17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă aşteptaţi ca relaţia dintre sexe opuse să se desfăşoare paşnic şi armonios, pentru că oricum aţi privi lucrurile, bărbatul şi femeia nu pot fi la fel. Dacă celălalt ridică tonul, încercaţi să aplanaţi conflictul înainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie să cedeze, deci fiţi balanţa care menţine echilibrul între energiile descătuşate. Puteţi fi cheia armoniei depline între partea masculină şi cea feminină aflată azi în conflict, deci acceptaţi faptul că celălalt e nervos.

Taur
Visaţi la clipa în care lumea vă va da dreptate şi va recunoaşte că a greşit în etichetele pe care vi le-a pus fără să le meritaţi. Aveţi răbdare, convins că adevărul va ieşi la iveală într-o zi şi nu e decât o chestiune de timp până acolo. Între timp nu staţi pasiv, aşteptând din cer o minune, ci căutaţi argumente, dovezi, documente eventual care să vă susţină poziţia.

Gemeni
Nu vă comparaţi cu ceilalți pentru că aveţi sigur un as în mânecă de care veţi şti să profitaţi la momentul oportun. Vă aflaţi într-un anturaj în care toţi au ceva specific lor, ceva ce îi evidenţiază şi îi recomandă, şi la fel e şi în cazul dumneavoastră! Aveţi tendinţa de a vă uita la faptele celor din jur şi, prin comparaţie, să-i vedeţi pe ei net superiori, ceea ce nu e deloc adevărat.

Rac
Nu a mai rămas nimic dintr-o stare de lucruri care a contat enorm pentru dumneavoastră, iar acest gol rămas în urmă vă debusolează. Încă nu vă puteţi elibera de ceea ce aţi avut, iar acum, că nu mai e nimic, nu ştiţi de ce să vă agăţaţi. Încercaţi să nu rămâneţi cramponat sau obsedat de acea stare de lucruri, de amintiri din trecut, de o fostă relaţie care nu mai există, de vremuri bune care s-au scurs demult.

Leu
Primiţi o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acordaţi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care vă apropie mai mult de acel moment şi se vede că staţi ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece vă legaţi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care veţi ajunge curând. Ba chiar aţi dori să săriţi deja peste unele etape ca să vedeţi deja acel punct atins.

Fecioară
A amâna la nesfârşit să duceţi la capăt o acţiune nu e în avantajul dumneavoastră. Lucrurile mergeau bine, se acumulau noi şi noi informaţii utile în acest sens, dar mai aveţi unele reţineri şi nu aveţi curaj să continuaţi. Aveţi impresia că nu e bine ceea ce se clădeşte sub ochii dumneavoastră, şi dintr-o nevoie imensă de perfecţiune, preferaţi să mai munciţi, să mai reparaţi câte ceva pe ici, pe colo, pe parcurs.

Balanţă
Priviţi înapoi cu iubire, fără pic de mânie sau regret, pentru că tot ce aţi trăit înainte face parte din experienţa de viaţă. Nu contează că aţi trecut şi prin momente dificile sau că duceţi după dumneavoastră amintiri urâte, ci priviţi trecutul cu recunoştinţă pentru tot ce aţi acumulat până aici. Dacă nu aţi fi avut şi astfel de momente, mai puţin plăcute, cum aţi fi învăţat tot ceea ce ştiţi în acest moment?

Scorpion
Vă aflaţi într-un punct greu al unui proiect profesional, dar nu trebuie să scădeţi ritmul, ci să trageţi tare, mai departe, pentru că de efortul depus acum depinde impresia pe care o lăsaţi celor din jur. Nu trebuie să spuneţi nu la nici o provocare, să nu vă eschivaţi de sarcini, să nu pasaţi altora, ci să vă asumaţi totul cu responsabilitate. Fiţi sigur că tot acest efort merită şi contează la final, când veţi culege roadele muncii.

Săgetător
Sunteţi prins la mijloc într-o situaţie în care vă simţiţi clar defavorizat şi sunteţi gata să abandonaţi lupta, înfrânt de minciuni şi gesturi incorecte. Nu vă lăsaţi doborât: ceva în adâncul sufletului dumneavoastră vă spune că nu aveţi nici o vină, că nu aţi cauzat acel dezechilibru pentru care sunteţi criticat sau acuzat, dar trebuie să vă adunaţi forţele şi să demonstraţi care e realitatea.

Capricorn
Investiţi multă pasiune în confortul locuinţei dumneavoastră, pentru că aici vă simţiţi cel mai bine. Orice gest dedicat înfrumuseţării spaţiului în care vă aflaţi, orice acţiune prin care măriţi confortul zonei dumneavoastră de lucru va avea efecte excelente şi asupra tonusului general. Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit şi luminos va genera exact atmosfera de care aveţi nevoie pentru a face totul cu succes.

Vărsător
Vă faceţi serioase procese de conştiinţă pentru că vă aflaţi într-un punct în care nu aveţi voie să faceţi greşeli, nici să vă jucaţi, nici să vă abateţi de la reguli. Vi se cere concentrare şi atenţie, probabil având în faţă documente importante, cifre sau alte detalii foarte riguroase pe care trebuie să le respectaţi întocmai. Acum puteţi arăta cât de serios v-aţi făcut temele şi cât de atent le-aţi rezolvat pe toate înainte, deoarece sunteţi într-un moment în care se văd rezultatele muncii depuse până acum.

Peşti
Ţineţi în adâncul sufletului o mare suferinţă, o dezamăgire pe care nu aţi reuşit până acum s-o alungaţi, dar fiţi atent azi la semnalele care vin spre dumneavoastră. Poate fi exact leacul de care aveaţi nevoie pentru a repara problema, pentru a vă elibera de acel stres, pentru a vă recăpăta liniştea şi buna dispoziţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS