Horoscop

Autori


Berbec

Aţi stat mult timp ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment de care depinde liniştea dumneavoastră sufletească. Iată-l că se apropie, îl vedeţi tot mai bine conturat la orizont, dar emoţia creşte şi mai tare când vedeţi cât de puţin mai aveţi până la împlinirea acelui vis. Nu vă culcaţi, totuşi, pe laurii victoriei, chiar dacă e doar o chestiune de zile până ce totul va deveni realitate, ci continuaţi să luptaţi pentru visul cel mare.

Taur

Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru că se apropie un eveniment pe care nu ştiţi foarte clar cum îl veţi gestiona. Deşi deţineţi toate resursele, calităţile, cunoştinţele pentru a-i face faţă cu brio, totuşi există undeva un ghimpe înfipt în inimă ce nu vă lasă să gândiţi totul pozitiv. Vă temeţi, vă frământaţi, vă puneţi tot felul de întrebări cu tentă pesimistă!

Gemeni

Aşteptaţi o aprobare sau un document oficial care să vă asigure evoluţia spre etapele viitoare. Fără acea semnătură, nu puteţi trece mai departe, ci depindeţi de ea, altfel riscaţi să mergeţi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva. Faceţi tot posibilul să obţineţi acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca să nu investiţi inutil bani, energie şi timp într-o direcţie care nu este susţinută de legi clare.

Rac

Ziua este incitantă şi vă oferă tot felul de provocări. Sunteţi cuprins de un elan nou, care nu vă reprezintă de obicei. Ori tocmai vi s-au aprins călcâiele după cineva şi vreţi ca relaţia voastră să evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinţă fantastică de a începe un drum nou, pe care înainte nu aveaţi curaj să porniţi.

Leu

Parcă aţi fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut, de care vă simţiţi încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă, care nu ştiţi clar ce aduce, tocmai de aceea staţi în cumpănă: către care să vă îndreptaţi atenţia? Nu aţi dori să renunţaţi la ceea ce vă leagă de trecut, dar vă atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergeţi mai departe, orice ar fi.

Fecioară

Iubirea e ca un joc adolescentin care vă face să vă simţiţi bine, eliberat de orice griji şi inhibiţii. Un vis dulce se naşte în cuplul vostru şi vă apropie şi mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie să profitaţi de orice ocazie de a cunoaşte oameni şi de a socializa.

Balanţă


Sunteţi în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni şi colegi, care au numai cuvinte de laudă la adresa dumneavoastră. Aţi reuşit să atingeţi un scop de care sunteţi mândru şi simţiţi nevoia să vă împărtăşiţi bucuria alături de cei care ţin cu adevărat la dumneavoastră. Se adună multă lume în jur la succes şi sunteţi măgulit de toată atenţia aceasta! Dacă apare şi motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru dumneavoastră, deoarece la asemenea succes se aude şi veste de distracţie.

Scorpion

Din discuţii se nasc cele mai bune soluţii, de aceea merită să vorbiţi despre problemele care vă preocupă cu cât mai multe persoane, pentru că ideile diverse stau la baza unei victorii de toată frumuseţea. Norocul zilei e diversitatea oamenilor, deci nu căutaţi compania celor care vă seamănă, ci a celor cât mai diferiţi de dumneavoastră.

Săgetător

Toate vă merg de minune datorită oamenilor cu care faceţi azi echipă. Găsiţi de fiecare dată partenerii potriviți, care vă seamănă sau au aceleaşi interese ca şi dumneavoastră, şi cât timp vâsliţi împreună în acelaşi sens nu aveţi motive de nemulţumire. Pentru a avea o zi de succes în ceea ce vă propuneţi trebuie să vă găsiţi mai întâi colaboratorii de nădejde, iar azi aveţi toate şansele să atrageţi alături exact oamenii perfect compatibili stilului dumneavoastră de a fi, dar şi scopurilor propuse.

Capricorn

Cine este cu adevărat alături de dumneavoastră dacă nu cei dragi din familie? Ajunge să le cereţi ajutorul şi ei vor fi acolo lângă dumneavoastră oricând, necondiţionat şi cu inima deschisă. Veştile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire şi simţiţi nevoia să le transmiteţi mai departe altora. Există un schimb excelent de emoţii, de sentimente, de sprijin între voi, ceea ce leagă şi mai mult relația.

Vărsător

Aveţi nevoie de cineva care să vă stea alături, care să nu vă judece şi să vă arate o imensă înţelegere într-un moment în care suportul moral contează foarte mult. Există o astfel de persoană aproape, care va şti să vă asculte cu răbdare şi să vă ofere cel mai eficient sfat.

Peşti

Nu vă lăsaţi păcălit de imaginea matură şi sobră a persoanei cu care discutaţi azi chestiuni arzătoare. În spatele acestei măşti se poate afla un duşman care poate interveni negativ în planurile dumneavoastră. Nu toţi cei care vă inspiră încredere la prima vedere sunt cu adevărat demni de respect, deci trebuie să-l cunoaşteţi mai bine pe cel din faţă pentru a-i afla adevăratul caracter.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 15 ianuarie 2018

Actualitate

» Premierul Mihai Tudose a confirmat demisia din fruntea Executivului
» Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, a murit la vârsta de 46 de ani
» Risc mare de producere a avalanşelor în Munţii Făgăraş şi Bucegi
» Craiova: Vernisaj #InstaPuppets, la Teatrul “Colibri”
» Carmen Dan a vorbit despre demisie, înainte de şedinţa crucială a PSD
» Importurile de gaze au scăzut cu 18,2% în primele 11 luni din 2017
» Liviu Dragnea, întrebat cum va vota în şedinţa CEx: Ca de obicei, cu partidul
» Iohannis a sesizat la CCR modificările aduse modului de numire a conducerii ANCOM
» Ninsori, lapoviţă, ploi şi vânt puternic în întreaga ţară
» Atenţionare de călătorie în Franța din cauza unei epidemii de gripă
» Atenţionare de călătorie în Bulgaria – cod galben de ninsori în 15 regiuni
» CNAIR anunţă că în zilele de 14 şi 15 ianuarie a intervenit cu 545 de utilaje şi peste 2400 de tone de material antiderapant
» Vremea se încălzeşte de mâine

Local

» Examenele pentru permisul de conducere, suspendate până pe 31 ianuarie
» Accident mortal pe Valea Oltului
» Situaţia depozitului de la Măldăreşti, în discuţie la Prefectura Vâlcea
» Absolvenţii care îşi continuă studiile nu primesc şomaj
» Bancnota de 500 de euro se mai poate folosi doar în 2018
» Cum poţi afla dacă ai calculatorul folosit de hackeri
» Holograma din Muzeul din Orşova, nefuncţională
» Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni în Oltenia şi la munte

Dolj

» Craioveanul care face istorie în politica italiană
» Cine încheie contract de asigurare cu Casa de Pensii plătește mai mult în 2018
» Se scumpeşte rovinieta
» Ziua Culturii Naționale, serbată la Cercul Militar Craiova
» Bate vântul austerității prin unele primării doljene
» Greu cu branșarea la apă în zona metropolitană
» Focar de hepatită la Școala Specială „Sf. Mina“ din Craiova
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Ziua Culturii Naționale, marcată la Craiova prin spectacole de poezie și concerte de muzică clasică

Gorj

» O parte din acoperişul nou al Stadionului Municipal s-a desprins şi riscă să cadă în stradă
» Explozie la o staţie de pompare a gazelor
» Fonduri pentru restaurarea Mausoleului Ecaterinei Teodoroiu
» Gorj: Incendiu la un autobuz din Padeș
» Gorj: Pompierul dispărut de acasă a fost găsit în șoc hipotermic, în zona Barajului de la Valea Mare
» Locuitorii din Târgu Jiu, solicitaţi la deszăpezit
» Conferinţă internaţională organizată la Târgu Jiu sub patronajul preşedintelui ţării
» Un târgujian a spart un magazin să fure ţigări şi alcool

Olt

» Olt: 32 de utilaje de deszăpezire au acţionat pe drumurile din judeţ
» Olt: Costul permisului de conducere, acoperit pentru tinerii defavorizaţi în cadrul programului “Permis pentru viitor”

Mehedinţi

» Circulaţie în condiţii de iarnă pe raza judeţului Mehedinţi
» Mehedinţi: Cercetat pentru braconaj

Vâlcea

» Dezbaterea publică a bugetului local al municipiului Râmnicu Vâlcea are loc pe 7 februarie
» Accident pe Valea Oltului. Trei persoane sunt rănite
» Situaţia depozitului de la Măldăreşti, în discuţie la Prefectura Vâlcea

Sport

» Modificări importante la echipa secundă a Universității Craiova (galerie foto)
» Silviu Lung a început activitatea la CSO Filiași (galerie foto)
» Fotbal / CSO Filiași și-a reluat activitatea. Vezi ce jucători are la dispoziție Silviu Lung

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top