ce vă ajută să lucraţi cu pasiune, cu plăcere, cu spor, şi dacă mai atrageţi alături şi alte persoane cu acelaşi chef de muncă şi cu aceleaşi interese, succesul este din ce în ce mai aproape.

Capricorn
Conflictele dintre generaţii sunt inevitabile, dar trebuie să vă asumaţi cu responsabilitate vârsta pe care o aveţi, fie că sunteţi printre cei necopţi sau printre cei deja învechiţi, din punctul de vedere al celor aflaţi în zona diametral opusă vârstei pe care o aveţi. Trebuie să fiţi mândru de anii pe care îi purtaţi. A fi prea tânăr poate fi un dezavantaj în unele situaţii, tot aşa cum a fi prea bătrân e pentru unii un handicap, dar găsiţi-vă spaţiul şi tonul potrivit pentru ca vârsta să devină un atu!

Vărsător
Nu vă ţineţi cu dinţii de o stare de lucruri doar pentru că v-aţi obişnuit cu ea. Nu vă fie frică de schimbare şi, mai ales, e bine să acceptaţi ideea că lucrurile se mai modifică în timp. Vă schimbaţi şi oamenii din jur se schimbă, ca atare, dacă aţi pornit pe un drum cu anumite principii foarte bine bătute în cuie, nu înseamnă că trebuie să respingeţi alte direcţii.

Peşti
Emoţiile dau în clocot, dar e greu de spus ce simţiţi. E o combinaţie între nerăbdare şi reţinere, între atracţie şi fuga de ceea ce urmează să se întâmple, încât multă lume vă consideră că sunteţi capricios şi schimbător de la o oră la alta. Sunteţi o fire emotivă, aşa e, treceţi totul prin prisma inimii şi vă comportaţi aşa cum vă transmite sufletul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS